a polidiliben nyitottam meg tegnap egy topikot a köv cimmel:
gyűlölködj tő-összetett mondatokban
a témája annyi lett volna, h tök mindeggy milyen címmel, témávak nyílik meg egy politikai jellegű topik, mindenképp gyűlölködésbe fullad. egy kis gúny akart lenni a polidili felhasználóinak többségének címezve.
erre ma megszüntették.
de mégis miért?? gyurcsány takarodj-orbán takarodj x takarodj, y elmebeteg stb stb
ilyen topikok már soktízezredik hozzászólásukat élik meg...
hogy is van ez? egy csöppecskét álszentek ezek a moderátor urak.-
Hát, nem tudom. Biztos voltak benne mindenféle hozzászólások. De ha valaki rájön, hogy megcsalja a felesége, nem az ágyat kell kidobni, hanem az asszonyt.
Szerintem ehhez semmi köze Orbánnak.Azért,mert ő Újpest szurkoló,még nem felelős a többi újpesti tettéért.Sőőőt csak neked megsúgom,hogy az Ute szurkolók között is elég sok komcsi van.Valószínűleg azért vették le,mert gyűlöletkeltésre alkalmas és bár nem olvastam lehettek benne antiszemita hozzászólások.
Sokféleképpen értelmezzük a véleményszabadságot, ami még nem lenne baj, de talán nem kellene adminisztratív eszközökkel fellépni a más vélemények ellen.
Ilyen topicokért még 30 nap "szabadság" is szok járni. Vityókát meg nembirálunk,oszt nem tiltanak be. Gennyesizzé inkább,azé még nem láttam senkit betiltani.
Náhny órával ezelőtt nyitottam egy topikot, több mint száz hozzászólást "élt meg", majd az Index éber őrei betiltották. Arról volt szó benne, hogy Orbán Viktor kedvenc csapatának, az Újpest nek a szurkolói a tegnapi MTK elleni meccsen végig zsidóztak és gázjkamráztak.
Az Index éber őreinek ez túlságosan kemélny volt, ezért a topikot megszüntették.
Olyan címá topikok viszont, mint pl. Gyurcsány takarodj!, vagy Gyurfcsány elmebeteg? élnek és virulnak.
Ezekre miért nem csap le az éber gondolatrendőrség?