Keresés

Részletes keresés

őspalotai Creative Commons License 2006.01.10 0 0 66
Lementem az alfába, és megnéztem ki ez a fickó, (Kavkaz), és mit láttam? Egy nő!!!
Azt nem láttam pontosan, hogy a Kudlik Júlia e, de hasonlított nagyon.
őspalotai Creative Commons License 2006.01.10 0 0 64
na tessék most baromságot írtam
nem ellen, hanem -ért
Előzmény: őspalotai (63)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.10 0 0 63
Pedig élveznéd....azt a pár másodpercet.....

Tehát: ha valaki kést fog rám, (vagy a szeretteimre),és azt mondom neki, hogy ha most elteszed ezt a kést, akkor nem tépem szét a szádat, az zsarolás.

Ne vedd zsarolásnak, csak jó szándékú figyelmeztetésnek: ha valaki kardoskodik az emberi jogok megkurtítása ellen, azt úgy veszem, mint ha kést fogna rám...és attól morcos leszek!!!
Előzmény: kavkaz (62)
kavkaz Creative Commons License 2006.01.10 0 0 62
Tehát akkora szarházi vagy, hogy még embereket is zsarolsz a múltjukkal! Állítólag.

Értem. Nos, egy ilyen embernek látszó valamivel, mint te lehetsz nem kívánok semmilyen módon kapcsolatba kerülni, ezért a beszélgetést befejeztem.
Előzmény: őspalotai (60)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.10 0 0 61
....És ez a legfontosabb. Amíg egy országban a barmok vannak többen, addig a politikusok (törvényhozók), olyanokat hazudoznak, amit a barom hallani akar. A szarházi politikus nem megy szembe a nyílvánvaló közakarattal, neki támogatók kellenek, és látod, a barmok támogatják is......barmok, akik azt sem tudják miről van szó, életében nem látott még embert füvet szívni..., neki elég a nemzetiszínű köd, meg istenhazacsalád-vesszentrianon-learohadtdrogossal szentháromság, aztán majd egy szép tavaszi vasárnap szépen felöltözik, makkoscipő-fehérzokni, elmegy a templomba, onnan a kocsmába, jól bekúrnak, aztán átszambáznak szavazni a viktorra, a gyerekek meg mennek a sittre...(az övé is)
Vagyis az egyetlen megoldás, ha a barmok aránya 50% alatt van, ..de ez már nem a barom felelőssége
őspalotai Creative Commons License 2006.01.10 0 0 60
Igazad van, de én egy vidéki kisvárosban élek és a nevek neked nem mondanának semmit... Másfelől régi barátságunkra való tekintettel felajánlottam az érintetteknek, hogy nem járatom le őket, ha abbahagyják a pofázást. Hidd el, nekem is komoly dilemma, hogy most mit tegyek. Együtt buluiztunk hosszú évekig, ott voltunk minden koncerten, fesztiválon, van nálam párszáz fénykép, régi emlékek stb....Ha igazán nagy halak lennének, (országos szinten), akkor könnyebb lenne a döntés....De talán nem is ez a lényeg, hanem hogy személyektől függetlenül, mi van a droghisztéria mögött? - és ez nyilvánvalóan a szavazatszerzés,...ez ugyanaz mint amikor egy párt hirtelen az egyház kebelére borul, lehet, hogy megjelent elöttük Jézus(?), nem hinném...valami más lebeg az ő szemük elött. Csak arra akartam rávilágítani, ami szerintem a lényeg, hogy nem a drogról és a drogosokról szól a történet, hanem személyes érdekekről...mindegy, hogy adórendszer, nyugdíj, privatizáció, vallás, vagy drogtörvény....akinek a hatalomrajutás az egyetlen célja, az olyanokat próbál mondani, amivel szerinte a legtöbb választópolgár egyetért...
Előzmény: kavkaz (49)
LegottTegel Creative Commons License 2006.01.10 0 0 58
"Legyen legális a marihuána, ennyi. Az érdekel, hogy ez a rémálom valósággá válhat-e, és számítanom kell-e a betépett iskolások mindennapos látványára"

??? Mármint tanítási időben betépett iskolások mindennapos látványára???

Miben különbözik a legális marihuánától betépett iskolások látványa az illegális marihuánától betépett iskolások látványától?

Mi az a bűn a betépett iskolások látványában, ami indokolná, hogy ezért őket börtönbe zárják???

(Ha tanítási időben tépnek be, akkor pontosan ugyanolyan retorziókat kéne, hogy kapjanak, mintha tanítási időben részegek: igazgatói, fegyelmi, szülők behívása, és ha ez sem segít, eltanácsolás. Amíg kárt nem okoz magában vagy másban, nincs szükség a rendőrségre).

