Ha Gyurcsány(ék) nem nyer(nek), mehetnek magyarázkodni jópár helyre, ahol összedobták nekik ezt az irdatlan pénzt a választásokra. Ez nem tenne jót a privát bizniszének sem.
Ha egyszer a paraszt lecseréli a bőgatyát a frakkra...
- Annyira szegények voltak?
- Neki ennyit adott a sors. És nekem volt olyan karácsonyom, amikor nem volt karácsonyfánk. Biztosan nem tudja, mi az a lisztes sterc, egy sok lisztből készült, csomósodásig összekapatott rántás. Gyakran volt nálunk lisztes sterc ebédre, és semmi más.
Te is jókat mondasz.
Vagy tán kérdezted?
Miért nem kérdezed meg a Gyurcsánytol?
Elvégre ingyen osztogatta a jobbnál jobb tanácsokat a Medgyessynek.
Szerintem a Gyurcsány buktatta meg a Medgyessyt.
Az MSZP is szépen beszopta.
Ha nekem ugyanígy több pénzem lenne mint eszem, tojnék a politikára és a karib tengerparton áztatnám a valagamat a langyos karibi tengerben, miközben fűszoknyás lányok legyezgetnék a hátamat.
Az a baj, hogy mire pénze lesz valakinek, annyira kilúgozódik, hogy már kezdeni sem tud vele semmit, hanem csak még több pénzt és hatalmat akar.
Mi lenne ha a fityesz nyer Gyurcsany,mint a szocik listavezetoje. lesz az ellenzek vezere,ha a szocik akkor meg Orban.Hacsak a kovetkezo partkongreszuson el nem zavarjak akar Orbant akar Gyurcsanyt.De az a parlamenti frakciot nemigen erinti, csak a parthierarchiaban hoz valtozast.
Sokkal fontosabb szerintem, Az országgal mi lesz?
Orbán Viktor bizonyított, nem is volt rossz!
Amit a Medgyessy csinált a Gyurcsány segítségével az több mint tragikus…
Gyurcsányt duplán kéne megbüntetni.
Egyszer az ingyenes tanácsaiért, másodszor a miniszterelnöki tevékenységért.
"Ha tehát jövőre a Fidesz nyer, akkor mi lesz Gyurcsány Ferenccel? Az addig rendben, hogy visszamegy milliárdosnak, de mit kezd a beteges hatalomvágyával?
No és ha az MSZP győzedelmeskedik? Mi lesz Orbán Viktor sorsa? Vajon elnézik neki a párttársai, hogy ismét kudarcot vallott? És ha nem: meg lehet élni némi szőlőbirtokból?"
Fletó lesz a nagyobb bajban, ha nem nyer, de még nagyobb bajban lesz az MSZP. Nehezen tudom elképzelni, hogy őt is olyan lazán el tudják küldeni, mint annak idején Medgyessyt, aki egy kis durcáskodás után engedelmesen visszavovonult különösen azután, hogy felajánlottak neki egy jó kis utazós semmittevős állást.
Gyurcsány inkább szétveri a pártot, minthogy hagyja magát mellőzni.
Orbánnak szerintem ilyen gondja nem lenne. Maradhatna pártelnök, de ha mégsem, akkor is számtalan lehetősége van akár az EU-ban is, elvégre még mindig ő a Néppárt alelnöke.
Ha tehát jövőre a Fidesz nyer, akkor mi lesz Gyurcsány Ferenccel? Az addig rendben, hogy visszamegy milliárdosnak, de mit kezd a beteges hatalomvágyával?
No és ha az MSZP győzedelmeskedik? Mi lesz Orbán Viktor sorsa? Vajon elnézik neki a párttársai, hogy ismét kudarcot vallott? És ha nem: meg lehet élni némi szőlőbirtokból?