Keresés

Részletes keresés

spacemantra Creative Commons License 2005.12.15 0 0 9
na, ezt nem is tudtam :) igaz nem instant, de előre kalkulálható :) felírtam a nagy táblára a GRoby nevét az I Love Sushi mellé :)
Előzmény: Csokis (7)
Beebite Creative Commons License 2005.12.09 0 0 8
nem:) CSak az a gond, hogy 2-3 nappal később hozzák:) Addig éhenhal csórikám:))))
Előzmény: Csokis (7)
Csokis Creative Commons License 2005.12.08 0 0 7
Készétel mondjuk a Grobyból? Ott van házhozszállítás. Nagy hülyeség?
Előzmény: spacemantra (5)
spacemantra Creative Commons License 2005.12.08 0 0 6
úgy tűnik ez reménytelen ... pedig bíztam abban hogy itt valaki csak tud alternatívát ...
spacemantra Creative Commons License 2005.11.29 0 0 5
lusta de elfoglalt, számítógép előtt tespedő (túl) korai alkalmazkodó vagyok, és a rántotta/ham&eggs, a meki, a bankkártyás sushi valamint az összes könnyen és gyorsan fogyasztásra előkészíthető étel már a fülemen jön ki :)

de egyébként köszi :) , a kérdés valójában az, hogy honnan lehet bankkártyával házhoz rendelni kaját, és nem pedig az, hogy mit egyek :)

biztos vannak még ilyen helyek... csak az elején azt hiszik erre még nincs kereslet és nem is költenek ezért ennek fizetési formának a reklámozására...

Előzmény: moonshadow (4)
moonshadow Creative Commons License 2005.11.28 0 0 4
Mér nem sücc egy tojásrántottát?
Előzmény: spacemantra (3)
spacemantra Creative Commons License 2005.11.28 0 0 3
azóta persze megoldottam, de ez egy heti szinten előforduló probléma, és nem vagyok egyedül vele :) szóval hajrá ha valaki fölfedezett más éttermet is ahol online lehet fizetni, tegye be a gyüjtőbe :)
Előzmény: Slam1 (1)
spacemantra Creative Commons License 2005.11.28 0 0 2
akkor ugyanott vagyok :) KP=pénz fizikai megnyilvánulásban, tehát kajajegy=KP :)
Előzmény: pointless (0)
Slam1 Creative Commons License 2005.11.27 0 0 1
Félek,hogy hosszu böjtnek nézel elébe :-))
Előzmény: spacemantra (-)
pointless Creative Commons License 2005.11.27 0 0 0
Ha kajajeggyel fizetsz akkor elég ha 0 forint van nálad.
spacemantra Creative Commons License 2005.11.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
szokásos megoldandó helyzet: esik az eső, kiment a lábam, és még ittam is, viszont éhes vagyok és nincs nálam KP.
Ismertek az I Love Sushin kívűl háhozszállító éttermet akinek online ki tudom fizetni a kajámat bankkártyával? esetleg kijön az emberke leolvasóval?
A netpincéren az elsők közt regisztráltam 6 éve, és már akkor sem értettem - miért nem lehet kielégíteni egy alapvető keresletet, amit technikailag ráadásul egyáltalán nem bonyolult véghez vinni - csak akarni kell. Vagy lehet hogy csak nálunk bonyolult? :P Azóta 6 év eltelt és csak igérgetnek ...
Szóval, a sushi a fülemen jön ki, hol lehet kaját rendelni bankkártyával? Várom a konstruktív hozzászólásokat, hátha bajtársaim már végigjárták ezt az utat :)
köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!