Mondjuk olyan példáról már rengeteget hallottam, hogy egy diák többet ivott a kelleténél, és pl. szalagavató bálon nekitámadt az őt lecsillapítani próbáló tanároknak...ez nem is meglepő, ilyen az alkohol.

Namost a marihuána, ami maximum egy vigyorgó bájgúnárrá degradálja a fogyasztóját, aki besztóndulva elvan, mint a világ, nemigen veszélyezteti annyira a közösséget, hogy rendőrt kéne hívni.

Vagy mondj olyan példákat, amikor vki csak a fűtől (alkohol nem lehet!!!) őrjöngő vadállattá vált. Linkkel, és ha lehet, ne a múlt század 30-as éveiből :)))
Előzmény: reakczios (3)
internal server terror Creative Commons License 2006.01.10 0 0 56
Szűnjön, de a befizetési kötelezettségem is. Nemde?
Előzmény: netizen (54)
netizen Creative Commons License 2006.01.10 0 0 55
Nos, nem hiszem hogy létezne droglobbi, itt magyarországon. Persze hogy nincs. pont egy jelentős tranzitországban ne lenne.
Előzmény: őspalotai (48)
netizen Creative Commons License 2006.01.10 0 0 54
legyen. de szűnjön meg azonnal a számodra az egészség és társadalombiztosítás azonnal.
Előzmény: reakczios (3)
Röné Creative Commons License 2006.01.10 0 0 53
Az ingyen sör osztásban klasszikusan jók.

Talán felkapják ezt a füves divatot is, a sok divatmajom majd hurrázik.

Előzmény: reakczios (-)
LegottTegel Creative Commons License 2006.01.10 0 0 52
Na, ez az illegális kábítószerfogyasztás kockázatnövelő hatásának következménye.

Ki árusítson alkoholt? Díler vagy állam?
Előzmény: LegottTegel (51)
LegottTegel Creative Commons License 2006.01.10 0 0 51
"Ismeretlen italtól haltak meg ketten Iváncsán
január 9. 17:17
[MTI]
Feltehetően fagyállót, vagy más metil-alkohol származékot ivott az a két iváncsai férfi, akik egymást követő napon haltak meg. Harmadik társuknak, aki ugyancsak ivott az ismeretlen eredetű kannás italból, egyelőre nincs baja. Az egyik férfi január 6-án a dunaújvárosi kórházban halt meg, másnap pedig családi házuk udvarán holtan találták a másik férfit is. A rendőrséget a dunaújvárosi kórház értesítette a hozzájuk beszállított, 48 éves iváncsai férfi haláláról. A bejelentés nyomán a rendőrség megkísérelte lakcímén felkutatni az elhunyt két társát, de a visszatérő ellenőrzések eredménytelenek voltak. A rendőrség hangosbemondón kérte az Iváncsán élőket, hogy akinek még ismeretlen eredetű alkoholtartalmú, vagy annak vélt ital van a birtokában, szolgáltassa be a hatóságnak, de semmiképpen ne igyon belőle.
"
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 50

A marihuána igen súlyos függőséget képes okozni. A fiatal generáció jelentős része már most is úgy él, hogy a füvön kívül nem érdekli semmi.

A marihuána tényleg súlyos pszichés függőséget tud okozni. Ugyanakkor az úgy hülyeség ahogy van, hogy a fiatalokat a füvön kívül semmi sem érdekli és, hogy a kettő (fű és érdektelenség) közt összefüggés lenne.

Szépen lassan meg is szűnnek értelmes életet élni.

Ez is faszság. Attól, hogy valaki naponta szív még nem szűnik meg értelmes életet élni. Különösen, hogy az értelmes élet szóösszetétel eleve értelmezhetetlen. Pont az ilyen ostobaságokra gondoltam, amikor alább a felelőtlen drogellenes propagandáról írtam.

Előzmény: reakczios (47)
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 49

Gondolom tisztában vagy vele, hogy ezt szimpla hazudozásnak kell tekintenem részedről, ameddig név szerint meg nem nevezed az illetőket, és/vagy alá nem támasztod amit írtál. Nem mintha szeretném a fideszt. Nem szeretem. Sőt! Rühellem. Nem is fogok rájuk szavazni. Csak undorítónak tartom azt a fajta viselkedést, amikor névtelenül, -egy jól beazonosítható csoporthoz tartozó- névteleneket vádolunk, nagy általánosságban lejárató célzattal.

Ez téged tesz hiteltelenné!

