Oke csak en nem jatszom magam Szilveszteri beszedemben, hogy jaj a csunya kampany, meg majd en felszolalok ellene ha lesz mert en a Torvenyesseg legfobb ore meg a Tisztesseg es fuggetlenseg mintapeldanya vagyok...aztan mikor kellene akkor meg kussban van.
ez a választási bűncselekmény is egy nagy baromság, amikor a politika már kinyilvánította, hogy az egész választási törvény elavult, meg kell reformálni és különben is marhaság. Az egészre eddig még nem jutott idő. Az egész csak arra jó, hogy adok-kapok legyen. Műbalhé. Például neked aki műbalhézhatsz itt. Szerintem ezért nem szól. Az egész választási törvényből ki kell dobni a megkötéseket kampánycsendestől mindenestől. Egy nay baromság az egész.
Én hiszem, hogy egy olyan társaság akik nem függenek a multiktól rendbe tudná tenni az országot!
Miért függenének most, amikor semmi közük a hatalomhoz. A harmadik út Csurka miatt hiteltelen. Mintha neki még lenne némi elszámolnivalója valami aprópénzzel. Vagy rosszul emlékszem? A jobbikos radikalizmust meg nehéz feledtetni az emberek többségével. Ahhoz, hogy társadalmilag elgogadottak legyenek, még sokat kell romlania az életszinvonalnak. Szerintem.
Ez biza sajnos így van. Akkor is mi fizetnénk, ha a műsor szinvonalasabb lenne.
Kiváncsi vagyok, mit lépne Sólyom (hogy róla is essék szó a topikjában), ha civil kezdeményezsére petíciót kapna, csökkentsék a pártok állami finanszírozását a felére, vagy a mostani húzásért a fidesz fizessen be a közösbe x milliót.
Áder vicceket mesélhetne, Máriusz pedig meséket mondhatna.
Egyébként ha paródiának tekinted a kampányt, akkor nem is olyan vészes. Sőt, ha művészfilmként tekintesz rá, akkor meg egyenesen jó, csak túl sok benne a szín.
legroszabb esetben 4 évre sportszerűtlenség miatt az mszp-t és a fideszt el kéne tiltani a politikától és akkor talán normális vezetése lnne az országnak!
Sólyom megígérte, hogy ha eldurvul a kampány, akkor közbeszól.
Itt az ideje. Már előkerültek a hekkerek, sőt már a vizipisztolyok is eldördültek. Hoppá! Lehet egy vizipisztolynak puskaporszaga, amit Orbán hónapokkal előbb megérzett? Látnok az az ember.
Sólyom nem teheti meg, hogy előrehozott választásokat rendel el vagy lefújja a választásokat?