Én nem gondolom, hogy olyan rossz lenen az NG. Én mindig megveszem, elolvasom(és gyűjtöm). Szerintem ez nem olyan jellegű "hirdetés " volt, amibe bele lehetne kötni. Egy CD és más semmi- a hirdetés csak ennyi.. Szerintem ez miatt nem kellene ekkora balhét csinálni. A BKV bérletet sem mondod vissza, ha azon politikai hirdetést látsz...
hulye az te vagy geszthi. tudod a natgeo-szeru ujsagok olvasotabora a vilagon mindenhol jo messze van az ugynevezett nagypolitikatol, mert a natgeo egy civil szervezet es a vilagon mindenhol a "civil alternativat" kepviseli szellemisegben, eszmeisegben.
nost a natgeo eredetei es minden lokalizalt kiadasa per definitionen belpolitika lokaliasan belpolitika mentes. a lap olvasoi szemeben ez egy fontos ertek. szomoru, hogy a magyar kiadot meg lehetett annyira venni kilora, hogy egy zsirosabb reklambevetel oltaran errol atmenetileg megfeledkezzen. amugy a magyar verzio korul volt mar egy botrany, eleg ha a hirhedte valt bekoszonto, tiszarol szolo cikkek fotoira gondolunk, melyen preparalt madarak es nagy adag photoshop varazslas lelheto fel. szal a magyar natgeo inkabb hirhedt es tavolodik erosen az anyaszervezet altal kepviselt ertekrendtol..
Csak nem tartunk ott, hogy a szavazópolgárokat egy CD-vel meg lehet venni...ellenben sajnos az biztos, hogy van ma Magyarországon egy olyan párt, aki meggyőződéssel vallja, hogy az emberek 4 évre szóló voksát egy CD-vel meg lehet venni...:-(
helló akkor itt is felháborodok: (de elöbb szavazz a parlamentre, a világ 7 uj csodájára! http://cms.n7w.com )
Hát ez hihetetlen, az, hogy egy kib...ot hirdetés miatt egy olyan ember aki szereti a tudományt és e fajta híreket, cikkeket (mert nyilván szereti, ha több ezer forintot kiad) lemondja az ujságot!
Engem az ilyen emberek viselkedése háborít fel, sőt kifejezetten idegesít, hogy emiatt eldob egy amúgy értékes lapot...
Lapozzon tovább, adja az ismerősének a CD-t, vagy akármi, de hogy panaszkodjon?!
Mi lesz ezután, belelő a tvbe amikor hirek mennek? Vagy ledobja a rádiót a másodikról, hogy véletlenül se hallja, hogy mit ócsárol a másik?
Le se szarom ezeket az elveket, ha valamelyik politikai tag olyat mond aminek van értelme, hát éljen, a másiknak akkor sem tetszik...
Szerintem egy értelmes ember nem azért szavaz egy adott pártra mert a NG-ban talált egy hirdetést meg egy CD-t.
Egyébként szerintem jó ötlet volt, akárki is javasolta ezt az MSZP-nek, mert olyan újságokban is megtalálhatóak az ilyen lemezek, amelyek olvasóközönségét könnyű befolyásolni.
Megette a fene, ha az állampolgárok zenei CD lökésére mennek el szavazni.Öszintén szólva, engem meglepett, mikor az asszonyom a kezembe nyomta a CD-t. Aztán nagyot nevettem az MSZP leleményességén. Pedig jobbra hajlok. Lehet, hogy ez már az amerikai tanácsadók ötlete volt?
Propagandának ügyes fogás. A papa és a mama elolvassa az újságot, a gyerek meg ráizgul a CD-re. A haveroknak meg terjeszti, "milyen fasza gyerekek vannak az MSZP-nél". A gyerek már vagy szavazó korhatárban van, vagy jövöre már szavaz, de mindenképpen reklámozza "ingyen" a pártot. Megcélozva az friss generáció.
Egy korrektebb topiknyitó hozzászólásra igazán áldozhattál volna egy kis időt.
Igazad van, egyetlen mentségem, hogy nem szeretnék a legkorrektebb hozzászólók sablonjába belemerevedni.:)
(Egyébként úgy pontos a dolog, hogy nem a teljes előfizetői kör mondta le a lapot, hanem azokból néhány, de ennek a helyzetnek az érzékeltetésére a topiknyitó szöveg szerintem megfelel, vagy a "még elmegy" kategóriába sorolható.)
Én meg maradok az elektronikus változatnál, ingyen van és olyan nyelven olvasom amilyenen csak akarom és még a papírszemét sem gyűlik. Akkor most mindenki boldog.
Ne tedd ezt velünk, légyszíves! Ne hagyj itt bennünket! Mi csak ezt tuggyuk venni, meg nézni, mert széles e hazában csak Te vagy, aki külfőlldijűl is tucc.. :o(
És utána írd meg ide nekünk, hogy milyen a másik , jó? Köszönöm
Információink szerint több százan panaszkodtak a lapvezetésnél a reklám miatt, a szerkesztőségi állásfoglalás úgy fogalmaz, hogy a lap előfizetőinek egy százalékát sem éri el azoknak az aránya, akiket felingerelt a politikai hirdetés.