Sándor Gyuri valaha egy nagyon tehetséges ember volt. De évekkel ezelőtt teljesen bekattant. Ilyenkor kórházban kezelik, de időnként kiengedik, hogy írni tudjon.
Szerintem lene igény ilyen lapra, vagy lapokra. De az a baj, hogy a befektetők félnek ilyen újságot indítani. Mert attól tartanak, hogy Ovi visszatér és rájuk szabadítja az APEH nevű intézményt.
Nem igaz, a Fiúk értik a viccet, csak úgy vannak vele, mint Rákosi elvtárs: nem szeretik.
Egyébként meg volt egy lap, igaz, az Interneten: a Magyar Citrom. Föld S. Péter szerkesztette, írta.
Amugy vegyel sok Hocipot (lelkedhez kozeli lap). Ott van Sandor Gyorgynek rovata. Szoktad olvasni (masodkozlesben) ? Es utanna ertekeld at mondanivalod masodik felet (marha megerted)
A Hócipő és a Kretén igen alacsony példányszámú, belterjes lapok. Arra gondoltam, hogy olyan lapokból van hiány, mint amilyen a régi, "nagy" Luadas Matyi volt, vagy például a Kurír szombati melléklete, az Elefánt. Mindkettő nagyon népszerű volt, kár, hohy eltűntek.
Egyébként meg politikai humor sincs, vagy ha valamit annak álcáznak, akkor az inkább izléstelen, mint mulatságos.
Van Hócipő, Kretén (vagy most MAD?). Ja, de ha vicceket akarsz, vicclapokkal dunát lehet rekeszteni (az más kérdés, hogy neked milyen színvonal kell).
No meg az interneten is van humor magyarul+külföldiül is, nem vetted még észre? Szóval nem igazán értem, mi hiányzik. Egyébként a komolyabb hirdetőknek valóban nem ezek a lapok a kedvencei.
Lehet, hogy nem tetszenek neked, de VANNAK.
Nem tudnak konkurálni a magyar politikai közélettel, a parlamentel, a magukat bulvárnak nevező szennylapokkal, a politikailag elkötelezett sajtóorgánumokkal és egyéb magyar médiákkal.
Ennyi baromságot egyetlen hires magyar humorista sem tud összehozni. Nézd meg pl. a TV-t. Több müsor is abból él, hogy összeszedi egy hét történésit a magyar közéletben és csokorban átnyújtja. Hol teremhet itt egy humorlapnak babér?