Természetesen, ha egy kicsit javulnak a körülmények az ember igényei hatványozottan nőnek. Nincs ez másképp nálam sem. Persze megpróbálom beérni azzal ami van. Többé kevésbé sikerül!
Szia! Az első bizonytalan lépéseken már én is túljutottam (49) Bizony nehéz megmagyarézni a gyereknek, hogy mi a jó! Tőlünk azt látja, hogy küzdünk mint a malac a jégen, látástól mikulásig, és csak apránként haladunk előre. A haverja meg eléáll mind a 18-évi tapasztalatával, (életében még nem csinált semmit) és csak ami rajta van, 1,5 millió Ezek után modjam azt neki, hogy a munka nemesít?????
A nicknevem a születési idővel, választ ad az éveimre.
Igaz azt bizton tehetjük, hogy családunkat a megfelelő igazság érzettel és értékrenddel lássuk el.
Úgy érzem a lányomat kellően vértezem. Ehhez elengedhetetlen, én magam is úgy éljek, példát mutatva. Ha mindenki ennyit megtenne.............., minél többen vagyunk annál jobb.
Mindettől függetlenül, mint látjuk mégis vannak akik ennél többet szeretnének, vagy szerettek volna, többek közt magam is.
Lemondóan azt mondani, kár a benzinért................, no azt azért nem.
A befektetett energiáért sosem kár, max nem tudjuk mikor térül meg:)
Valóban, széllel szemben nem lehet pisilni, no de ha háttal állunk neki, nagyobb lessz a slung:))))
De egyre inkább azt érzem, hogy annyi esélye van, mint Szálassynak a népbíróság előtt. Sok sok embernek a fejében kéne rendet tenni, (lehet, hogy az enyémben is) hogy itt változzon valami. Hogy mire gondolok? És most itt egy kicsit magam ellen is beszélek. Pl. "Mindenkinek kell adót fizetni!!!!! De az a mindenki ne én legyek!!" Ez sajnos független attól, hogy a véleményező vállalkozik vagy sem!
Mindenkinek bent van a kedvencek közt, aki anno erre járt, csak vannak, akik éjt nappalá téve dolgoznak, hogy a rabló válalkozó banda új merdzsót vehessen, és később érnek ide.