Igen, a hír ígaz, Norton hazánkban mászkál! Pitt-el alkotnak vmit a hírek szerint! Ha bárki találkozik vele szóljon neki, hogy köszönjön be ide a fórumba! :)
Ugyan kicsit rég jelentkeztem, most itt az ideje egy kis hírözönnek! :)
Az első, hogy Norton nem fogja eljátszani Hulk-ot a több híres képregényfigurát egyesítő megamoziban a The Avengers-ben!
-személyes megjegyezés: Én nem bánom, bár lehet érdekes lett volna!
A második, hogy végre megtekinthető az új Norton-film, a Stone előzetese, melyben A szajré után ismét De Niro-val alkothatnak felejthetetlen párost! Igaz a trailer alapján ezúttal a törvény két különböző oldalán! A film rendezője a Színes fátyol-t levezénylő John Curran!
-személyes megjegyzés: Izgalmasnak tűnő film Ed legújabb hajkölteményével! :)
Fantasztikus színész,egyik nagy kedvencem.Örömmel látom hogy van itt rajtam kívül olyan ember akinek nem tetszett a Harcosok klubja,szerintem is pocsék(viszont Edward Norton kiváló,mint mindig).
Örömmel látom,hogy neked is az Amerikai História X a kedvenced tőlle.
De azért remélem még nagyon sok filmben fog szerepelni és akkor lesz miről beszélni.
Nekem a Harcosok klubja az nagyon nem jött be. Két napja néztem meg. Azt mondták, hogy két óra unalom és a végén az utolsó 10 percben fogom megtudni, hogy mi a film értelme. Nekem nem unalmas volt ez a film, hanem értelmetlen. Viszont Edward Norton szinészi játéka itt is tökéletes volt, mint mindig. Hihetetlen, hogy, hogy tud játszani. Fantasztikus színész. Nem is értem miért nincs még Oscar díja.
Fú ha, a Top 5 Norton filmemet? :) Eddig Top 2-ig jutottam, már mint azt tudom, hogy melyik az első a nagy kedvencem és melyik a második, de tovább nem raktam sorrendbe őket. :) Az biztos, hogy az első legnagyobb kedvencem tőlle az Amerikai história X, a második pedig a Színes fátyol. Ezek után az összes többi 3. ;) Igazából eddig minden filmje tetszett amit láttam. Rossz filmjét még nem láttam. De próbálkozzunk a sorrenddel. :)
Top 3 A mágus
Top 4 Az utolsó éjjel
Top 5 A szajré
Igazi sorrendem Top 3-ig tuti. :)) Utánna már nehéz döntenem, egyformán tetszenek. :) És még a többi is amit láttam.
Azt sajnálom, hogy olyan ritkán írnak ebbe a fórumba. :( Pedig én szinte minden nap bekukkantok, de nincs új beírás csak nagy ritkán. :(
Szia Eva! En szivesen beszelgetnek veled csak az a baj, hogy meg nem olvastam Palahniukot csak keszultem, valahogy eddig mindig kimaradt. Ha jol tudom megfilmesitettek egy masik konyvet is.
Olyan emberekkel szeretnék társalogni,akik nemcsak Nortont szeretik,hanem Chuck Palahniukot is.Én sok könyvét olvastam,és a Harcosok klubja is nagyon megnyerő volt,mint mindegyik.hmm? valaki?
Helló mindenkinek! Most találtam pár jelenetet Edward új filmjéből, ahol ikreket játszik: http://www.youtube.com/watch?v=-shHRYk579A&feature=PlayList&p=6C34979C750F7C84&playnext=1&playnext_from=PL&index=55
Úgy tűnik Ed nem akar szabadulni Hulk figurájától, ugyanis szerepelni fog a Vasember 2-ben, mint Bruce Banner! A stáblista egyébként eléggé impozáns, érdemes egy pillantást vetni rá! ;)