Előzmény: őspalotai (48)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 48
Nos, nem hiszem hogy létezne droglobbi, itt magyarországon. Szervezett bűnözés sajnos van, szemét maffiózó gennyalakok vannak, de ez teljesen másik ügy. (egyébként ők biztosan nem lobbiznának a szabad drogért, hiszen a bűnözők érdeke a szigorú törvény)
Személyesen ismerek néhány undorító alakot, akikkel középiskolás korunkban, 20 éve, közösen próbáltuk ki a füvet, a rendőrségen a kommunista fenevad ifjuságvédelmis a lelkünkrebeszélt, hogy ez baromság, inkább rúgjunk be, de jobb lenne ha azt se, aztán elengedtek. No akta, no ügy. Aztán még egy darabig szívogattunk, elvégeztük a sulit, példásan, a fű magától elmaradt. Aztán továbbtanultunk, dolgozunk, élünk, és a drog nem adott és nem vett el semmit, ugyanis sohasem voltunk drogosok, csak néha szívtunk egy kicsit, ennyi. És most ezek a volt barátaim politizálnak, hatalomról álmodoznak, polgármesterek meg képviselők szeretnének lenni, na persze fidesz színekben. Vasárnap templom, áhitat, stb., este a helyi TV-ben hazudozás. Undorító.
Pofáznak a drogtörvény szigorításáról, együtt szívtunk ember....Ha akkor a rendőr olyan lett volna, mint most ők, akkor az én szarházi barátaim ma büntetett előéletűek lennének, és nem keresnének havi millát egy nagy multicégnél.
Szerinted tényleg érdekli ezeket és a többi politikai marketingripacsot a droghelyzet, a fiatalok élete, a te életed, az én életem? Ezeket csak a saját életük érdekli. Pofáznak a drogról, törvényről, gyerekekről mert kampánytéma. Szavazat kell bármi áron. Érted, bármi áron. És ha az az ár, hogy néhány száz, vagy ezer gyerek életét örökre tönkreteszi, bűnözővé minősíti, akkor az az ár. Nem neki kell megfizetni. Ne hagyd magad félrevezetni. A téma, az ügy nem a drogtörvény! A lényeg az ő egyéni, undorító, politikai-, vagyis anyagi érdekeik. És ezt el fogom mondani a nyilvánosság elött is, nevekkel, ha nem lépnek vissza a választásokig. Nem tűrhetjük, szerencsétlen fiatalok, fiúk, lányok, börtönökben szenvedjenek, csak azért, hogy ezek a férgek elérjék politikai céljaikat, vagyis hogy mégjobban meggazdagodjanak. Mindez demagógnak és közhelyesnek tűnhet, de hát együtt éltem velük 20 évig. Ezt bánom, azt a pár szál füvet nem...., mert mint látható, van ami sokkal veszélyesebb a társadalomra mint a fű...
Előzmény: kavkaz (46)
reakczios Creative Commons License 2006.01.09 0 0 47
Sajnos annyit már elért a droglobbi, hogy a marihuána "gyakorlatilag veszélytelen" drogként tűnik fel a köztudatban. Ez egészen egyszerűen nem igaz. A marihuána igen súlyos függőséget képes okozni. A fiatal generáció jelentős része már most is úgy él, hogy a füvön kívül nem érdekli semmi. Ha legálissá válna, akkor sokkal többen próbálnák ki hiszen a legális drogokat (nikotin, alkohol) is kipróbálja mindenki. Biztosan vannak, akiket nem szippant be teljesen, de a saját ismeretségi körömben is van egy jó csomó 20-30 éves fiatal, akinek napja nem múlik el nélküle. Szépen lassan meg is szűnnek értelmes életet élni. A hosszú távú függést egyébként csak viszonylag új kutatások kezdték leírni, érdemes tudni róla. Majd összegyűjtögetem, amit tudok.
A tiltásnak tehát valóban nincs alternatívája sem racionális, sem erkölcsi alapon.
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 46
Ismerem annyira a drogokat, hogy tudjam a drogot két dolog teszi kurva veszélyessé:

1. A felelőtlen drogpárti propaganda.
2. A felelőtlen drogellenes propaganda.

Az előbbi azért, mert elhallgatja, hogy minden drog kurvára veszélyes. Az utóbbi meg azért, mert csak a drog kurvára veszélyességét hangoztatva irreális képet fest a drogokról, ezzel is akadályozva a reális kép kialakítását a drogkérdésről.

