Keresés

Részletes keresés

Lovszi Creative Commons License 2011.01.13 0 0 19

Az alábbi hibaüzenetet kapom a gép bekapcsolásakor:

Tud valaki segíteni?

locsemege Creative Commons License 2010.03.19 0 0 18
Ezen én biztos nem tudok segíteni, ez valami windows-os dolog. De ha nincs ilyen függvény, akkor gyanítom, ez a dll nem az a verzió, amelyiknek lennie kellene, tehát valami kompatibilitási probléma lesz. Valami olyat raktál a gépre, ami nem ahhoz az operációs rendszerhez való, amid van.
Előzmény: blade36 (17)
blade36 Creative Commons License 2010.03.19 0 0 17
Bocsánat a hozzászolásért de nem tudom máshova irni talán vki itt tud segoteni. Amikor megnyitom az msn emet és a firefoxomat, ez a hibaüzenetet irja ki: "az eljárás belépési pontja (_except_handler4_common) nem található a DLL-ben (msvcrt.dll) " Ezt mind azután kezdte el kiirni miutána direct x et ujraraktam, illetve csak felraktam ujra...:S Tud vki segiteni?? most raktam ujra a gépet és nem akarom ilyen sürün.
bobalt Creative Commons License 2009.06.19 0 0 16
A szerver az e x t r a . h u szervere, fogalmam sincs, milyen szoftver fut rajta.
Előzmény: vanchu (15)
vanchu Creative Commons License 2009.06.19 0 0 15
Az 550 elvileg azt jelenti, hogy a fájl nem létezik.

Nagy avlószínűséggel van benne valami speciális karakter, ami rosszul adódik át az FTP és az oprendszer között.

Célszerűen meg kéne nézni az FTP szerver dokumentációjában, hogy mi okozhatja, esetleg googliba a szerveren futo szoftver neve neve + 550 error code.
Előzmény: bobalt (14)
bobalt Creative Commons License 2009.06.18 0 0 14
Error 550 FTP feltöltésnél... tudja valaki?
Elvileg oké, hogy a szerver nem ismeri fel a felhasználót (vagy valami ilyesmit jelent), de nem értem, hogy miért. Egyik napról a másikra nem enged be, holott a beállításokat nem módosítottam.
locsemege Creative Commons License 2008.10.04 0 0 13
Előzmény: john.p.keller (12)
john.p.keller Creative Commons License 2008.10.04 0 0 12

Valaki kérem segítsen, mit jelent ez????

The InstallScript engine on this machine is older than the version required to run this setup. 
Please install the latest version of ISScript.msi

Hiba: -1603

shalamon Creative Commons License 2007.10.14 0 0 11

Halika:)

A "0x7de40f67" címen található utasítás a "0x03d7a2d4" memóriacímra hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".

Van valakinek ötlete mit tehetnék?

40oz Creative Commons License 2007.09.18 0 0 10
Hello,

nem indul az MSN a gépemen, frissen teszem fel, amint belépek a "Program nem válaszol". Valószínű az a baj, hogy elegem volt hogy a C:-m tele van Messenger, MSN, meg minden szar könyvtárral és kitöröltem mindent. Most meg hogy felteszem a szűz MSN-t nem műkszik.... Van ötletetek hogy tehetném jóvá?
Anlaca Creative Commons License 2007.09.08 0 0 9
HELP
Anlaca Creative Commons License 2007.09.08 0 0 8
Szasztok van itt valaki?
40oz Creative Commons License 2007.09.07 0 0 7
Köszönöm.
Előzmény: vanchu (6)
vanchu Creative Commons License 2007.09.06 0 0 6
A .net framework a windows része (elvileg a sima update MS update is felrakja) szal ilyesmit inkább a Microsofttól töltenék le. De amúgy nem lesz bajod, ha felteszed.
Előzmény: 40oz (5)
40oz Creative Commons License 2007.09.05 0 0 5
Egy programot szeretnék telepíteni, de amint indulna ezt írja ki:

Microsoft .NET Framework 1.1-et vagy magasabb vertiójút kell tennem a gépre, mert a telepítendő program ezt kívánja, letölthető: www.maus-soft.com/support -ról.

Biztonságos ez a letöltendő izé? Vagy egyáltalán mit csinál majd?

Köszi!!!
schmo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 4

Nem :-(

Végső soron saját cim mindkettő. Freemailről próbáltam a cégesre irni. Bizonyos levelek átmennek, mások meg nem. Semmi különös, nem nagy méretüek, nem csúnya a subject és nem is exe file-ok... sima word és excel. Sőt, van olyan, hogy az egyik excel átmegy, a másik meg nem. Nem találtam még benne logikát.

A szolgáltató annyit válaszolt, hogy bizonyos kiterjesztésü file-okat tartalmazó levelek (pl exe) le vannak tiltva. Persze irtam neki, hogy ilyenekről szó sincs, de azóta nincs válasz :-(

Előzmény: Törölt nick (3)
stormseeker Creative Commons License 2006.01.10 0 0 2
miért lenne már hülyeség?nyilván vannak páran, akik mindenféle hibaüzibe botlanak(köztük én is),és fogalmuk sincs hogy mit jelent,vagy mi a francot kellene csinálni.most nem csak a netezésre gondolok.
Előzmény: Törölt nick (0)
schmo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1

Szia !

Azért nyitottam, mert nem találtam olyat, ahova beirhattam volna. Illetve valszinüleg ott ledorongoltak volna, hogy miért oda irtam.

Egyébként a másik mailcim is a családé, ezért tettem fel a kérdést. Ha egy olyan cégé lenne, ahol 20 IT-s szakember ugrik rá a témára, biztos nem kérdezném, de nálunk egy sincs.

De azért köszi a hozzászólást :-(

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.10 0 0 0
a szempontodból szerintem tök mindegy, nem neked kell bekonfigurálnod azt a levelezőszervert.
Csak tudnám, hogy minek nyittok minden hülyeségre új topikot.
Előzmény: schmo (-)
schmo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 topiknyitó

Sziasztok !

Kerestem hasonló topikot, de nem találtam.

Emailt szeretnék küldeni, de a cimzett nem kapja meg, nekem pedig a következő hibaüzenet érkezik :

emailcim@xxxx.hu : host mail.xxxxxxx.hu said: 550 Administrative prohibition (in reply to end of DATA command)"

A honlap üzemeltetőjével felvettük a kapcsolatot, de persze idő kérdése... Addigis tudna valaki segíteni, hogy mit jelenthet?

(Annyi furcsaság még van, hogy ha sima levél, csatolt file nélkül, akkor átmegy. És bizonyos csatolt file-okkal is. Ez a mostani üzenet viszont egy sima kis méretü word file csatolása után jött...)

Előre is köszi !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!