Keresés

Részletes keresés

lzleo Creative Commons License 2005.11.16 0 0 4
Továbbra is érdekelne, hogy mitől olcsóbb így a tél. Reggel is, este is folyamatosan ég a villany otthon. Én a számláimon nem érzem a megtakarítást.
lzleo Creative Commons License 2005.11.04 0 0 3

Köszi. Én nem találtam rá, pedig próbáltam rákeresni a topikcímek között.

Előzmény: Kilroy (2)
Kilroy Creative Commons License 2005.11.01 0 0 2
Előzmény: lzleo (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.11.01 0 0 1
én is rühellem ezt a belenyúlkálást, rohadt hosszúak most valahogy a napok e miatt. Előbb van dugó is az utakon.
Előzmény: lzleo (-)
pointless Creative Commons License 2005.11.01 0 0 0
hopp egy 0
lzleo Creative Commons License 2005.11.01 0 0 topiknyitó

Érdekelne, hogy mit gondoltok erről a témáról.

A legtöbb ember nappal dolgozik, ezért télen sötétben indul, sötétben érkezik. Miért jó ez nekünk? Sokan még depressziósok is lesznek ettől.  

Azt mondják az okosok, hogy ezzel spórolunk. De kérdem én, hogy mi állampolgárok spórolunk vagy a költségvetés jár jobban? Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért jobb és olcsóbb az, ha sötétbe megyünk haza, és felkapcsoljuk mindenütt a saját otthonainkban a villanyt, mintha mondjuk a munkaidőnk nagyobb része lenne a sötét időszakban, és a munkahelyünkön közösen gazdaságosabban használnánk az áramot, és délután még egy kis természetes fény is jutna nekünk a munka után.

Én legszívesebben a másik irányba tekerném el az órát télen.

Azért nyitottam meg ezt a topikot, mert igazán érdekel, hogy szerintetek jó-e ez így, vagy más is utálja ezeket a sötét teleket, és ha esetleg a többségnek nem tetszik, akkor miként lehetne valahogy tenni ellene.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!