Szerintem Csányi nem vállalna másodhegedűs szerepet a banknál, eljutott arra a szintre, hogy ez neki már nem motíváció. Azt pedog nehezen tudom elképzelni, hogy alkotmányos keretek közé be lehessen szorítani egy klasszikus válságmenedzselést, ahhoz jelentős politikai támogatottság kell. Én mindenesetre örülnék egy ilyen fejleménynek, mert nagykoalíciót, amit az ország érdeke az elkövetkezendő 5-7 évben megkíván - ez a két nyegle - és sajnos a napi hírek alapján nyugodtan lehet mondani fosztogató - párt nem fog összehozni.
hagyd, ne cseszegesd, megsértődik és többet nem ír be, ezért aztán sokkal szegényebbek leszünk. szerintem hazament, majd holnap aktíválja magát a munkahelyén aztán elkezd sziporkázni. vagy most éppen jelzőket keres az irományaihoz.
komám, vacsorázol? Miért nem válaszolsz a barátusnak, csak nem voltál te is kisz tag, vagy netán titkár?, vagy bizalmi? bírom bennetek ezt a fene nagy világnézetiséget. Talán te is ott tolakodtál azon a bizonyos damaszkuszi úton? el tudom rólad képzelni.
Csányi vs Gyurcsány egyben MDF vs MSZP-t is jelentene. Egy jobboldali és egy baloldali középpárt állna szemben egymással. 0rbán szépen átvenné a Munkáspárt és a MIÉP helyét azok támogatottságával együtt és a liberálisok közreműködésével már tiszta Németország lennénk. :-)
Jó lenne még legalább két-három névvel megtoldani, egyik lehetne talán még az Orbán is, mert ő biztosan nem engedi át a helyét Csányinak, a negyedikre pedig lesz még önjelölt, pl. a Kóka, és jó lenne még szintén egy Csányi-szintű értelmes lény, mert akkor tényleg lehetne legalább két jó közül választani és nem azt kellene eldöntenünk, hogy ki ne legyen, mert sajnos most itt tartunk.
Csak az irigység szól belöled.Te megérdemled a Gyurcsányt.
A Csányi meg nem fogja vállalni.
Nem hülye és nem Gyurcsány.
Hiába próbálgatod összemosni a két személyt.
(H…MSZP-s!)
Meglehetősen felületesen, de személyesen is ismerem, még a hőskorból. Akkor az volt a benyomásom, róla, hogy ő az a szomszédgyerek, akit mindenki szeret az utcában. Ehhez képest tartom őt tökéletesen alkalmatlannak, ugyanis mindenféle előzmény nélkül bedob valamit, amit aztán az elvtársai kénytelenek valamilyen szinten emészthetővé tenni. A tb. járulék csökkentéséről V,.Mihálytól hallottam egy műsorban, hogy igen kockázatos lenne bevezetni, azt mondta, hogy bonyolult számításokkal igazolható lenne az állítás. Aki ennyire kockázatos dolgokat bevállal, az nem törődik másokkal, kizárólag a hatalom megszerzése érdekli. Kérdem, ha nem lenne pártelnök, vagy nem lett volna miniszterelnök, ki az, aki jogdíjakat fizetne neki.
Az első munkahelyem után én csak zsigulit tudtam venni, ő vagyonokat gyűjtött az első munkahelyével. Hidd el, ott voltam a közelükben, de nem bírta a gyomrom.
Orbán Viktort nagyra becsülöm, de emberként szerintem tökéletesen alkalmatlan. Ő szerintem nem is csak miniszterelnök akar lenni, hanem Magyarország harmadik kormányzója. (amint tudjuk a második kormányzó egy Horthy nevezetű volt)
Az én logikám a következő: Csányinak nem kis "birodalma" van és megvannak a hűbéresei, akik szépen eligazgatnak mindent, neki csak klasszikus módon a startégiai döntéseket kell meghozni és a pénzt számolni. Ha két év múlva kihúzzák alóla az OTP-t nem lesz első ember, a másodikat pedig biztosan nem vállalja. Maradjunk abban, hogy jó képességű fazon, aki 56 évesen szeretné kamatoztatni tudását, kapcsolatait, stb. De érez kihívást és csábítást is arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Sólyommal nagyon kellemes kettőst alkotnának, nem lenne gondunk a kettészakadt országgal. Az én véleményem az és ezzel Ibiékkel egyetértek, amíg ninvs jelentős és választható harmadik párt, addig megy ez az idióta acsarkodás, tönkremegy az ország, és tönkremegyünk mi is. Én már nagyon szeretném felrúgni ezt a szerződést, amit ránk erőltettek, vagyis ne ez a 6-700 ember fütyüljön a tízmilliónak.