Nos:
Feleségem szülés után trombózist kapott és kórházban fekszik, ahol az akut szakasz alatt érthetően nem lehet vele a kisbaba.
Csakhogy ha remélhetőleg kilábal a veszélyes időszakból, utána sem.
Létezik-e olyan intézmény - akár magánkórház - ahol a hetekig tartó lábadozás során vele lehet - legalább időnként, ha nem állandóan - a baba és az alapbetegséget is kifogástalanul ellátják?
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon érdekelne ez a "szervült vérrög eltüntető" csoda-gyógyszer.
Én császármetszés után kaptam mélyvénás trombózist. Valószínűleg a családjaink hasonlóan élhették meg ezt a nehéz időszakot...
Nekem egy év gyógyulási időt ígértek. Hősiesen igyekeztem betartani mindent, de a héten a várva várt kontroll sajnos azt mutatta, hogy a trombózisom köszöni, még mindig "szépen" meg van, és mivel máig nem oldódott fel, jó eséllyel ott is maradhat. Ezen épp teljesen összetörtem, mikor rátaláltam a bejegyzésedre.
Sajnos privát emailcímedet nem találtam sehol, ezért csak remélem, hogy olvasod még ezt a topikot!
Feleségem gyermekszülés után ~5,5 éve kapott mélyvénás trombózist, szerencsére időben felismerték és meggyógyult, több mint 3 hetes kórház után, de sokáig nagy izgalomban és félelemben voltam. Jó helyre került, kiváló orvossal, akivel azóta is jó kapcsolatban vagyunk. Egy ismerős orvostól, akihez más ügyekben magánrendelésre jártunk, kapott egy gyógyszert, amit azóta is szed, és attól, vagy sem, de már néhány hónappal utána eltűnt a szervült vérrög, amiről azt mondták, hogy soká vagy nem tűnik el teljesen.
Ha valakinek több infóra van szüksége, vagy valamilyen személyes segítségre, szívesen válaszolunk minden magánlevélre, itt most nem akarok többet írni erről.
Ha van olyan ismerősötök, aki trombózissal küzdött és hajszál hívján maradt csak életben, vagy hasonlóan szomorú történetetek, ahol valaki meghalt, mert nem ismerték fel időben a bajt, szóljatok hozzá! Nagyon fontos, mert ennek a betegségnek nincs akkora nyilvánossága, amekkorának lennie kellene! Az esetekből összeállítás készül, hogy felhívjuk a figyelmet a veszélyekre, hiányosságokra. Előre is köszi mindenkinek!