Nem rég hozzájutottam két golfütő készlethez. Egy jobboshoz és egy baloshoz. Márkájuk Taylormade...
A golfról annyit tudok, hogy labdákat ütögetnek egy lyuk fele ütőkkel. Nos ezekből az ütőkből mindkét készletben van 15 darab. A készlet nem új, de nem sokat volt használva.
Aki ért hozzá az kérem mondja meg, hogy ennek nagyságrendileg (5 vagy 10 ezres pontossággal) mennyi lehet a piaci értéke!
Sziasztok. Három db golf cipő (mindegyik egyszer volt használva) kihasználatlanság miatt eladó. Mindegyik bőr. Jóval áron alul. Egyikhez még doboz is van.
Footjoy AQL Golf USA (45-ös, UK10,5) (Eredeti ára 32.990Ft volt)
academy a III. kerületben, highland, nem messze van a szentendrei szigeten a magyar golfklub kisorosziban, valamint egy gyakorló pálya a hajógyári szigeten.
szegeden a a szegedi golfklub, (alföld golf a neve ha jól tévedek)
a kisoroszi pályát tudom javasolni, korrekt árak, nincs nagy tömeg.
Olyan terület a golfpályák és a driving range-k között, amelyek szabályos elütővel (tee-box) és gyeptálcával (green) rendelkeznek, általában három ütésből teljesíthetők (par 3), de hosszuk miatt (50-100 méter) nem hivatalos szakaszok. A tatai Old Lake Golf & Country Club rendelkezik három darab Academy Hole-lal a driving range és a klubház között. Remek helyszín bemelegítés után és az igazi 18 szakaszos játék megkezdése között a rövidjáték élesben való gyakorlására.
Sziasztok, látom nem túl nagy az élet itt, azért megpróbálom. Az "academy hole" kifejezés magyar megfelelőjét sehogy sem lelem. Köszönet, ha valaki beírja.
KEDVES MINDENKI! TESSÉK ELOLVASNI, HOGY MIRŐL SZÓL EZ A TOPIK! FÓRUM / SPORT / EGYÉNI SPORTÁGAK / GOLF IGEN, AZ AMIT PICI LABDÁVAL SOK ÜTŐVEL NAGY ZÖLD TERÜLETEN JÁTSZANAK. nincsen benne vezetékforrasztás, zárjavítószett, sőt 15-ös alufelni téligumival is csak ritkán kell.
On: én mostanáig jártam a Hajógyári szigetre oktatóhoz. Ha vki úgy érzi, hogy szeretne megismerkedni a sporttal, akkor nagyon javaslom ott kipróbálásra. Nagyon jó gyakorló pálya, barátságos árak (még az oktatói is kifizethető)
Golf 1-hez keresek a szélvédő előtti karosszéria elemet, ha valakinek lenne elfekvőben, kérem segítsen, vagy, ha van ötlete, hogy honnan tudnék szerezni! Tel:20/9126-621
Hát minden bizonnyal jó dolog lehet a golf!Én is szivesen kiprobálnám,de egyelőre még nem hemzseg Magyarország a pályáktól,hozzám legközelebb (Győr) ha jól tudom Dunakilitin van egy 9 lyukas pálya...majd egyszer talán eljutok ide is!de egyelőre egyetem mellett se sok időm,se pénzem nincs rá..:-) mert valljuk be főleg ha szeretne saját felszerelést is az ember százezrekről beszélhetünk,de ha csak bérelném is,akkor is még ott van a tanfolyam stbstb. ami nem olcsó!de addig is amig nincs rá keret, nézem Tiger Woods-ot a tv-ben..:-))