Teljesen értelmetlen ez a programozás.:-))))
Az szdsz a 2002-es igéreteit sem tartotta be, ugye a jöv. adónál 1 kulcsos
adót igértek, és mi lett belőle?
Nem beszélve arról, hogy a GDP tekintélyes része valamelyik külföldi ország haszna, vagy kivándorol az országból, így az egy főre jutó maradék annyit sem ér, mint halottnak a csók.
Nemcsak!!!! Hidd el, hogy az igazi balodaliakat is elgondolkoztatja Gyurcsány úrelvtárs vagyoni helyzete és bizony csóválják a fejüket!!!!!:)))))) Csak a liberálisokat nem érdekli, azok meg hálIstennek nincsenek túl sokan és ezért a programjuk rajtuk kívül a qtyát se érdekli:DDDDDDDDDDDDD
Ebből az oszlopdiagramból én csak annyit látok érdemesnek megjegyezni, hogy a GDP a Bokros-csomag előtti állapottól, 1995-től 2004-ig 49,2%-ról 60,9%-ig nőtt Magyarországon. (Az EU-átlag 100%.)
Választási év az idei, előkerültek azok az ócsaka progik, amelykben minden oldalon hazudnak, pedig csak egy-két tőmondatot sulykolnak bennünk oldalanként. :)))
na ez igy hulyeseg ahogy van.a bemutatkozasban miert az az elso mondatod hogy jo nagy marha vagyok?akkor annak tartottad magad.ma is jo nagy marhanak tartod magad,sajatmagad?
Némán, egy pártprogram. Aszittem hogy mán kihalt ez a műfaj. Aszittem hogy most már az gyün, hogy megkérdez valamelyik pártvezír hogy mit kívánok, oszt ő jó Alladin módjára azonnal teljesíti:-)))
Parlagfűirtás, zseniális :) Igazi liberális kispárti programelem.
Nem tudom, idén is az SZDSZ-re szavazzak-e, alapvető problémám a több-biztosítós egészségbiztosítási rendszer (pontosan előre lehet jelezni, hogy olyan lenyúlás lesz, mint a magánnyugdíjpénztári rendszer)
Még nagyon nehezen tolerálom az informatikával kapcsolatos koncepciójuk alapvetően amatőr, dilettáns kivitelezését már ~12 éve (kakaóbiztos.hu, Sulinet, Sulinet Expressz brr..., Kovács Kálmán).
Nem teljesen lényegtelen, mi az szdsz programja...?
Diszkutáljunk: - ha kiesnek a parlamentből ... - nem esnek ki, de ellenzékbe kényszerülnek ... - egy koalíció kisebb pártjaként az erőviszonyok miatt ...
Eddig minden alkalommal elsőrangú kifogásokat találtak arra, hogy miért nem sikerült rendbe tenni az egészségügyet, miért drágábbak az autópályák, miért szavazták meg az eurozónába belépést lehetetlenné tevő költségvetést, miért került többe a lopstopbiztos számítógép, mint Szabadi Béla agrármarketinges sikkasztásai stb.
A többieket meg Orbán cigánysága meg egyéb Istentől kapott dolgai érdeklik. Csupa emberi külsőség.
Ma hallottam egy "okos" ballib betelefonálótól a klubrádióban aszongya a zürge: "Bolgár úr nekem ez jutott eszembe a vizsla olvasásakor elmondom mondjuk úgy lemegyek vizslába. Orbán fele pénzből csináltatja az öltönét Gyurcsányhoz képest."
Nem valami koherens az SZDSZ programja, legalábbis ami az internetes szavazásból látszik (mikor buktassunk, mit privatizáljunk stb. kérdéssor). Remélem a többbiztosítós (hány b?) egészségügy nem kerül bele.
És ez szerinted érdekel valakit? Most az a kérdés Gyurcsánynak hány öltönye van, Kókának milyen a helikoptere és Orbán cigány-e. Egyelőre -amíg az szdsz ki nem esik a parlamentből - ez így jó is. És utána sem lesz másképp :)