Ezt írtad. Csupán annyit kértem: nevezd meg azokat az általunk mélyen tisztelt kommunista gyilkosokat. Ne gyere nekem a sunyi általánosítással. Egyenes állítást tettél: az általatok mélyen tisztelt kommunista gyilkosok, támaszd alá adatokkal. Ha nem tudod, akkor pedig húzz a rittyóba hülye kis komcsizó kretén.
Nem feltételezem, hogy szabadidőtökből ennyit áldoznátok olyan párt és értékrend képviselőire, akiket nem tiszteltek!
Ez esetben maradjunk az egyes számnál. A hozzászóklásaim 90%-a tömény FIDESZ-baxtatás. szabadidőmből a FIDESZ-re áldozok. Tehát én tisztelem a FIDESZ-t? Nem, babaám, én lenézem, megvetem, a pokolba kívánom őket. Úgyhogy mellélőttél esmét.
Két embert neveztél meg a "válaszodban: Hornt és Gyurcsányt. Most már csak azt kellene bizonyítanod, hogy akár Hornt, akár Gyurcsányt itt, ezen az oldalon "mélyen tiszteljük", valamint azt, hogy kommunista gyilkosok.
És Ti az ilyenekért vagytok oda!
Miből gondolod, hogy "mi" az ilyenekért oda vagyunk?
Lehet berzenkedni ez ellen, attól még több millióan ebben az országban ezt így gondoljuk!
Lehet, hogy sokan vagytok, de nem elegen. ÉS, ha rajtam múlik, nem is lesztek elegen soha. Pont a Hozzád hasonló kis-Orbánok miatt.
Summa summarum: nem vagy több egy ócska FIDESZ-droidnál, aki a pártközpontban belétáplált szavakat böfögi vissza a fórumon.
Persze! És ezért szoktak a szereplők utalni erre, ha a két időpont közötti dolog kerül szóba! De ez a balfék annyira frusztrált volt 56 miatt, hogy nem tette meg, hanem múlt időben beszélt!
Egyébként nemcsak a felesége családja miatt volt problémás neki ez az ünnep! Még a 90-es évek elején egy riportban azt nyilatkozta lekezelően a saját apjáról, hogy dzsentroid elem volt, aki 56-ot is forradalomnak tartotta! Ehhez képest most neki kellett volna a forradalmat dicsőíteni. Tényleg kínos lehetett, nem csoda, hogy megzavarodott!
Nem gondolsz te semmi ilyet, amit itt áderjános után szabadon kifejtettél, azt valószínűleg épp akkora baromságnak tartod, mint én. Remélem, undorodsz is tőle, mint én. Ha most még nem, akkor majd egy idő múltán, amikor a harci gőz már kiszállt a fejedből.
Mostmár azt gondolom, hogy direkt csinálták, éspedig úgy, hogy le is bukjanak! Mert az a magyar emberek nagy többségét nem zavarja, hogy megint megvezették őket! Ahhoz már évtizedek óta hozzászoktak!
Viszont ha nincs ez a lebukás, akkor most arról vitáznánk, hogy Gy. milyen kínos helyzetben volt, mert bármit is mond 56-ról, azzal megsért valakit! Vagy a családját (anyósát, feleségét, gyerekei), vagy pedig a szavazók egy jó részét. A kérődző tömegek nem számítanak, de kellene nekik még pár százezer szavazat az értelmesebbjétől is!
Pixy, hát én nem értelek. Ha 9-kor egy 8 órai beszédről múlt időben értekeznek, akkor nem kell itten élőzni, mindenképpen azt a benyomást kelti, hogy a műsor (ha felvétel, ha élő) az operai beszéd után keletkezett. Ez tök hülyeség volt, értelmetlen, abszolút fölösleges tök hülyeség, még akkor is, ha amúgy ártalmatlan tök hülyeség.
Valaki megint überokos volt, vagy Gyurcsány, vagy valami média-éceszgébere, vagy a műsorkészítők. Bármelyik is azonban, Gyurcsány mindenképp hibás, mert végül ő dönt. Nem történt hazaárulás, csak a szokásos tetves médiacirkusz, hogy a valóság nem elég ütős, rá kell dobni egy lapáttal. Nem érdemes ezt mentegetni.
Nem arról írtam az előbb, hogy Orbánt bírálta-e vagy a többieket. Ez Te is jól tudod, lényegtelen, csak terelés!
Annyit írtam, hogy álságosan múlt időben beszélgetett a Szilvikével, mintha már elmondta volna a beszédét az Operában.
Pedig nyugodtan megtehette volna, hogy azt mondja, ez és ez a bajom a fideszesek eddig elhangzott ünnepi beszédeivel, ezért este meglepően rövid beszédet fogok tartani. Ezzel ugyanúgy levédte volna magát a családja és a társadalom előtt is!
OFF "ahogy egyszer ezt már Fridi megcsinálta a Medgyessy-interjúval"
Ezen azóta is röhögök, ahányszor eszembe jut, mert a Napkeltének annyira szar a technikai szinvonala, hogy annak idején fél perc után lehetett tudni, hogy felvételről megy az interjú. (A vágások jók voltak, senki nem köhögött a stábból a háttérben, meg ilyenek.) Persze a Fideszesek hörögtek ezerrel, mintha nem néznék folyton a műsort és nem vették volna észre. Szánalmas.
Utalt-e Gyurcsány a felvétel után bekövetkező Orbán beszédre, vagy csak nevek említése nélkül a FIDESZ-re, ami természetesen az előző napi Kövér és Deutsch beszéd után teljesen jogos?????
Tök mindegy, hogy ki volt-e írva, hogy élő, vagy sem! A felvételről játszott műsorokban a kicsit is korrekt szereplők, olyan esemény esetén, amelynek bekövetkezése a felvétel és a műsor leadása közötti időszakban várható, utalni szoktak az időbeli differenciára. Ez még a Heti hetesben is így van!
Gy. álságosan viselkedett, ehhez megint asszisztált a ballib média, nincs mit ezen szépítgetni. Viszont csodálkozni sem kell rajta! Fontos volt, hogy nagy tömegekhez jusson el, és időben annak álindoklása, hogy miért nem bírt rendes beszédet mondani az ünnepen! Értsük már meg, hogy 22-es csapdájában volt! Vagy a családját sérti, vagy az 56-osokat, ha többet beszél!
Megjegyzem, hogy ez a jövőben is nagyon kínos lesz szerencsétlen pojácának, ha hatalmon marad!
de ez is egy marhaság, az egész fideszben nem akad még egy szerencsétlen, aki be tud jegyeztetni egy domaint? igaz amióta a vezér azzal dicsekedett, hogy be se tudja kapcsolni a gépet, azóta nem lehet sok becsületük:)