Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2006.01.08 0 0 49
A Kárpátokig! Mint a Géniusz!
Előzmény: özvegy Jenőnő (48)
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2006.01.07 0 0 48
Akkor Gyurcsány most a mi Hannibálunk?
Előzmény: zi_laj (47)
zi_laj Creative Commons License 2005.12.02 0 0 47
Jól!
Előzmény: özvegy Jenőnő (29)
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.12.02 0 0 46
És mi lesz, ha Gyurcsánynak eszébe jut a hatalmas veszteséggel üzemelő MÁV? Akkor felszedeti a sineket és irány IRAK?
Előzmény: Törölt nick (45)
zividivi Creative Commons License 2005.11.28 0 0 44
Remek és nagyon tehetséges üzletembereink vannak! :-((((
Előzmény: csigazsir (42)
unnamed Creative Commons License 2005.11.28 0 0 43
Nem jöhetne jól. Közvetlen irányzással, max. 3-4 kilométerre? Max. zsíros célpontnak jók.
Előzmény: Első Polgár (30)
csigazsir Creative Commons License 2005.11.28 0 0 42

Sziasztok.

Az egészben engem az bosszant a legjobban, hogy nincs 10 éve, amikor Keleti György büszkén mesélte, hogy vettünk vagy 100 db T-72-est a beloruszoktól a haderő-korszerűsítés jegyében. Már akkor is sok bírálat érte, hogy miért nem inkább használt Leopardokat vett a németekől, azok véletlenül még NATO-kompatibilisak is. Erre most oddadunk 77-et Iraknak. A fenének kellett akkor azt a több 100 millát kifizetni anno...Most se tank, se píz.

özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.11.28 0 0 41

"Éljen Gyurcsány!"

Éljen, de ne a nép vérét szívja és főleg ne gyengítse az ország védelmi képességeit.

Előzmény: HosszúMenetelés (36)
zividivi Creative Commons License 2005.11.19 0 0 40
//"....és ide küldte gyurcsány a harckocsikat ...."//

Mert legújabb atyánk is oly humánus, mint az elődjei voltak. Ha nekem kellene választanom az elevenen megnyúzás és a tanksorozat között, én bizony gondolkodás nélkül a másodikat választanám! Lehet, hogy a világ ügynökhálózatán keresztűl Gy.F. (Gyufa? Kanócz?) csak az áldozatok kérését teljesítette.
Előzmény: tépettsörte (39)
tépettsörte Creative Commons License 2005.11.16 0 0 39
szó szerint megnyúzták a foglyokat

A síita irányítású belügyminisztérium egyik bunkerében bukkantak 173, többségében szunnita arab fogolyra Bagdadban. A foglyokat kivétel nélkül éheztették, sokukat megkínozták, egyeseket megnyúztak. Az iraki kormány azonnali vizsgálatot rendelt el - írja az Index. A látvány még a harcedzett katonákat is megdöbbentette. "Egyáltalán nem számítottunk erre, mi egy tizenöt éves fiút kerestünk" - nyilatkozta a BBC-nek egy katona. "Az elmúlt két évben nem tapasztaltam hasonló borzalmakat Bagdadban. Fizikai bántalmazások nyomait láttam, brutális verésekét. Egy-két fogoly gyakorlatilag lebénult, néhányról lenyúzták a bőrt" - nyilatkozta a CNN-nek Huszein Kamal belügyminiszter-helyettes.

(Index.hu)

és ide küldte gyurcsány a harckocsikat ....

HosszúMenetelés Creative Commons License 2005.11.15 0 0 38

Most építik éppen a Tibetet átszelő vasutat (átlag 4.500 m magasság)

Ide azért el kell egy-2 ideológus, nem ?

Előzmény: Törölt nick (37)
HosszúMenetelés Creative Commons License 2005.11.15 0 0 36

Szerintem ez azért nem kevéssé kratív gondolat

Éljen Gyurcsány!

Előzmény: özvegy Jenőnő (29)
nofene Creative Commons License 2005.11.15 0 0 34

Nofene, maradt még egy rahedli, ott állnak lezsírozva, szép sorban. Ha nem vetted volna észre, nincs katona, aki beléjük üljön, valamint pénz gázolajra, hogy letaposhassák a határban a búzát. Akkor meg mi hasznuk?

Előzmény: labrie (32)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.14 0 0 33

Kíváncsi vagyok, a NATO gazdagabb tagországai mit ajánlanak fel az iraki haderőnek

Gondolom először is egy hajórakomány kakaót a nesquik-nyuszitól, három vagon colgate fogkefével megfűszerezve, oszt ha mán elzsibbadtak, jöhet az always-betét!

Előzmény: labrie (32)
labrie Creative Commons License 2005.11.14 0 0 32
Azt mondják, olcsóbb volt megjavítani és odaszállíttatni, mint leselejtezni. Kapják be, minek leselejtezni, ha használható?? Kit érdekel, hogy nem voltak a harckocsik NATO-kompatibilisek? A NATO felvett minket, tudta, hogy milyen felszerelésünk van; a magyar haderő pedig ettől a húzástól egyértelműen gyengébb lett, ami nem lehet a NATO érdeke (remélem).

