Nem tudom,de az biztos hogy közmunkában dolgoztatnám le vele. Azt venném fel és tolnám fő műsor időben pl.mikor csatornát takarít vagy fa levelet gereblyézik a parkban. De most szerintem jól mulat és lehet hogy még viktorka is vele bulizik
Tudod, hogy röhögnék? Meghallanád te is a monitor előtt...elejtene egy-két jó szót OV mellett vagy GYF ellen...mingyá színvonalasabbnak látnák a műsorát...hmmm, egész jó a só és millen jópofa a srác, a feléségéről nem is beszélve meg az okos gyerekeiről....
Nem beszélve arról, hogy Győzike apja tudtommal menő vállakozó, vagyis pénze van elég arra, hogy Győzikének ne kelljen dógozni esetleg...lehet többszörösen is utálni: cigány, vállalkozó, van pénze, etc.... Adná ég kiderüljön: fideszes...:))
A kirándulások a só részei vóttak, nem Ferrari, hanem Lamborghini Gallardo - ami egyébként visszament, mer' nem köllött a zasszonynak -, és nem Győzike só van, hanem évek óta a Romantic is haknizik...
Győzike azt állítja, hogy 30 millió forinton gondolkodik, hiszen ennyiben állapodott meg szóban az RTL Klubbal a folytatáson. A kereskedelmi csatorna azonban cáfol, ő szerintük nagyjából ugyanannyi pénzről van szó, mint az első rész esetében, azaz körülbelül tíz millió forintról.
Szóval az első részen tíz misit keresett. Ez a felújítás kb. annyi bruttóba.
És akkor hol van a zebra, az afrikai kirándulás, meg a ferrari ára?
Az nem érdekel, hogy micsinál, ha hónapokig képes nézeccségi versenyt nyerni, az nem az én bajom... az érdekel, mijafaszér, millen infók alapján adócsalózza le ez a barom?