Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 511

beleolvastam ebbe a topicba, vannak érdekes gondolatok és talán néhány embernek aktuális is lehet.

estipisti Creative Commons License 2010.02.11 0 0 510

ha valaki a jóléti szocializmust sírja vissza, vagy éppen oda kíván eljutni, a FIDESZT választja. Még két hét és nem lesz olyan szakma, olyan társadalmi réteg, akinek ne ígérnének gyarapodást (persze adóforintokból)
Előzmény: xxx123 (505)
estipisti Creative Commons License 2008.02.29 0 0 509

böngésztem és találtam!

Szerintem újból lesz aktualitása a topiknak.

Az a sok fécesz, ami az elmúlt néhány hónapban végtermékként jelentkezett náluk újból ezerszámra fordítja el az embereket a fidesztől.

skriba Creative Commons License 2006.04.03 0 0 508
amikor ezt a tpc-t nyitották, Mikola még csak kéjes gondolat volt OV részéről
Előzmény: rraabbiiddaa (507)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.03.31 0 0 507
Na ja, aki meg balos államosítósat, az meg a fideszre. Nem véletlenül találkoztak a Türmerrel.
Hát ez van. Kis magyar abszurd játék.:(
Bocsi csak az a fránya angol ékezet.
Előzmény: rraabbiiddaa (506)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.03.31 0 0 506
Na ja, aki meg balos 'llamos`t=sat, ay meg a fidesyre. Nem v;letlen-l tal'lkoytak a Türmerrel.
Hát ez van. Kis magyar abszurd játék.:(
Előzmény: xxx123 (505)
xxx123 Creative Commons License 2006.03.31 0 0 505
Aki jobboldali politikát akar (POLITIKÁT) az most az MSZP-re szavaz. Sokan vannak emellett, akik kiábrándultak és azt mondják "nem megyek el szavazni" Ők fogják eldönteni a meccset.
Előzmény: rraabbiiddaa (504)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.03.31 0 0 504
erre csak jobbról lesztek képesek, balról sajna nem lesz sok segítség, de középről biztosan!
Hajrá, drukkolok.:)
Előzmény: xxx123 (503)
xxx123 Creative Commons License 2006.03.31 0 0 503
Meg kell szabadulnunk a Fityesztől ( demokratikus úton, szavazással) hogy út nyíljon egy valódi JOBBOLDALI erő kifejlődésének.
xxx123 Creative Commons License 2006.03.31 0 0 502
Orbánnak megtetszett a jómód. Jobb, mint a demokrácia. Átállt a sötét oldalra, sajna.
MrJones Creative Commons License 2006.03.31 0 0 501
"kerültek. bennük még az is jó, hogy megreformálták az egészségügyet, és azota apám(aki orvos) már nem kényszerül rá, hogy hálapénzt fogadjon el."

Mer' mosmá' önként és dalolva fogaggya el.
Sőt.
Kiköveteli.
Előzmény: rocksztar (137)
barátus Creative Commons License 2006.03.03 0 0 500

Kedves cserép virág, elfogyott a mondanivaló?

off

bezárkóztál és elhagytad a kulcsot?

on

Előzmény: cserép virág (498)
barátus Creative Commons License 2006.02.28 0 0 499
akkor szerintem másnak, nyitottam egy freemailt, ugyanaz  a név a végén 2
Előzmény: cserép virág (498)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.28 0 0 498

off

nem tudom, hova írtál, de nem kaptam semmit.

on

Előzmény: barátus (497)
barátus Creative Commons License 2006.02.28 0 0 497

Hello Virág, hol vagy, már írtam!!!!

Előzmény: cserép virág (493)
barátus Creative Commons License 2006.02.27 0 0 496
ez több, mint érdekes
Előzmény: Excite (494)
barátus Creative Commons License 2006.02.27 0 0 495

off

már írtam a freemailedre, de nem biztos, hogy jó a cím.

nyitottam egy újat, ua. mint az előző volt csak 2

on

Előzmény: cserép virág (493)
Excite Creative Commons License 2006.02.26 0 0 494
Én ezek miatt fordultam el tőlük...

http://blog.tomcatpolo.hu/index.html?loadpage=http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20060225.html

2006.02.25., péntek
tomcat

blog droidzóna levrov

Mostanra már a fél média arról zeng, mi történt tegnap este Püspökladányban. Nos, a hajdú-bihari kisvárosban elég csúnyán kimutatta a Fidesz a foga fehérjét, most már pontosan tudhatjuk, mit várhatunk tõlük! Mondom ezt, mint alapvetõen jobboldali meggyõzõdésû ember. No de nézzük sorjában.

