Gyurcsányinak most éppen nincs ideje a megfagyottakra (különben sem szavaznak jövőre!), a "nagy kormányos" most minden erejével a mezőgazdaságra összpontosít! :DDD
Ma mondta: "Nekünk a föld, a vidék, a mezőgazdaság a legfontosabb kérdésünk."
...zavard el anyázzad basszamázza rím csak kiszera méra gyatra máz te sose búsulj és akkor sincs haragha kiszera méra kacska rím a rag... mért hogy nagysok versem oly ásataglegalábbis kiszera méra bávatag váltig a rímek árjába kapaszkodomahogy kiszera méra minden masztodon mely arany csengők nélkül hová leszek?rímségek kiszera méra jaj erisszetek a vers befellegzik azon-rímeletlenüllíg-lóg kiszera méra ellehetetlenül csak ramaty a rím csak nagy halomflitty-flotty kiszera méra zagyva lom ezernyi kínrímből már jó ha százéppcsakhogy kiszera méra lacafacáz ne rímelj járj Apostag lován gyalogha Rím-Ló kiszera méra rádkancsalog és főz és fűz csáb-hiteget fülbesusoghogy ő a kiszera méra Pegazusod zavard el anyázzad basszamázza rím csak kiszera méra gyatra máz te sose búsulj és akkor sincs haragha kiszera méra kacska rím a rag már horogra vőn a Rím-Sintér pedigitt jár kiszera méra itt settenkedik szorulj Jó Hurok a Rímfaragó nyakánbár karakán kiszera méra s kajmakán halj meg cipőben! hess! kuss! ideje márhogy kiszera méra kiszera méra kiszera méra – megkrepálj.
A 90-es évek Magyarországa nem volt felkészülve a munkanélküliek és a hajléktalanok tömegére. Még az évtized közepén is, ha felszállt egy hajléktalan a buszra, vagy a villamosra, a jármű azon része gyorsan kiüresedett: nem lehetett elviselni "illatukat".
Már évek óta nem találkoztam ilyenekkel. Tudom, hogy kiépült a hajléktalanokat segítő intézményrendszer - szállások, a város több pontján meleg étel osztás, forró tea, ruhaosztás, stb. (ez több kormányon átnyúló intézkedés) s a szociális munkások is sokat tesznek azért, hogy, ha csak egy kicsivel is, de jobb életet éljenek ezek az emberek.
Ma városunkban szinte csak a két nagy szatyor (amiben vagyonkájukat hurcolják) sejteti, hogy nekik nincs lakásuk - de élnek a lehetőséggel: tisztálkodnak, napközben melegednek, éjszaka fedél alatt, ágyban alszanak.
A másik oldal: aluljáróban egy ember előadja, hogy nincs munkája, nincs lakása, éhezi. kéri, hogy segítsünk rajta. Nálam csak nagy címletű pénz volt, ezért elővettem táskámból uzsonnámat (sajtos-sonkás zsemle, paprika, paradicsom) és a kezébe adtam. Nos alig tettem meg néhány lépést, a csomag a szemetesben landolt.
Bizony abban a pillanatban jobban sajnáltam uzsonnám dicstelen végzetét, mint azt a szerencsétlen embert.
Ha azt Gyurcsany muveli, akkor nagyon, de nagyon sokba kerul, megpedig a kar felbecsulhetetlen, mivel az elnem vegzett munkabol hatalmas karok keletkeznek ...
Igen, valahogy így ... A magyarországi biztos választók legalább 90%-a egy másodpercet sem gondolkodik azon, hogy ki mellé tegye az x-et. Miért is gondolkodna ezen? A fejekben valahol még mindig csak egy párt rendszer van, mintha a rendszerváltozás igazából meg sem történt volna. Amit a párt mond , azt tesszük. És csak azt. Punktum. Gondolkodni vagy mérlegelni? Ugyan....--- sáv
A baj az, amikor a választók 'elvböl', csukott szemmel választanak. Pedig körül kell nézni nagyon jól. A világ tökéletlen jobbra is, balra is, de igyekezni kell a kevésbé rosszat kiválasztani... Politikusnak ugyis (többnyire, tisztelet a kivételnek) csak az megy aki értelmes munkát nem tud végezni....
ennyi esszel, inteligenciaval, hogy szegodhettel egy ennyire tevuton leledzo
szintarsulat prokatoranak?
Szerintem TEGED nem lehetett megvenni, meg csak csaladtagnak sem tunsz, de,
hogy valamivel bevittek az erdobe az hetszentseg. Jutalom? Kituntetes? (nem varok valaszt)
Jaj de alnokok. Meg egy ilyen ragyogo elmet is torbecsalnak mint amilyen TE vagy?!
Nem is csodalkozom, hogy megvezetik a szerencsetlen tomegeket, ha meg TE is
aldozatul eshetsz.
(nem kivanok ebben a topicban VELED konfrontalodni, mivel egyszeruen nem hiszem el, hogy TE tisztaszivedbol mondod/irod ezeket a propaganda szovegeket, ugy hogy bocsanat, ha a jovoben ebben a topicban nem reagalok az esetleges hozzaszolasaidra/felveteseidre)