A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Segítséget szeretnék kérni, tegnap magárahagyott újszülött kiscicának keresek dajkamacska mamát. A cicát az elválasztás után felnevelném, csak a szoptatós időszak megoldásához kérek segítséget. Köszönettel Peredi Judit peredijudit@yahoo.com
Ejnye no, szóval itt panaszkodsz, édes kis Sárikám?
Arról bezzeg nem írsz, a konyhában igenis 2 tálkát kaptok, mert onnan könnyebben fel tudom takarítani a malacságaitokat, mivel igenis rendszeresen kitúrjátok a tálkáitokból a kajcikat.
Veszek egy mély levegőt, és elnyávogom a gazdikámnak, több felvonásban, én is kérek szépen még egy tálkát.
Mindig csak azt hajtogatja, úgy eszünk, mint a malacok, ezért nem kapunk 2 tálkát a szobában. Pedig nem is igaz, csak egy ici-picikét szoktuk kitúrni a tálkából.
Jöttem én is sírni-ríni.....a gazdink nem képes 2 tálkát letenni nekünk, egy tálból kell csipegessek evvel a fruskával. Ráadásul órákig nyammog, miközben én az éhhalál szélén állok.
Ez kérem szépen, már súrolgatja az állatkínzás fogalmát, hiszen az már meg milyen dolog, ennyi finomságot kitenni egy macsek elé, ő csak őrizzen és védjen, enni meg persze nem ehet semmiből.
Legközelebb kéretik szépen egy kis jutifalatot is a cicuskának adni ezért a kemény őrző-védő melóért, és még képpel is dokumentálni. :-)))
Jaszas =Sziasztok.:) Kelt: Rodosz, 2010.07.14. déli 12h-kor.
Engem kérem dolgoztatnak, veszélynek kitéve "felderítőként"... Három testvérem is van, anyával Rodosz sziget magányos déli csücskénél, ahol csupán egy homokpad választja el az Égei és a Földközi tengert, a JeepSafari "Beach-bar" mögötti bokros részen él a cicacsaládunk. Nem vagyunk emberhez szokva. Amikor jönnek motorral, autóval, próbálunk láthatatlanok lenni, ahogy jöttek, el is mennek, itt hagyva ezt-azt. Már ismerjük a zajokat, engem küld a mami felderíteni, hogy az angol "szafaris ember" jött-e megint, aki mindig hoz életmentő vizet, ételt nekünk. Azért vele is tartjuk a három lépést vagy annál többet is, ki tudja... De ma egy szimpatikus, kedves hangú fiú is volt közöttük, hívó szavára megmozdult itt belül valami ismeretlen érzés bennem, előrébb merészkedtem, ő meg jól lefényképezett. Más bajom nem esett. Valami gazdit, meg falusi, városi cicákat emlegetett, de én, a testvéreim, mamim sem tudja miről beszélt, a mi életünkben ilyen nincs.
Már rég jártam erre, de most a T. Szakszervezet segítségére és támogatására van szükségem ismét, mert kitúrrrrrrrrrrrrrrrrrtak a fotelemből....brühühühühüüüüüüüüüü..... meg mirrr-murrr-nyaúúúúúúúúúúú, pedig milyen jó kis derékmelegítője voltam a Vippa gazdimnak!
Bezzeg most a nyakában kell nyomorognom, mindenféle tornamutatványok árán, mert kitúrt a közös kis fotelünkből, állandóan olyasmiket emleget, miattam nem fér el benne kényelmesen. Hát ezt érdemlem én meg, annyi kényelmetlen kuporgás után, amennyi helyet méltóztatott nekem hagyni a közös kis fotelünkben?????????????????????
Kérem, sürgősen intézkedjenek, ezek a tarthatatlan állapotok megszűnhessenek!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Micó vagyok. Képem az most nincsen de 1 szép nagy fekete kandúrt képzeljetek, 6 kiló vagyok. Súlyom Garfieldéval vetekszik:))
Új munkaköröm van. Családi időjárás előre jelző lettem. Amikor lehülés várható állandóan a gazdi ölében tanyázok melegre vágyva. Bezzeg mint most, amikor picit enyhül rá se hederítek.
Persze e fontos tevékenységért nem jár extra kaja, mert már így is állítólag ducica vagyok:)) Szakszervezet!!!!
Engem meg befogtak kísgyermek őrzésére és védésére........nagyon nehéz a makkák sorsa. Ítt kell nyomorognom, ahelyett, a saját kosárkámban durmolhatnék.