Tudnánk beszélni privátban? Ha publikus a telefonod, akkor a Forvaradi@freemail.hu-ra megírnád. Lenne pár kérdésem a mostani forgalomba helyezési viszonyokkal, meg az építésekkel kapcsolatban. Előre is köszönöm.
Üdv! Még egy kérdés. Érdemes-e belevágni ebbe a történetbe (pl: Diablo replika), a mostani forgalomba helyezés és műszaki vizsga változások miatt?
Tehát ha találnék egy megépített replikát és vinném műszakira-mert mondjuk rendszámos-akkor kérhetik-e az építési meg forgalomba helyezési stb. dokumentációkat? Tételezzük fel, hogy Fiero az alváz -amit ugye eleve el kellett vágni-és nem Fiero a motor benne, hanem példának okáért Audi.
Ha például ezt nem tudom felmutatni, akkor soha az életben nem kapok rá érvényes műszakit és csak a garázsban csodálhatom a gépet. Milyen lehetőségeim vannak esetleg ebben a nagy "nemzeti" világunkban?
Szegény autó, ez 10-12 éve is ugyanígy állt... Magyar fórumot nem fogsz találni, itthon nem nagyon foglalkozik már ilyesmivel senki. Ha megy valamennyire az angol, akkor : www.madmechanics.com Ott van pár emberke aki hasonlót építget.
Lambo replika forumot keresek....auto épitéssel kapcsolatban....ezt én épitem....eszmecserére különböző dolgokkal kapcsolatban keresnék embereket akik felnit ,futomüvet épitenek vagy épittetnek!
Nem, nincs. Kicsit mostoha gyerek mindenhol. Aki festi, fényező, de nem a szakmájában dolgozik. Nem sok ideje van rá. Én meg nem sürgetem, mert jelenleg én sem tudok vele foglalkozni. Ha le lesz festve, utána még csak a sablon készül majd. Rengeteg helyen át lett alakítva, hogy jobban hasonlítson az eredetihez, toldott foldott, hullámos azért lesz kigittelve, lefestve.