A seregünkre pedig előbb-utóbb szükség lesz :(

Kíváncsi vagyok, a NATO gazdagabb tagországai mit ajánlanak fel az iraki haderőnek. Biztosan nem lesznek ilyen nagylelkűek, de hát a csatlós-mentalitású kibicnek semmi sem drága.
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.11.14 0 0 31
A műsorvezető úr Lizingel majd újat, de lehet, hogy csak használtat.
Első Polgár Creative Commons License 2005.11.14 0 0 30
Fasznak adták oda, ha járni nem is tud a T-72-es, beásva tüzérségnek jól jöhet pl. a Szerb vagy a Román határon.
Ha békét akarsz készülj a háborúra.
Előzmény: özvegy Jenőnő (-)
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.11.14 0 0 29

Jól sejtem, hogy Mo. történelmében Gyurcsány az első, akinek sikerült ekkora támadó arzenált ilyen nagy távolságra átdobni és azt ott hadrendbe állítatni?

zividivi Creative Commons License 2005.11.14 0 0 28
Hej! Ezt a sok hülye tudományt az itteni firkászoktól szedtem ám össze! Magamtól képtelen lettem volna kitalálni ilyeneket!
Előzmény: Tamás (26)
zividivi Creative Commons License 2005.11.14 0 0 27
Fogalmam sincs róla! Alkalomadtán meglátjuk! :-)))

(Hacsak szükség esetén valaki majd az irakiakat nem hívja be békétfenntartani az ajándékba adott tankokkal.)
Előzmény: Törölt nick (21)
Tamás Creative Commons License 2005.11.14 0 0 26
Fáj ez a sok hülyeség, hogy kiadod magadból, vagy kielégülést érzel ilyenkor???
Előzmény: zividivi (18)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.14 0 0 25
Ha ezt meglátja az ellen, fejvesztve fognak menekülni.
Előzmény: Törölt nick (23)
molar Creative Commons License 2005.11.14 0 0 24

Legalább egy ütőképes gulyáságyú, az sincs?

Azt legalább át lehet alakítani pálinkafőzővé.

Arabok ellen a kisüstinél nincs jobb fegyver.

Előzmény: pindiy (22)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.14 0 0 23
Elképzelem a gyorsreagálásút, amint szoláriumbarnán megrohannak egy lövészárkot, kezükben egy eper-pisztáciával:))
Előzmény: pindiy (22)
pindiy Creative Commons License 2005.11.14 0 0 22
Nem igazán, a reformba nem fér bele, csak a napozóágy meg a fagyigép.....
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.14 0 0 21
Azért maradt még tank itthon?
Előzmény: zividivi (18)
nofene Creative Commons License 2005.11.14 0 0 20

Nofene, ne keseregj, drága özvegy, mert a szállítást az USÁ-kok fizették és a görögök bonyolították. Mi csak a határig álltuk a cechet. Az ügylet több szempontból pozitív: a tankok menetképessé varázslása olcsóbb és sokkkal környezetbarátabb volt, mint a megsemmisítésük lett volna, a NATO-ban elkönyvelték, hogy mi milyen rendesek vagyunk, és többé nem kell őrizni a nagy halom ócskavasat.

A háborúval lehet nem egyetérteni, de az új iraki kormánynak érdemes segíteni (mert ha kudarcot vall, még nagyobb lesz a haddelhadd), azért volt ott szombaton Kofi Annan is.

Ja, és a dolog nem Fletó ötlete volt, ő már úgy örökölte Megyótól.

Előzmény: özvegy Jenőnő (7)
őszkaján Creative Commons License 2005.11.13 0 0 19
 Teljesen igazad van, hisz Irakban békeharc folyik.
Előzmény: kiszera méra bávatag (16)
zividivi Creative Commons License 2005.11.13 0 0 18
//"....A Magyarország által felajánlott 77 harckocsi megérkezett Irakba
2005. november 11. 13.52

A hadrendből kivont eszközöket Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tavaly év végi látogatása során ajánlotta fel az iraki fegyveres erők részére, ...//

Tisztelt Irakiak!

1,) Gyurcsány Ferenc egymagában egyelőre még nem azonos az egész Magyarországgal!!!

//"....azt követően, hogy a NATO felkérte a nemzeteket, támogassák az arab ország stabilitásának megteremtését - emlékeztet a közlemény..."//

Nemtisztel NATO!

A magyar nemzethez nem jutott el ez a felkérés, miután a NATO-birodalomban a nemzet politikailag megszűnő kategória!  Az ajándékot tehát szíveskedjenek Gyurcsány Ferenc magánadományának tekinteni akkor is, ha az a "magyar nemzet", illetve Magyarország  tulajdonát képezte eredetileg!

Előzmény: özvegy Jenőnő (-)
Állományjavító Creative Commons License 2005.11.13 0 0 17
a "már nem használt", az nem azt jelenti, mint a "nem használt", hanem azt, hogy már nem rendszeresített, nem alkalmazott.

De szerintem tudod te ezt.
Előzmény: Törölt nick (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!