Nyitotta:j a n i, 2005.11.07 10:00 |
Találó a hasonlatot, amit a napokban hallottam. A Fideszt Jágóhoz hasonlították, aki végül is nem volt ott mikor meghalt Desdemóna.
Jágó= Orbán. Így se rossz. Mert, hogy Orbán a legrosszabb Jágó, ő nem csak megöli (megöleti) az áldozatát (utoljára a MIÉP-et), utána még szövetséget is köt vele.(illetve az árulóival Csurka, Kovács)
Persze nekem Orbán Luciferhez is hasonlít, aki szép szavakkal becserkészi áldozatát, aztán pokolra viszi. Az áldozat az ország.
Nem csak amíg kormányon voltak, mert utánna egyből megemelték. Majd jövőre Orbánék újra kormányon lesznek és megint megállapodnak a gyógyszergyártókkal, hogy nem emelnek. Végül is Orbánékat azért szeretjük, mert kormányra kerülésük után kormányoztak, nem pedig tökéletlenkedtek, mint a ballibek.
Egy rossz TV- riporternek több a jövedelme Aba Botondénál. Én ennyiért egy mosodát nem vezetnék, nem egy főváros közlekedését. Aki ennyiért, a fizetése havi 300 000 Ft (a felelősséghez képest bagóért) elvállalja, az megszállott. Tudja, ha feladná, a Fidesz-MSZP rögtön idegenek prédájává tenné a BKV-t. Hogy egyáltalán van még közlekedés, az Aba Botond eredménye. Sátánokkal harcol.
Mert a fidesz megállapodott a gyógyszergyártókkal, hogy zok nem emelik az árakat. A komonisták ahogy kormánra kerültek egyből gyógyszeráremelésk jötek.
Fideszke a gyógyszerek ÁFA mentességére sem kért deregulációt az EU-tól.Aztán most meg veri a nyálát.
Tavalyi Megyo-Orbán találkozón igérte meg Orbán, hogy EU konform törvényjavaslatot nyújt be a Parlamentbe a gyógyszerek ÁFA csökkentésére. Na Viktor azóta se nyújtotta be ezt a törvény javaslatot. Igaz egyszer sem szólalt fel..
A Fidesz azt szereti, minél mélyebben van az ország. Ha mínuszból felmegy 0-ra, akkor is dicsekedhet az eredménnyel. Pedig az ugye még mindig semmi, de attól már csápolnak a látszat magyarok. Csak azt nem veszik észre, hogy mínuszba is a fiúk viszik az országot azzal, hogy tönkretesznek mindent, ami javulást hozna. Ne jöjjön a befektető, ne legyen munka.
Ehhez képest annyi változás lesz, ha a Fidesz kerül hatalomra, hogy jön a befektető, de olyan, aki nekik tejel.
Majd megpályáztatják a szándékosan leépített BKV-t az EU-ban, arról majd nem ők tehetnek, hogy a külföldi befektető sokszorosává emeli az árakat, hogy meglegyen a haszna, persze a bliccelést is megakadályozva. Ahhoz előbb meg kell szabadulniuk Aba Botondtól.
Azért nyitottam, mert nem lehet elégszer hangoztatni. A Fidesz kártékony, nemzetáruló, az MSZMP (a legrosszabb időkbeli) valódi utódja. Álruhába öltözött, tolvajt kiált, és közben kirabolja az országot. Tiltakozik, ha munkahelye lesz a magyar embernek, ha metrón jár, ha tiszta levegőt akar szívni, ha emberhez méltón akar élni. A Fidesznek semmi nem számít csak az, hogy ők adhassák el, amit még nem adtak el az országból.
Nem hiszem, hogy nem látná mindenki, hogy minden, amit a Fidesz csinál, az játszma. Persze könnyű dolguk van, mert feledékenyek vagyunk. Most, mikor Orbán azt harsogja, hogy EU-s árakhoz EU-s béreket, ki emlékszik már arra, hogy a Fidesz volt az, aki felmentést kért az EU-s bérekre. Az EU-s árakra nem.