Keresés

Részletes keresés

Position Creative Commons License 2005.12.03 0 0 6
"borárosnál"
hogyha a blahán lenne röktön oda költöznék
Position Creative Commons License 2005.12.03 0 0 5
20k környékén van egy a blahánál, de semmi élet nincs benne és drág is...
Position Creative Commons License 2005.11.25 0 0 4
Konkrét nevet vagy körübelüli címeket tudna mondani valaki ?
Te jóég most fut át az agyamon, hogy azt nem is írtam még, hogy Budapesten vagyunk, talán ez lendít valamit a topikon ;)
Jokeva Creative Commons License 2005.11.25 0 0 3

Lehet találni, persze. Én olyat is ismerek, amihez még diáknak sem kell lenned, mégis beköltözhetsz, sőt, házirend sem vonatkozik rád ilyenkor :)))

Hogy mennyit kell fizetni nem tudom, de nyilván nem égbekiáltó összegről van szó...

Előzmény: Position (-)
Position Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2
tényleg tök alapvető dolgok nem passzolnak ebben a kollégiumban.
Position Creative Commons License 2005.11.24 0 0 1

senki többet ?!

bindera Creative Commons License 2005.11.24 0 0 0
több 0 van
Position Creative Commons License 2005.11.24 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Pár haverommal értettségi utáni szakképzésre suliba járunk és egy nagyon tréj, nagy gáz, és ****határ egy kóterben lakunk. Attól függetlenül , hogy a kollégium lakóinak a fele régen nagykorú mindenféle dedós szabálynak kell megfeleni a felügyelők kedvére. Aki még középiskolás annak lehet hogy időszerű az ilyesfajta nevelés, de nem hiszem, hogy ennek később bármi értelme lenne. Az előnye az, hogy ingyenes.

A kérdésem az, hogy lehet -e taláni olyan kollégiumot ami normális (tehát nincs semmi különlegesség a házirendben), és középfokú intézményből is vesznek fel oda embereket, tehát nem fősuli meg egyetem, ha kell fizetni pár ezer forintot az se baj ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!