Keresés

Részletes keresés

J.P.Montoya Creative Commons License 2005.11.17 0 0 23
Ha Gyurcsány(ék) nem nyer(nek), mehetnek magyarázkodni jópár helyre, ahol összedobták nekik ezt az irdatlan pénzt a választásokra. Ez nem tenne jót a privát bizniszének sem.
Nagulnov Creative Commons License 2005.11.17 0 0 22

Ha egyszer a paraszt lecseréli a bőgatyát a frakkra...

- Annyira szegények voltak?

- Neki ennyit adott a sors. És nekem volt olyan karácsonyom, amikor nem volt karácsonyfánk. Biztosan nem tudja, mi az a lisztes sterc, egy sok lisztből készült, csomósodásig összekapatott rántás. Gyakran volt nálunk lisztes sterc ebédre, és semmi más.

Előzmény: P.I. (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.17 0 0 21
Azért az arca miatt is járna egy felfüggesztett:))
Előzmény: szuperlaszlo (11)
tüzes fal Creative Commons License 2005.11.17 0 0 20

Dehogynem, szerintem elveszítette már a józan ítélőképességét.

Előzmény: Derek (15)
szuperlaszlo Creative Commons License 2005.11.16 0 0 19
Mi ebben a politika?
Előzmény: Derek (18)
Derek Creative Commons License 2005.11.16 0 0 18
Nem valo neked ez a politika,ne eroltesd.
Előzmény: szuperlaszlo (17)
szuperlaszlo Creative Commons License 2005.11.16 0 0 17
Te is jókat mondasz. Vagy tán kérdezted? Miért nem kérdezed meg a Gyurcsánytol? Elvégre ingyen osztogatta a jobbnál jobb tanácsokat a Medgyessynek. Szerintem a Gyurcsány buktatta meg a Medgyessyt. Az MSZP is szépen beszopta.
Előzmény: Derek (16)
Derek Creative Commons License 2005.11.16 0 0 16
Ja, jo lenne most ugye ha a Megyo maradt volna :-))
Előzmény: tüzes fal (14)
Derek Creative Commons License 2005.11.16 0 0 15
Hat nem ugy nez ki mint aki kilugozodott.
Előzmény: tüzes fal (14)
tüzes fal Creative Commons License 2005.11.16 0 0 14

Nem értem én ezt a Gyurcsányt.

Ha nekem ugyanígy több pénzem lenne mint eszem, tojnék a politikára és a karib tengerparton áztatnám a valagamat a langyos karibi tengerben, miközben fűszoknyás lányok legyezgetnék a hátamat.

Az a baj, hogy mire pénze lesz valakinek, annyira kilúgozódik, hogy már kezdeni sem tud vele semmit, hanem csak még több pénzt és hatalmat akar.

Derek Creative Commons License 2005.11.16 0 0 13
Mi lenne ha a fityesz nyer Gyurcsany,mint a szocik listavezetoje. lesz az ellenzek vezere,ha a szocik akkor meg Orban.Hacsak a kovetkezo partkongreszuson el nem zavarjak akar Orbant akar Gyurcsanyt.De az a parlamenti frakciot nemigen erinti, csak a parthierarchiaban hoz valtozast.
Előzmény: DegeneraBocsinka (-)
facipő Creative Commons License 2005.11.16 0 0 12
Előzmény: Törölt nick (1)
szuperlaszlo Creative Commons License 2005.11.16 0 0 11
Sokkal fontosabb szerintem, Az országgal mi lesz? Orbán Viktor bizonyított, nem is volt rossz! Amit a Medgyessy csinált a Gyurcsány segítségével az több mint tragikus… Gyurcsányt duplán kéne megbüntetni. Egyszer az ingyenes tanácsaiért, másodszor a miniszterelnöki tevékenységért.
kalocsay Creative Commons License 2005.11.16 0 0 10
Például. :)
Előzmény: kobaltselyem (9)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.11.16 0 0 9

Orbánnak szerintem ilyen gondja nem lenne.

Meg írhatna egy másik könyvet. Ha azért is 18 misit kap, az azért egy évre elég jó pénz.

Előzmény: kalocsay (8)
kalocsay Creative Commons License 2005.11.16 0 0 8

"Ha tehát jövőre a Fidesz nyer, akkor mi lesz Gyurcsány Ferenccel? Az addig rendben, hogy visszamegy milliárdosnak, de mit kezd a beteges hatalomvágyával?

No és ha az MSZP győzedelmeskedik? Mi lesz Orbán Viktor sorsa? Vajon elnézik neki a párttársai, hogy ismét kudarcot vallott? És ha nem: meg lehet élni némi szőlőbirtokból?"

Fletó lesz a nagyobb bajban, ha nem nyer, de még nagyobb bajban lesz az MSZP. Nehezen tudom elképzelni, hogy őt is olyan lazán el tudják küldeni, mint annak idején Medgyessyt, aki egy kis durcáskodás után engedelmesen visszavovonult különösen azután, hogy felajánlottak neki egy jó kis utazós semmittevős állást.

Gyurcsány inkább szétveri a pártot, minthogy hagyja magát mellőzni.

Orbánnak szerintem ilyen gondja nem lenne. Maradhatna pártelnök, de ha mégsem, akkor is számtalan lehetősége van akár az EU-ban is, elvégre még mindig ő a Néppárt alelnöke.  

chemistry37 Creative Commons License 2005.11.16 0 0 7

Feri jó dolgokat fog csinálni a téglagyárban,

Viktor meg a meggyőzés helyett a megértésre fogja helyezni a hangsúlyt valamelyik pesti diszkó kidobóembereként.

DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.11.16 0 0 6
:)
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.16 0 0 5
Feri gázóraleolvasó lesz, Vitya meg edző a Felcsútnál.
Lajhárfaművész Creative Commons License 2005.11.16 0 0 4
Ferit frakkba pólyázták?
Előzmény: P.I. (3)
P.I. Creative Commons License 2005.11.16 0 0 3

Miért szeretné? Nagyobb a stressz, kevesebbet keres vele.

Orbánnak fontosabb. Ha egyszer a paraszt lecseréli a bőgatyát a frakkra...

Előzmény: DegeneraBocsinka (2)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.11.16 0 0 2
Vígan Gyurcsány sem élne, mert úgy néz ki, hogy betegesen kedveli a miniszterelnökséget
Előzmény: Törölt nick (1)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.11.16 0 0 topiknyitó

Ha tehát jövőre a Fidesz nyer, akkor mi lesz Gyurcsány Ferenccel? Az addig rendben, hogy visszamegy milliárdosnak, de mit kezd a beteges hatalomvágyával?

No és ha az MSZP győzedelmeskedik? Mi lesz Orbán Viktor sorsa? Vajon elnézik neki a párttársai, hogy ismét kudarcot vallott? És ha nem: meg lehet élni némi szőlőbirtokból?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!