Keresés

Részletes keresés

barátus Creative Commons License 2006.02.09 0 0 61

azért OV múltja nyitott könyv, előttünk cseperedett fel, szinte a semmiből. és már beszélni is szépen tud, lassan, hogy szuperlaci is megértse.

Előzmény: Uránusz (60)
Uránusz Creative Commons License 2006.02.09 0 0 60

"Nincs egy normális, rendezett múltú ember?

Orbán Viktor például..."

Na ebben igazad van kedves László!

Nincs jelenleg még egy db  normális rendezett múltú jelölt sem!!!

(Az meg, hogy OV. "rendezett múltú" lenne?!

Szvsz. még Te sem gondolhatod komolyan...:))))

Előzmény: szuperlaszlo (29)
hrubesch Creative Commons License 2006.02.09 0 0 59
na, kuszika, ezt is megértük!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))

több éves működésed első jó benyögése!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDD

látod, látod, egy homo fideszikusznak is lehet humorérzéke!!! :))))))))))))))
Előzmény: originalqszi (56)
joby Creative Commons License 2006.02.09 0 0 58
Nem vállalnék.
Előzmény: alkonyvadász (57)
alkonyvadász Creative Commons License 2006.02.09 0 0 57

Ilyen előzmények után Te vállalnál vezérigazgatói posztot? Milyen meggyőződéssel szerveznéd át azt amit felépítettél?

Előzmény: joby (55)
originalqszi Creative Commons License 2006.02.09 0 0 56
Szerintem Gyur-Csányi!!!!:DDDDDDDD
joby Creative Commons License 2006.02.09 0 0 55
Hát, ez felfogás kérdése.

Mármint az, hogy egy vezérigazgató mennyire másodhegedűs?

Ez bizonyára függ a személytől, meg leginkább attól, hogyan megy az üzlet?

Bizonyára nem akar azonban már egy új összetételű igazgatósággal, tulajdonosi körrel dolgozni, ami érthető.

Hát, a válságmenedzseri megbízás már egészen biztos, hogy tárgytalan, Csányi esetében.

Ha vállalná, akkor lemondana a további politikai szereplésről, pedig még el sem kezdte!
Előzmény: alkonyvadász (54)
alkonyvadász Creative Commons License 2006.02.09 0 0 54

Szerintem Csányi nem vállalna másodhegedűs szerepet a banknál, eljutott arra a szintre, hogy ez neki már nem motíváció. Azt pedog nehezen tudom elképzelni, hogy alkotmányos keretek közé be lehessen szorítani egy klasszikus válságmenedzselést, ahhoz jelentős politikai támogatottság kell. Én mindenesetre örülnék egy ilyen fejleménynek, mert nagykoalíciót, amit az ország érdeke az elkövetkezendő 5-7 évben megkíván - ez a két nyegle  - és sajnos a napi hírek alapján nyugodtan lehet mondani fosztogató -  párt nem fog összehozni.

Előzmény: joby (53)
joby Creative Commons License 2006.02.09 0 0 53
Nos: Csányi valóban kacérkodik a gondolattal, hogy a politikában is megméretteti magát.

Az is igaz, azt mondta a közelmúltban, hogyí csak 2010-ben vállalná a miniszterelnöki jelölést.

Azért, többek között, mert Orbán Viktorral jó viszonyban van.

Ha az OTP-t felvásárolják, akkor sem biztos, hogy nem ő maradna az operatív vezető.

Valószínűleg szétválik majd az elnöki, és a vezérigazgatói tisztség.

Lesz egy chairman, és lesz egy CEO.

Ettől függetlenül azonban úgy tűnik, hosszú távon már nem tervezi azt, hogy az OTP-nél marad.

Korábban felröppent a neve, Orbán győzelme esetén, válságmenedzserként is.
Előzmény: barátus (30)
barátus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 52

hagyd, ne cseszegesd, megsértődik és többet nem ír be, ezért aztán sokkal szegényebbek leszünk. szerintem hazament, majd holnap aktíválja magát a munkahelyén aztán elkezd sziporkázni. vagy most éppen jelzőket keres az irományaihoz.

Előzmény: alkonyvadász (51)
alkonyvadász Creative Commons License 2006.02.08 0 0 51

komám, vacsorázol? Miért nem válaszolsz a barátusnak, csak nem voltál te is kisz tag, vagy netán titkár?, vagy bizalmi? bírom bennetek ezt a fene nagy világnézetiséget. Talán te is ott tolakodtál azon a bizonyos damaszkuszi úton? el tudom rólad képzelni.

szerintem tanár, vagy mérnökember vagy.

Előzmény: szuperlaszlo (43)
Neocortex Creative Commons License 2006.02.08 0 0 49
Csányi vs Gyurcsány egyben MDF vs MSZP-t is jelentene. Egy jobboldali és egy baloldali középpárt állna szemben egymással. 0rbán szépen átvenné a Munkáspárt és a MIÉP helyét azok támogatottságával együtt és a liberálisok közreműködésével már tiszta Németország lennénk. :-)
Előzmény: barátus (48)
barátus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 48

Jó lenne még legalább két-három névvel megtoldani, egyik lehetne talán még az Orbán is, mert ő biztosan nem engedi át a helyét Csányinak, a negyedikre pedig lesz még önjelölt, pl. a Kóka, és jó lenne még szintén egy Csányi-szintű értelmes lény, mert akkor tényleg lehetne legalább két jó közül választani és nem azt kellene eldöntenünk, hogy ki ne legyen, mert sajnos most itt tartunk.

