"Tudom hogy mivel foglalkoznak a zálogházak. A 100 méteres közelemben kettő is van. Már láttam fiatal lányt sírni onnan kijövet..."
Úgy gondolom, hogy ez jelzi, hogy mi a morális véleményem a zálogházakról...
Ha Pataky meggazdagodása nem vet fel jogi aggályokat, akkor semmi közünk hozzá.
A kapitalizmus ilyen. Ha nem Pataky nyit zálogházat, akkor száz másik ember. Pont.
Ismert, és szeretett zenészek, (pl Ákos az egyik nagy kedvencem) politizálnak, az nem helyes. Pataky már nem az a lázadó rocker, akit annyian szerettek. Ma már
minden gagyi tátika fellépést elválal különböző mulatós roadshow-k keretében.
Szóval az, hogy Pataky a mások kárán gyarapodik, az részedről rendben van. Ettől ő szerinted egy nagyon tisztességes elnyomott, kisemmizett tagja volt az egypártrendszernek. Akit úgy üldöztek, hogy kénytelen volt meggazdagodni. És most habzó szájjal hazaárulózik.
Tudom, hogy Pataky Attilára gondolt. Már csak azért is, mert Pécsett 20 éve KISZ vezetőként kulturális rendezvények szervezésével is foglalkozott. Ismernie kellett az Edda frontemberét...
Tudom hogy mivel foglalkoznak a zálogházak. A 100 méteres közelemben kettő is van. Már láttam fiatal lányt sírni onnan kijövet...
Demokrácia van, és piacgazdaság. A Pataky csak egy "jó" üzletember meggazdagodását nem vizsgálja bizottság. Gyurcsányét igen... (De erre van egy sor topic)
Gyurcsány Pataky Attilára gondolt, amikor megkérdezte: ki az a Pataky Attila?
Elmondom neked. Egy Miskolcról indult zenész, aki mára hatalmas vagyont gyűjtött össze. De nem csupán a zenéjével és az eladott lemezekkel, hanem főként azzal, hogy övé Miskolc legnagyobb zálogház-hálózata.
Tudod, hogy a zálogházak mivel foglalkoznak? Hát nem jótékonysági intézmények... Főként abból tömik tele a zsebüket, hogy van egy csomó szegény ember, akiktől rászorultságuk miatt el lehet venni az értékeket.
Ez Pataky Attila, aki, jobb ha tőlem tudod, Gyurcsányhoz és Orbánhoz hasonlóan szintén a Rózsadombon lakik. Ami még nem lenne baj, csak nem kellene a száját tépni.
Na és milyen volt? Biztos jól érezted magad. Persze nem irigyellek, nekem más, igényesebb a zenei izlésem. Ne bánkódj, biztos kiadják CD-ben, és akkor repat állásba állítva életed végéig hallgathatod őket. ;-)
Egeeen...! A Népszabiba szokott írogatni. A péntekit mindig megvesszi Anyu, mert a benne levő TV újság nagyon jól áttekinhető, és így olcsó is. Azért el szoktam olvasni, pedig gyakran elrontom vele a gyomrom, és a közérzetem. De a széleslátókör kötelez. Na ezt meg Szabad Tomi szokt mondani, de ez sincs levédetve...
Azért ezzel nem nagyon dicsekednék. ehet szeretni és nem szeretni, de nem ismerni...Jó, nem volt a Megasztárban és a Mónika show-ban sem köpte le az anyósát.:))
Egyébként az egyik legjobb magyar politológus és politikai elemző.
Ki az a Kéri László? Talán nem tartom szégyennek a szépirodalmi műveltségem eme hiányát. Ajaj! Valami ilyesmit mondott a közelmúltban Gyurcsi. Sebaj! Ugysincsen levédetve.
De tényleg ki ez a Kéri? Ismeri valaki? Annyira kiváncsi lettem. Róla írt valaki könyvet?
Megváltoztathatta volna Magyarország történelmét, elmondása szerint!!!
Tegnap bemutatták Pünkösti Árpád új szociográfiáját, a Szeplőtelen fogantatást - írja a Népszabadság. A könyvet a Népszabadság Rt. jelentette meg. A Szeplőtelen fogantatás elsősorban a Fidesz megalakulásáról, a pártot alapítók életpályájáról szól. Az eseményeknek a tegnapi bemutatón is beszélő Kéri László politológus is szereplője volt, aki akkor, a nyolcvanas évek elején az ELTE Állam- és Jogelméleti Tanszékén tanított. A könyvbemutatón azt mondta: azóta, hogy Pünkösti munkáját elolvasta, azt érzi, az eddig legokosabbnak gondolt döntése valójában a legrosszabb volt. Nevezetesen, hogy 1983-ban szakított Orbán Viktorékkal, akikkel addig nem csak tanár-hallgatói, hanem baráti viszonyban is volt. Kéri most úgy látja, ha akkor nem fordul el tőlük, ma nemcsak Orbán volna más, de a párt sem lenne ennyire radikális. (Nol.hu)
Olvastam az újságban, hogy a Fidesz kezdeti szakaszát bemutató könyv - Szeplőtelen fogantatás - bemutatóján a neoprimitív együttes is fellépett. Igaz, csak három számot játszottak, de jó, hogy újból előkerültek. Ki tudja, mikor lehet élőben is látni őket?