Sziasztok segítséget szeretnék kérni Suzuki dl 1000 v STROM 2003 hoz Pirosan villog az FL és alapjáraton ki pirosodik a kipufogó .Előre is köszönöm a választ
Érdeklődni szeretnék, hogy édesapám 1000-es dl-jében elhalványult a km óra világítás. Ez valami típus hiba lehet, esetleg javítható? Vagy nézzünk bontottat bele, esetleg éljünk vele együtt?!?
Kérdésem suzuki dl 1000. 2002 es. Hiba jelenség: nem mutat az óra csoport! Sokszor csak 1 orát mutat és megáll ott. Aksi le vissza eltunik az is. Mutatok se mennek. Köszönöm a segitséget!
Sziasztok, van egy 2006-os dl650 nem. Már 12 éve nyúzom, nemrég beadta a kulcsot. A jelenség, hogy nem indul el az önindító csak tekeri.Üzemanyag ellátás van mert, ha lehúzom a csövet akkor nyomja a benzint. Elvileg gyújtás is van, de ezt csak egy külső gyertyával próbáltam ki, de azon volt szikra.
Van valamilyen ötletetek, hogy mi lehet ez illetve mit nézzek még meg ?
Akinek még nem volt lehetősége, hogy kipróbálja a az új DL1000-est november 21-ig megteheti nálunk a Rodeo Motorosboltban. Gyertek akár többen is, pár órára el lehet vinni a mocit. Időpont: 76/328-633
Ők ezt komolyan gondolják, jó pár - már bocsi - , de Tőled képzettebb mérnökök csapata alakította ki úgy a blokkot, hogy ezt megfelelő színvonalon tartsák.
Ők ezt a szót nem is ismerik, nem is jut az eszükbe ilyesmi, Inkább az a fura, hogy Neked ez a reakciód.
Megnézted már a kuplungot? Nekem '02 esen volt már gondom a kuplunggal és még nagyon nemsok kilométeres a gép. Zörgött majd olyan szinten elkezdett vibrálni, hogy a karom belezsibbadt. Nem akarlak elkeseríteni, de 40 ből nem úszol meg egy kosárcserét, még ha magadnak cseréled se. (esetleg talán bontott kuplungkosárral). Én elküldtem az enyémet angliába egy V-stromos sráchoz aki specializálódott az említett probléma kiküszöbölésére. Ami aztán meg is oldotta a gondot.