Egyvalamiben ugyanakkor biztos vagyok. A tiltásnak nincs reális alternatívája. Legalábbi addig nincs, amíg a drog veszélyességét alábecsülő és a kérdésben gyakran egyenesen hazudozó droglobbi létezik.
Előzmény: őspalotai (45)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 45
Na jó, bevallom, csak ugrattalak, mert láttam, hogy nagyon neki vagy veselkedve a témának. Nem akartam itt ebbe a drogos ügybe túl mélyen lemerülni. (persze hogy olvastam Borroughs könyveit, kb 20 éve is rendeltem Kanadából...) De ez a topik tényleg nem droglib topik, hanem egy Reakcziós nevű reakciós által megnyitott kommunistázós topik, ahol nem illik értelmes érveket felhozni, csak óbégatni, hogy oda a haza..., én meg csak mondogatom, hogy nincs oda... hát ennyi, egyébként neked örülök, mert ugyan semmiben sem értek veled egyet, de látom, hogy nem puszta emócióból jönnek belőled a dolgok, hanem vmennyire érdekel is, meg talán nem is akarsz rosszat, stb..., Én nagyon ellene vagyok a drogoknak, mert láttam, látom, ismerem, viszont nem vagyok ellensége a drogosnak, az embernek, mert azt meg szeretem.... mert ha nem szeretném a narkóst, miért gyűlölném a narkót? ennyire egyszerű...
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 44
Kösz, de van saját példányom (épp most változik át százlábúvá) egyébként én távol tartom magam mindenféle szertől
ilyenek vannak a példányom hátoldalán:
probably the most audacious book by any American writer since Henry Miller's celebrated pair of Tropics- Chicago Sun-Times
...a masterpiece...-John Ciardi
...a book of great beauty...a wild and deadly humor, as even and implacable as a selex tax.... Norman Mailer
Előzmény: kavkaz (43)
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 43

Na majd, ha lejöttél a tripről nézd meg ezt a linket: A Narkós :-)

Előzmény: őspalotai (42)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 42
aha, ... bonyolódik a helyzet.... a drogmaffia összekuszálta a szálakat
a Hasszan játékterme a képzeletben van, (interzónában), a képzelet meg benne van a fejezetben, de elötte benne volt Bill bátyó agyában, ahová a narkó tette oda, a fejezet meg benne van a könyvben, (amire nem én mondtam, hogy narkós), a könyv meg belemegy mások agyába, és a probléma itt kezdődik. Van aki ezt tudja kezelni, van aki nem. Ugye nem fogunk könyveket égetni? "A sok ártatlan kisdiák elolvassa a csúnya Némókapitányt aztán betörnek, fosztogatnak, mert kell a lóvé tengeralattjáróra..."
Előzmény: kavkaz (41)
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 41
Hasszán játékterme a Meztelen ebédben van, nem a Narkósban!
Előzmény: őspalotai (40)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 40
haha "a könyv is narkós" - ezek a rohadt könyvek!- már narkósok ezek is
Hát ha ez a könyv nem rettent el valakit a drogoktól, akkor semmi (pl hasszán játékterme c. fejezet)
Előzmény: kavkaz (38)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 39
mea culpa.... most látom, hogy nem is jó helyen vagyunk...
olvassátok el a topikcímet... ez vmi kommunistázós-drogozós-emeszpézős topiknak indult.... de hát visszatért a folyónk a régi mederbe....
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 38
Hasonlóan ahhoz a rendszerhez, amelynek keretein belül az orvosok drogot írhattak fel a páciensnek.
Előzmény: Törölt nick (33)
kavkaz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 37
Nem a szesztilalom idejéről van szó. Ráadásul a könyv is a Narkós.
Előzmény: őspalotai (34)
LeRoi Creative Commons License 2006.01.09 0 0 36
oszt minek akarod "megismerni" a kommenisták véleményét te szerencsétlen???

gondolom a pártközpontban úgyis azt a megbízást kaptad, hogy fikázni kell gondolkodás nélkül (ahogy ez a topinyitódból is kiderül)

ja, hogy ez topik is ürügy a fikázásra...:)
Előzmény: reakczios (-)
LegottTegel Creative Commons License 2006.01.09 0 0 35
jA, ÉS a legjobb ellenérvem:

Oké, a patikusok árulták a kokaint. Tiszta, ellenőrzött minőségűt.

Az általam felsorolt előnyök még ebben az esetben is fennálltak, tehát a példád nem cáfol meg.

A kokain veszélyes. OK. Az illegális kokain még veszélyesebb.
Előzmény: kavkaz (28)
őspalotai Creative Commons License 2006.01.09 0 0 34
Követtem, nem hazudtál, más volt a véleményed, ennyi elég, nem értesz egyet?-akkor tagja vagy a droglobbinak (vagy minek) őrület nem?
Egyébiránt meg amikor a Meztelen ebéd íródott, (re-utalás), akkor épp szasztilalom volt...
Előzmény: LegottTegel (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!