Macsekom volt, nagyon szerettem. Szürkecsíkos (zerna?) volt, valami barbár kidobta pici korában. Elején még szeretett játszani, utána meg csak tespedt a fotelban, volt, hogy a tévét is leste:) Sok egyebet nem csinált:)
Hát igen, szeretnek pakolni, de legalább nem lehet unatkozni mellettük.
Van egy macskám is, az egész nap képes ugyanazon a széken feküdni. :)) Bezzeg a göri, fél percig nem tud egyhelyben maradni, kivéve ha eszik vagy alszik. :))
Hát, akkor márcsak ezért sem szabadna panelben tartani ilyen kis lényt. Pedig jó lenne, az egér eléggé hallgatag jószág, a macska túl büdös, a kutya túl nagy, a kiskutyákat (pincsi, meg ilyesmi) azokat nem szeretem, szóval kimerültek a lehetőségek. És a göri még aranyos is. De hogy ilyen rosszalkodó:) Ezt nem hittem volna:)
Nincs, de nemsokára lesz róla is kép. Egyébként egy ördög. Nemis, 7ördög. :)) Nagyon rossz. Mindent eldug amit csak elbír cipelni vagy húzni. És biztos, hogy belehalna ha nem nézhetne be a váza alá, vagy ha nem áshatná ki anyu kedvenc virágát. Ezenkívül folyton meg akarja enni a macskát.:) De én imádom.
Biztos, hogy nem csak nekem van ilyen kis ördögfiókám, csak lehet nincs internetük vagy őket nem érdekli, hogy megismerkedjenek másokkal, akiknek görényük van.
Egér? Azt szereti. :))
Nem az én görim van a képen, de az enyém is ilyen színű. :)
Azért csodálkozom, hogy Te vagy egyedül itt. Najó, én is, de nekem nincs görim:) Nem akarom elhinni, hogy Rajtad kívül másnak nincs ilyen állatkája. Mikor voltam odahaza Kaposváron minap, láttam egy idős bácsinál egyet, sétáltatta, mintha kutya volna (Ment utána). Aztán megállt egy másik öregúrral beszélgetni, a göri meg szépen felmászott a lábán, és szagolgatta, meg nézegette, utána lejött, és a gazdi mellett állva sasolt errearra, mint akinek ez lett volna a dolga:))))
Az egerem mellé nagyon jó lenne egy, de panelház+város, nem hiszem hogy idevaló.
kar hogy itt nalunk nem lehet tartani szar panellakasban. Azaz lehetne, de nem teszem inkabb. Egyedul a futoeger van a hazban, az is neha el van engedve.
Szeretem az ilyen allatokat, ezert teszettek meg ezek is:)
Nem tudom, gondolom alszik, aztán amikor hazajövök akkor játszunk. :)
Sétálni is szoktunk, olyankor mindig úgy bámulnak az emberek és furákat kérdeznek. Hogy mi ez, patkány? Meg hogy nem fázik? Meg hogy harap? Meg stb. :))
Van hangja, amikor meglát körbeugrál és makog. :)) Meg játék közben is makog.