Érdekes ez a vándornic. Te kitől örökölted? Nem csak a szóhasználattal van gond, hanem azzal is, hogy itt nem a szex a téma. Ha azt akartad mondani, hogy tetszik a lány, szerintem Kanadában is ki tudjátok szebben is fejezni. Angolul, franciául, magyarul. Javaslom, társalogjunk itt az énektudásáról elsősorban. Mennyire való színpadra., mennyire tehetséges. Milyen pályát futhat be majd élete során. Itt, vagy a földkerekség más szegletében keresi majd a boldogulását. Testi adottságai, vonzódásaitok legyen a Hölgyek, Urak, Szex rovat egyik témája.
Kultúrált ember senkit sem ****. Ez egyébként nem szexfórum. Rendkívül közönséges vagy. Másik lehetőség: hallottál egy szót, aminek nem ismered a jelentését. Ovodás-kisiskolás korban szoktak a gyerekek furtunfurt ilyen szabakat ismételgetni. De, hogy azért kedves érdeklődésedre válaszoljak: én a fiúkat szeretem. De közűlük is csak azok *****, akik kedvességgel, őszinteséggel, kultúrált udvarálsukkal vonzóvá válnak számomra.
Lehet, hogy nem neki van a lagjobb hangja. De kimagaslóan a legszebb az egész mezőnyben. És iszonyú jó mozgása van. Igazi sztár alkat. Remélem Ő fog nyerni.
Széles Izabella egy 19 éves perui származású énekes, aki bejutott a Megasztár-döntőbe. Ez a lány hihetetlen tehetséges, gyönyörű, szexi, erotikus, Bakáts is majdnem lefordult a székről.