Keresés

Részletes keresés

kenyerestalpas Creative Commons License 2005.12.31 0 0 22
Téged meg Adolf Hitler.
Előzmény: Törölt nick (10)
orbánkabát Creative Commons License 2005.12.16 0 0 21
Én sem szeretem őket. Bár nem min degyik egyforma, vannak köozöttük egészen normálisak is, pl. Deutsch Tompika egészen bejön. De ha Orbánt, vagy pláne Ádert meglátom a tévében, már kapcsolok is át egy másik csatornára...
Előzmény: Törölt nick (20)
idozitett gomba Creative Commons License 2005.12.16 0 0 19
A december 16-i tüntetés résztvevői fizetett statiszták voltak. Ők is szerepelnek a filmben...
idozitett gomba Creative Commons License 2005.11.29 0 0 18
Ovi nem tehet arról, hogy Újpest szurkoló. Sok mindenről tehet - például, hogy jóban van Mészöllyel, akit, mint tudjuk, nagyon üldöztek az elmúlt rendszerben. Majdnem annyira, mint a Schmitt Pali bácsit.
Előzmény: rokkakóma (17)
rokkakóma Creative Commons License 2005.11.28 0 0 17
Na, ez azért már túlzás! Már Puhl bíró spori is mentegeti a náci csürhét. Valószínűleg megint kimossák Ovi kedvenc csapatát, az Újpestet. A nagyszerű közönség - Mészöly edző szerint a közönség a 12. játékos volt - szinte végig zsidózott és gázkamrázott, most meg azzal jönnek, hogy az emtékások lenáciztáők őket. Szóval az egész úgy kezdődött, hogy visszaütöttek...
rokkakóma Creative Commons License 2005.11.27 0 0 16
Ehhez a következőket fűzném hozzá: Néhány órával ezelőtt nyitottam egy topikot, több mint száz hozzászólást "élt meg", majd az Index éber őrei betiltották. Arról volt szó benne, hogy Orbán Viktor kedvenc csapatának, az Újpest nek a szurkolói a tegnapi MTK elleni meccsen végig zsidóztak és gázkamráztak. Az Index éber őreinek ez túlságosan kemélny volt, ezért a topikot megszüntették. Olyan című topikok viszont, mint pl. Gyurcsány takarodj!, vagy Gyurfcsány elmebeteg? élnek és virulnak. Ezekre miért nem csap le az éber gondolatrendőrség?
Előzmény: idozitett gomba (15)
idozitett gomba Creative Commons License 2005.11.27 0 0 15
Orbán Viktor kedvenc csapata az Újpest tegnap legyőzte az MTK-t. A kedvenc újpesti közönség végig zsidózott. Orbán Viktor kedvenc lábtengó partnerének, Mészöly Kálmánnak a fia, Mészöly Gézu a meccs után tizenkettedik játékosnak nevezte a csodálatos közönségüket. Eszerint Orbán egy náci csapatnak drukkol?
Előzmény: Törölt nick (10)
Mikádó Creative Commons License 2005.11.27 0 0 14

Az igaz, de a film címe állítólag a mai időkre lesz adaptálva. Két változat kering a címről:

,,Bolsik, ne emeljétek a gáz árát, mert baj lesz!"

Vagy:

,,Bolsik, ne emeljétek a gyógyszerek árát, mert baj lesz!"

Mindkét változat a bolsik mai utódainak kritikus pontját érinti, csak úgy, mint az eredeti felirat a mai bolsik elődeiét. Meglátjuk.

Előzmény: schpenoth (13)
schpenoth Creative Commons License 2005.11.27 0 0 13
"Bolsik, ne emeljétek a sajtos pogi árát, mert baj lesz"
Nagy vívmány. 25 évvel ezelőtti falfírka.
Előzmény: idozitett gomba (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.26 0 0 10
Lopcsányt Gálvölgyi alakítja. Hillert meg Galla Miklós.
Előzmény: Mikádó (1)
orbánkabát Creative Commons License 2005.11.26 0 0 9
Egy haverom, aki régebben együtt focizott a Deutsch Tompikával, azt mondta, hogy rajzfilm lesz. Valami hasonló, mint a Nyócker. De azért jó lenne valami konkrétabbat is tudni erről a filmről...
Előzmény: kenyerestalpas (8)
kenyerestalpas Creative Commons License 2005.11.25 0 0 8
Ez valami olyan lesz, majd mint a Tanú. Csak remélhetőleg nem lesz betiltva, mint az. Persze, ha Orbán visszajön, minden megtörténhet. Még az is, hogy a szélkakason kívül az összes állat tiltólistára kerül...
eztuti Creative Commons License 2005.11.25 0 0 7

én úgy hallottam, hogy K. Lászlót saját maga fogja játszani, mert nem találtak elég gonosz színészt, kivéve egyet, de az 7533 éves börtönbüntetését tölti az Egybesült

Államokban

rokkakóma Creative Commons License 2005.11.25 0 0 6
Én is hallottam a készülő filmről, bár a Demokratát nem veszem a kezembe. Ha jól emlékszem, talán a Juventus rádióban mondták egyik reggel. Bár még semmi nem biztos, a filmhez szükséges pénznek csak a fele van meg.
Előzmény: orbánkabát (5)
orbánkabát Creative Commons License 2005.11.25 0 0 5
Az idei 43-as számban volt benne. Állítólap Eperjes is vállalt egy kisebb szerepet. Ő lesz Deutsch Tompika.
Előzmény: Mikádó (3)
MGperY Creative Commons License 2005.11.25 0 0 4
hát, akkor ez legalábbis... pikáns :)
Előzmény: idozitett gomba (2)
Mikádó Creative Commons License 2005.11.25 0 0 3

Remek. Melyik számban?

S mi lesz a film címe?

Talán ez: ,,Bolsik, ne emeljétek a gyógyszerek árát, mert baj lesz!"

Előzmény: idozitett gomba (2)
idozitett gomba Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2
A Demokratában.
Előzmény: Mikádó (1)
Mikádó Creative Commons License 2005.11.25 0 0 1

Ez nagyon érdekes.

És hol olvastad?

És mi lesz a film címe?

Talán ez: ,,Bolsik, ne emeljétek a gáz árát, mert baj lesz!"

Előzmény: idozitett gomba (-)
idozitett gomba Creative Commons License 2005.11.25 0 0 topiknyitó
Most olvastam, hogy megfilmesítik Föld S. Péter: Bolsik, ne emeljétek a sajtos pogi árát, mert baj lesz című könyvét. Kövér László szerepét Vikidál Gyula játssza, Orbán szerepében pedig Fábry Sándor látható. Most már értem, miért hasonlít annyira Ovi és fábrysanyi frizurája... Sajnos, a rendező nevét nem írták, de gondolom, egy-két napon belül ez is kiderül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!