Orbánt a tegnapi szégyenletes az ünnepet bemocskoló,kampánybeszédét kelett volna kifütyülni vagy kitapsolni,ahogy ezt Bozókival tették.Nemértem,olyan embereket akik 56-ban még nem is éltek vagy kisgyerekek voltak,mert baloldaliak miért kell és lehet mocskolni.
Ezt a következtetést is levonhatod - mert valószínű magad is tapasztaltad, hogy szélkakas lehet az ősei között- , persze attól még nem változik az a tény, hogy az ilyen zászlót lengetők érzik úgy, hogy többletjogokkal rendelkeznek.
//"....Akkor nyilván az a vélemény is szabad, amely az ilyen t. közönséget egysejtű véglényeknek minősíti. ugye?..."//
Már hogyne lenne szabad! Csak hangoztassátok minél többször! Hátha ettől legalább észhez kap az a sok elvarázsolt ember, akik eddig azt hitték, hogy ebben az országban nincs ellensége, lenézője, lekezelője a nemzetnek.
//"....csak annyit kellett volna mondania, a rendezvényein Árpádsávos lobogót lengetőknek, hogy ez nem az a rendezvény, ahol szívesen látunk benneteket...."//
Tényleg! Miért is nem mondta már ki végre, hogy semmi köze sincs Árpád nemzetéhez?
Orbán is csak politikus.. az ő nevük meg 99%-a tényleg füttyre ingerel! és nem elismerőre ;) Amúgy én Csurkát is kifütyülném azóta, mióta kamu szavazatszámlálós szándékkal vakította a népet. Egyszer régen bekiabáltam(nem tudok fütyülni:)), amikor Dávid Ibolya meg még pár fideszes arc pártrendezvénybe fordítottak egy tandíjellenes tüntetést. Erre megtámadott egy marék mamóka meg tata, hogy vegyek vissza, mert '56-ban a tetőről lőttek. Megjegyzem, hogy tavasz lehetett.. nem október. A lényeg annyi, hogy az fanatikus rajongóknak mindegy, hogy ők fütyülnek vagy őket fütyülik, biztos támadólag lépnek fel, ha a kedvencüket fenyegetik. De az is lehet, hogy az egyik politikus inkább beépített emberekkel dolgozik csendben..defenzíven. A másik meg hangosan és támadólag. CSak egy módon tudjuk meg az okát:
Itt van olyan, aki ma fütyült?(nem a kádban) Miért tette? :) Erről meg biztos van vagy 50 topic, nem? Jó szórakozást!
A kérdésre a tippjeim: a) Jeruzsálem, Knesszet vastaps b) Románia soronkívüli megszavazása az EU-ba, a tusnádfürdői beszéd ellenében. c) Pozsgai, Szűrös mszmp-pb tagok szerepeltetése a Fidesz vezető dobogóján d) Hír tv kinyírása mszp elnökhelyettes vasárnaponkénti szerepeltetése ( Csintalan Sándor) e) Vasárnap(!) reggel a Hír tv-ben Slomó rabbi rendszeres szerepeltetése!
"Forgòszinpad, a Szabad Euròpa adàsa azoknak akik màskèpp gondolkodnak"
Látszik, hogy leragadtál Csekénél, mert a másképpen gondolkodóknak Kasza László Holnap Hullámhosszán műsora szólt. A Forgószinpad elég gagyi magazinműsor volt.
Belekeverhetjük a szocikat is, de inkább valószínű, hogy Orbán fénye kopott meg a széljobb szemében, ami szvsz nem nagy baj. Én az okot próbáltam megtudni. Tippem: Románia Eu-s tagságának megszavazása. Ezt a Trianonért kűzdő csoportok nem fogják megbocsátani.
Márcsak az a kérdés, hogy a Jobbik el tudja-e vinni a Fidesztől azokat a nagyon fiatal szavazókat, akiknek ez az első szavazásuk, és nagyon elhitték, hogy a Fidesz teljes mellszéleséggel a KÁP mögött áll.
Szerintem nyugodtan fütyüljenek ki bárkit, a vélemény szabad. Nálunk boldogabb demokráciákban azon sem akad ki senki, ha tojással vagy tortával fejezi ki a véleményét a t. közönség.
Ilyen alapon párhuzam vonható a körte az alma között is.
Nem Orbánnak nem kellett elhatárolódnia, mert nem széljobb, csak annyit kellett volna mondania, a rendezvényein Árpádsávos lobogót lengetőknek, hogy ez nem az a rendezvény, ahol szívesen látunk benneteket.
Apukám - és ezáltal az egész család és a szomszádság is - igen komoly hangerővel hallgatta. (én erre kb 10 éves koromtól emlékszem, tehát már több mint harminc éve- a hetvenes évek elejétől.) soha semmi baja nem volt belőle. És tudom, hogy a barátai is ezt hallgatták, hiszen hallgattam a beszélgetésüket. (ja és apu bizony nemegyszer lehazugozta a szabaderurópát is -merthogy nem mindig mondott igazat...)