Ezen én biztos nem tudok segíteni, ez valami windows-os dolog. De ha nincs ilyen függvény, akkor gyanítom, ez a dll nem az a verzió, amelyiknek lennie kellene, tehát valami kompatibilitási probléma lesz. Valami olyat raktál a gépre, ami nem ahhoz az operációs rendszerhez való, amid van.
Bocsánat a hozzászolásért de nem tudom máshova irni talán vki itt tud segoteni. Amikor megnyitom az msn emet és a firefoxomat, ez a hibaüzenetet irja ki: "az eljárás belépési pontja (_except_handler4_common) nem található a DLL-ben (msvcrt.dll) " Ezt mind azután kezdte el kiirni miutána direct x et ujraraktam, illetve csak felraktam ujra...:S Tud vki segiteni?? most raktam ujra a gépet és nem akarom ilyen sürün.
Error 550 FTP feltöltésnél... tudja valaki? Elvileg oké, hogy a szerver nem ismeri fel a felhasználót (vagy valami ilyesmit jelent), de nem értem, hogy miért. Egyik napról a másikra nem enged be, holott a beállításokat nem módosítottam.
nem indul az MSN a gépemen, frissen teszem fel, amint belépek a "Program nem válaszol". Valószínű az a baj, hogy elegem volt hogy a C:-m tele van Messenger, MSN, meg minden szar könyvtárral és kitöröltem mindent. Most meg hogy felteszem a szűz MSN-t nem műkszik.... Van ötletetek hogy tehetném jóvá?
A .net framework a windows része (elvileg a sima update MS update is felrakja) szal ilyesmit inkább a Microsofttól töltenék le. De amúgy nem lesz bajod, ha felteszed.
Egy programot szeretnék telepíteni, de amint indulna ezt írja ki:
Microsoft .NET Framework 1.1-et vagy magasabb vertiójút kell tennem a gépre, mert a telepítendő program ezt kívánja, letölthető: www.maus-soft.com/support -ról.
Biztonságos ez a letöltendő izé? Vagy egyáltalán mit csinál majd?
Végső soron saját cim mindkettő. Freemailről próbáltam a cégesre irni. Bizonyos levelek átmennek, mások meg nem. Semmi különös, nem nagy méretüek, nem csúnya a subject és nem is exe file-ok... sima word és excel. Sőt, van olyan, hogy az egyik excel átmegy, a másik meg nem. Nem találtam még benne logikát.
A szolgáltató annyit válaszolt, hogy bizonyos kiterjesztésü file-okat tartalmazó levelek (pl exe) le vannak tiltva. Persze irtam neki, hogy ilyenekről szó sincs, de azóta nincs válasz :-(
miért lenne már hülyeség?nyilván vannak páran, akik mindenféle hibaüzibe botlanak(köztük én is),és fogalmuk sincs hogy mit jelent,vagy mi a francot kellene csinálni.most nem csak a netezésre gondolok.
Azért nyitottam, mert nem találtam olyat, ahova beirhattam volna. Illetve valszinüleg ott ledorongoltak volna, hogy miért oda irtam.
Egyébként a másik mailcim is a családé, ezért tettem fel a kérdést. Ha egy olyan cégé lenne, ahol 20 IT-s szakember ugrik rá a témára, biztos nem kérdezném, de nálunk egy sincs.
a szempontodból szerintem tök mindegy, nem neked kell bekonfigurálnod azt a levelezőszervert. Csak tudnám, hogy minek nyittok minden hülyeségre új topikot.
Emailt szeretnék küldeni, de a cimzett nem kapja meg, nekem pedig a következő hibaüzenet érkezik :
" emailcim@xxxx.hu : host mail.xxxxxxx.hu said: 550 Administrative prohibition (in reply to end of DATA command)"
A honlap üzemeltetőjével felvettük a kapcsolatot, de persze idő kérdése... Addigis tudna valaki segíteni, hogy mit jelenthet?
(Annyi furcsaság még van, hogy ha sima levél, csatolt file nélkül, akkor átmegy. És bizonyos csatolt file-okkal is. Ez a mostani üzenet viszont egy sima kis méretü word file csatolása után jött...)