Üdv Porsche-s Társaim! Mivel semmi hasonló csoportot nem találtam és a froneinginedporscheklub eléggé haldoklós,alig bukkantam rá én is, a regisztráció meg nem megy és a communitytől se kapok választ..... ezért létrehoztam egy Facebook Csoportot
Magyar Porsche 924 944 Klub néven találjátok Facebookon
Természetesen azért hoztam létre ezt a csoportot hogy megosszuk informácioinkat,tapasztalatainkat,ötleteinket egymással! Adjunk Vegyünk dolgokat és segitsük egymást! Esetleges Találkozókat szervezhessünk a későbbiekben!
Üdv urak! van egy pár régi 1977- 1986 közötti 928 első index burám/ smoke/ gyárilag ilyen,a google-ba beütöd hogy Porsche 928 clear akkor kiadja , vadi újak teli ára 140dollár. 15rugót szeretnék érte. itt ritkán vagyok úgyhogy:20472545 vagy rfr171@gmail.com
Sziasztok! Valaki ismeri ennek az autónak az előéletét, állapotát? Igazából bármilyen infó jól jönne mert kicsit gyanús hogy ilyen olcsón akarja eladni.
Lenne eladó 928-as 2db első ülésem, a vezető oldali elektromos állítású. Fellelt állapot, a szivacs nagyjából rendben van, újra kárpitozást mindenképpen igényel. Ha valakit érdekel, keressen meg. 06704511302
Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen Veletek írjuk a következőkről:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt. Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt. Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben. Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával. Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél. Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.
Ha unod a mai kor túlelektronikázott, műanyag tucatautóit és számodra is az autó szenvedély, akkor csatlakozz hozzánk és írjuk közösen a tartalmat.
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk. Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.
Sziasztok , érdeklődöm, hogy ismeri-e valaki ezket az autókat, érdemes-e foglalkozni valamelyikkel: http://www.hasznaltauto.hu/2766552_porsche_928_1991 , http://www.hasznaltauto.hu/2985747_porsche_928_1989
Nálam már megvolt az asszonyi engedély, csak lassan 1 éve én vagyok a családfenntartó, ami szűkíti a játékra fordítható keretet, továbbá sokkal jobban kell ésszel gondolkozni. :-(((