Azazhogy nem láttam sehol sem, csak hallottam, hogy volt. Ezekszerint rossz volt az "informátorom". Ezért is érdeklődöm. Hol is van róla anyag, ha van?
A személyes véleményem az, hogy erre a célra a régi topic (Kisalföld Volán, Győr tömegközlekedése) is megfelel: egyrészt nem olyan nagy a forgalma, hogy ne bírná el ezt a témát is, másodszor éppen néhány hete bővítettük ki a nevét+leírását, éppen ezért :) , harmadszor pedig a két témakör (jelenlegi buszhálózat, illetve jövőbeli komplex busz+villamos rendszer) eléggé összefügg, szerintem nem célszerű szétválasztani. De majd a moderátorok döntenek :)
Én ugyan nem gyõri vagyok, de elég sokat járok oda. Mindenképp a H0-nál nagyobb, szabványos nyomtávú lehet célszerû, mert a kanyarstabilitása jobb, mint a keskenynyomtávúaké, az szerezhetõ be gazdaságosan, az szállítható egyszerûen, és másodlagos szolgáltatásként meglenne az elvi lehetõsége vasúti kocsik mozgatásának is.
Köszöntök mindenkit. Ebben a fórumban lehet vitatkozni kifejezetten a Győrben tervezett kötöttpályás közlekedésről, előnyeiről, hátrányairól, mikéntjéről. Kulturált vitát szeretnék kérni!