Mint már nyilván tudjátok, a Zöld Párt, melynek magam is szimpatizánsa vagyok, nemrég meghirdette a politikusokból bohócot csináló kampányt. Ennek keretében ment le egy 10 fõs aktivista-csoport, fõleg tizenéves fiúk és lányok Püspökladányba, Pokorni Zoltán lakossági fórumára, hogy kispárnákkal dobálja meg Pokornit, jelezvén, hogy ideje pihennie. A "merénylõk" símaszkot viseltek, mert nem szerettek volna a tévébe kerülni, ennek okán iskolából, munkahelyrõl valahogy kirúgódni.

Az Interneten szervezett akciót a Fidesz valahogy megneszelte, és a helyszínen a Lungo Drom cigányszervezet "aktivistái" fogadták a Zöld Pártot. Dorongokkal, bokszerekkel támadtak a párnát cipelõkre, többüket lelökték a lépcsõn. Egy 16 éves lány bordatörést szenvedett, azonnal kórházba kellett szállítani, egy másikat bokszerrel ütötték mellen. A többi sérülést nem számoltuk össze, de valószínûleg több is lett volna, ha nincsenek ott kamerák és fényképezõgépek. A csapat a közeli pályaudvarra menekült, ahol álló tehervonatok között rejtõztek el a dühöngõ cigányok elõl. Mindeközben Pokorni Zoltán odabent mosolyogva megjegyezte, hogy "íme, a roma fiatalok milyen jól kezelik a provokátorokat". A cigányok késõbb egymás szavába vágva, lelkendezve mesélték, kit hogy vertek össze.

A csapatot késõbb a rendõrség elõállította, érdekes módon a felfegyverzett cigányokat (szokás szerint) nem. Hét óra várakoztatás után eljárás indítása nélkül elengedték õket. Idõközben a rendõröknek más dolguk is akadt, a városban valahol késeléssel egybekötött tömegverekedés tört ki egy disznóvágáson. Vajon ennek volt köze a feltûnõen nagy számban a városba érkezett Lungo Drom aktivistákhoz?

A média nagy erõkkel megkezdte az ügy maszatolását, a másnap esti híradókban szó sem volt már dorongokról és sérült tizenévesekrõl, csak "dulakodásról" és "símaszkos támadókról" beszéltek. Cigányokról sem volt szó, hiszen azokat nem szabad megemlíteni. Pokorni rebegõ hangon ecsetelte néhány lapban, hogy "ilyen durva támadást" még nem látott politikai pályafutása alatt. Ismét bebizonyosodott, miféle rendszer van Magyarországon.

Ez a történet csak akkor jut el a nagyközönséghez, ha az Interneten terjed. Ez az egyetlen média, amit a kétpártrendszer még nem tart teljes kontroll alatt. Küldd tovább minél több embernek!

Pokorni verõlegényei a verekedés után
A támadók "veszedelmes fegyverei" eldobálva

(A rendezvényen történtekrõl egyedül a kuruc.info számolt be az eseményeknek és a tanúvallomásoknak megfelelõen.)
<< elõzõ nap következõ nap >>
cserép virág Creative Commons License 2006.02.26 0 0 493
Barááááááááááátus!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: barátus (447)
libera nos a malo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 492
Én már Fodor kilépésekor elfordultam tőlük, 1993-ban.
mibi Creative Commons License 2006.02.22 0 0 491
Ha konkrétan írnál valamit ezekről az elvekről. Mert valahogy én sehogyan se látom náluk.
Előzmény: upi2000 (486)
Rübezahl Creative Commons License 2006.02.22 0 0 490
Ugyanez irodalmi értékkel - ha valaki még nem ismeri.
ORBÁN OTTÓ Falfirkák

