Keresés

Részletes keresés

SindbaD Creative Commons License 2011.11.21 0 0 6

Bocsánat, sokáig nem olvastam, küldtem mailt...

Előzmény: evezocsapas (5)
evezocsapas Creative Commons License 2011.10.01 0 0 5

Kedves SinbaD!

Nagyon érdekelne ez a "szervült vérrög eltüntető" csoda-gyógyszer.

Én császármetszés után kaptam mélyvénás trombózist. Valószínűleg a családjaink hasonlóan élhették meg ezt a nehéz időszakot...

Nekem egy év gyógyulási időt ígértek. Hősiesen igyekeztem betartani mindent, de a héten a várva várt kontroll sajnos azt mutatta, hogy a trombózisom köszöni, még mindig "szépen" meg van, és mivel máig nem oldódott fel, jó eséllyel ott is maradhat. Ezen épp teljesen összetörtem, mikor rátaláltam a bejegyzésedre.

Sajnos privát emailcímedet nem találtam sehol, ezért csak remélem, hogy olvasod még ezt a topikot!

Előzmény: SindbaD (4)
SindbaD Creative Commons License 2011.06.21 0 0 4

Sajnálom, nem hallottam erről :(

Feleségem gyermekszülés után ~5,5 éve kapott mélyvénás trombózist, szerencsére időben felismerték és meggyógyult, több mint 3 hetes kórház után, de sokáig nagy izgalomban és félelemben voltam.
Jó helyre került, kiváló orvossal, akivel azóta is jó kapcsolatban vagyunk.
Egy ismerős orvostól, akihez más ügyekben magánrendelésre  jártunk, kapott egy gyógyszert, amit azóta is szed, és attól, vagy sem, de már néhány hónappal utána eltűnt a szervült vérrög, amiről azt mondták, hogy soká vagy nem tűnik el teljesen. 

Ha valakinek több infóra van szüksége, vagy valamilyen személyes  segítségre, szívesen válaszolunk minden magánlevélre, itt most nem akarok többet írni erről.

Előzmény: trb85 (3)
trb85 Creative Commons License 2011.06.21 0 0 3

Biztosan hallottatok róla, hogy meghalt egy fiatalember trombózisban, árván hagyta a kisfiát, mert nem ismerték fel időben a bajt. Itt a film: http://tv2.hu/tenyek/video/belehalt-a-trombozisba

Ha van olyan ismerősötök, aki trombózissal küzdött és hajszál hívján maradt csak életben, vagy hasonlóan szomorú történetetek, ahol valaki meghalt, mert nem ismerték fel időben a bajt, szóljatok hozzá! Nagyon fontos, mert ennek a betegségnek nincs akkora nyilvánossága, amekkorának lennie kellene! Az esetekből összeállítás készül, hogy felhívjuk a figyelmet a veszélyekre, hiányosságokra. Előre is köszi mindenkinek!

SindbaD Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2

Köszi az infókat és a jókívánságot!

Előzmény: pzita (1)
pzita Creative Commons License 2006.02.16 0 0 1

A http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/102524.html?1140034051 oldalon keresd Cuiccolo-t. Ő tavaly júniusban szült és a szülés után egy kis idővel kapott trombózist. Emlékeim szerint a MÁV kórházban látták el, és a fia is ott volt vele. De részleteket kérdezz tőle!

Jobbulást a feleségednek, és a pici babátoknak, neked pedig kitartást a nehéz helyzetben!

Zita

Előzmény: SindbaD (-)
bindera Creative Commons License 2006.02.16 0 0 0
0 ötlet
SindbaD Creative Commons License 2006.02.16 0 0 topiknyitó
.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!