Előzmény: Neocortex (46)
assziszi Creative Commons License 2006.02.08 0 0 47

Én is tudok hülyeségeket írni, de azt , semmiképpen sem szántszádékkal, és inkább nem topikokban teszem.

Előzmény: Törölt nick (44)
Neocortex Creative Commons License 2006.02.08 0 0 46

Csányi vagy Gyurcsány?

De jó lenne, ha tényleg ez lenne a kérdés!

itymeg Creative Commons License 2006.02.08 0 0 45
Gyurcsány! Hajrá!
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.02.08 0 0 43
Te adsz nekem tanácsot? A Medgyessyvel is befaragtatok. Most sem tudjátok, ki a főnökötök.(valamilyen Gyurcsány? Lopós?)
Előzmény: PuPu (41)
Libastop Creative Commons License 2006.02.08 0 0 42
Szerintem Csányi a vagyonát tisztességesen szerezte...
PuPu Creative Commons License 2006.02.08 0 0 41

Miért, ki fogja felkérni?

Esetleg a Fidesz, Orbán helyett?

No, annál azért jobb lenne, - legalább tud számolni...

Ő legalább nem lopott állami gazdaságot, csak elfogadott...

:O))))

Előzmény: szuperlaszlo (39)
barátus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 40

gondolom a H nálad a hülyét jelenti. Azt vállalom, hogy hülye vagyok, de azt nem, hogy mszp-s. még csak kisz tag se voltam, és te?

Előzmény: szuperlaszlo (39)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.02.08 0 0 39
Csak az irigység szól belöled.Te megérdemled a Gyurcsányt. A Csányi meg nem fogja vállalni. Nem hülye és nem Gyurcsány. Hiába próbálgatod összemosni a két személyt. (H…MSZP-s!)
Előzmény: barátus (37)
kizsgé Creative Commons License 2006.02.08 0 0 38

Jogos.

Szerintem inkább  Gyurcsány.. :o)

Előzmény: barátus (37)
barátus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 37

Meglehetősen felületesen, de személyesen is ismerem, még a hőskorból. Akkor az volt a benyomásom, róla, hogy ő az a szomszédgyerek, akit mindenki szeret az utcában. Ehhez képest tartom őt tökéletesen alkalmatlannak, ugyanis mindenféle előzmény nélkül bedob valamit, amit aztán az elvtársai kénytelenek valamilyen szinten emészthetővé tenni. A tb. járulék csökkentéséről V,.Mihálytól hallottam egy műsorban, hogy igen kockázatos lenne bevezetni, azt mondta, hogy bonyolult számításokkal igazolható lenne az állítás. Aki ennyire kockázatos dolgokat bevállal, az nem törődik másokkal, kizárólag a hatalom megszerzése érdekli. Kérdem, ha nem lenne pártelnök, vagy nem lett volna miniszterelnök, ki az, aki jogdíjakat fizetne neki.

Az első munkahelyem után én csak zsigulit tudtam venni, ő vagyonokat gyűjtött az első munkahelyével. Hidd el, ott voltam a közelükben, de nem bírta a gyomrom.

Előzmény: szuperlaszlo (33)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.02.08 0 0 36

én egyébként örülnék csányinak, lehet hogy az emdéefre szavaznék...

jelenleg ez az egyetlen járható út az mdfnek a parlamentbe szerintem. És ez még be is jönne szerintem

bár valszeg kacsa...

de attól függetlenül szimpi a muksó, és nem bankszámlája miatt mondom...

horst_fuchs Creative Commons License 2006.02.08 0 0 35
hát igen, inkább legyek extragazdag, mint extrahülye (extra=luxus)
Előzmény: alkonyvadász (34)
alkonyvadász Creative Commons License 2006.02.08 0 0 34

van egy javaslatom, a luxushülyék húzzanak el erről a topicról

Előzmény: Második Tiglátpilézer (32)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.02.08 0 0 33
de emberként szerintem tökéletesen alkalmatlan"Ezt hogy érted? Tökéletesen magyarázd el.
Előzmény: barátus (31)
Második Tiglátpilézer Creative Commons License 2006.02.08 0 0 32
Luxusbankár!!
barátus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 31

Orbán Viktort nagyra becsülöm, de emberként szerintem tökéletesen alkalmatlan. Ő szerintem nem is csak miniszterelnök akar lenni, hanem Magyarország harmadik kormányzója. (amint tudjuk a második kormányzó egy Horthy nevezetű volt)   

Előzmény: szuperlaszlo (29)
barátus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 30

Az én logikám a következő: Csányinak nem kis "birodalma" van és megvannak a hűbéresei, akik szépen eligazgatnak mindent, neki csak klasszikus módon a startégiai döntéseket kell meghozni és a pénzt számolni. Ha két év múlva kihúzzák alóla az OTP-t nem lesz első ember, a másodikat pedig biztosan nem vállalja. Maradjunk abban, hogy jó képességű fazon, aki 56 évesen szeretné kamatoztatni tudását, kapcsolatait, stb. De érez kihívást és csábítást is arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Sólyommal nagyon kellemes kettőst alkotnának, nem lenne gondunk a kettészakadt országgal. Az én véleményem az és ezzel Ibiékkel egyetértek, amíg ninvs jelentős és választható harmadik párt, addig megy ez az idióta acsarkodás, tönkremegy az ország, és tönkremegyünk mi is. Én már nagyon szeretném felrúgni ezt a szerződést, amit ránk erőltettek, vagyis ne ez a 6-700 ember fütyüljön a tízmilliónak.

Előzmény: joby (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!