Mi a fene, egy vers?
A dán királyi főszámvevő jelentése a
Fortinbras & Fortinbras cég átvilágításáról.

az a legleverőbb, hogy lehetett volna belőlük akár egy jó kezdőcsapat is
jó időben született újszülöttek
egy új történet első mondatai
a tiszta lap amelyen nem dereng föl a diktatúra vízjele
nem lettek sem azok sem ezek
rókafiak nyomakodtak elő a rókalyukakból
rókaagyakba való eszmékkel
hogy a történelmet gólra játsszák
a vesztest pedig a legjobb sárba taposni
akkor legalább nem sokat pofázik
rendőrállamban nőttek föl
szabadságnak azt gondolták hogy mától fogva a rendőr nekik tiszteleg
a népről meg azt hogy vasreszelék
melyet egy mágnesvassal állíthatnak át a megkövetelt irányba
a fiatalság mindig a menny küldötte
kivéve azt amikor nem
kivéve azt amikor az ördög megvakítja
hogy ne lásson mást a folyó vizében
csak önnön tükörképét mint a magába szerelmes Narcissus
Dánia dán föld mindig is az volt mindig is az lesz
az államgép rohad valami bűzlik
valami elveszett a vissza nem térő esély
polcról lopott koronát olcsón megszámítunk
a szellem páncélja új a módszer a régi
ahogy a végkifejlet is
szerteszét a színen hullák számolatlanul
gyümölcshéj kutyaszar megégett könyvlapok

ÉS 1999 január 8
Előzmény: rraabbiiddaa (474)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.22 0 0 489
sőt, semmilyen etikai zsinórmérték ismeretlen számukra. Egyben viszont óriásiak, a szerver-ügy kapcsán bemutatják, hogy hogyan lehet elefántból bolhát csinálni. Úgy látszik, hogy a hatalom megszerzésének lehetősége is szédítő. És a Bajuszkirály Laci még meg sem szólalt. Lhet, hogy idén ő lesz a fék? Mégegy. A szerver-ügyről azért megkérdezném Sch  Palit is. Ha ő mondaná, hogy ez semmi, provokáció, akkor el is hinném, hogy tévedtem
Előzmény: nem-írúrír (488)
nem-írúrír Creative Commons License 2006.02.22 0 0 488
Nem demokraták... a párjuk sem az... Úgy működnek, mint Rákosiék MKP-je az ötvenes években...
zsolti05 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 487
mert Orbán volt már minden - és mindennek az ellenkezője
upi2000 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 486

79-ben, sőt 69-ben is éltem már:))

Nincs ebben köztünk vita, de mivel ugyanez elmondható a baloldalról is, ezért inkább azt választom, aminek legalább az elve jobban tecc(ene).....

Előzmény: cc (484)
asta Creative Commons License 2006.02.21 0 0 485
Pontosan! Vizet prédikálnak és bort isznak, meg mindent, ami jön, aztán nem ők hánynak tőle, hanem az, aki nézi:O)))
Előzmény: cc (484)
cc Creative Commons License 2006.02.21 0 0 484
eltel te mar 89ben? hol voltak mar akkor azok, akik igazan a kommunizmusban hittek?
82ben a politikai gazdasagtanon azt elemeztek nekunk, hogy sem gazdasagi, sem politikai ertelemben nem tarthato fenn a regnalo rendszer.

ami meg az elveket illeti, nem az a baj a fiuk elveivel, hogy valtoztatjak, hanem hogy a gyakorlat nincs osszhangban ezzel.
Előzmény: upi2000 (483)
upi2000 Creative Commons License 2006.02.21 0 0 483

kommunista-szoclib?

Ha a Fidesz nem cserél inget, ma nem rájuk szavaznék (meg nem is az szdszre)

Azt persze elvárnám, hogy most már lehorgonyozzanak. A fórumon népszerű balaoldalra tolódást meg nagy marhaságnak tartom.....

Előzmény: cc (482)
cc Creative Commons License 2006.02.21 0 0 482
azert nem cserelgetik ugy, mint egy inget.
Előzmény: upi2000 (481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!