Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2006.09.02 0 0 92
'Spontán' tiltakoztak a kormány ellen Bencsikék

szeptember 2. szombat 21:00
[MTI]

Ezren vonultak keresztül Budapest belvárosán ébresztőórákkal a kezükben szombaton, hogy tiltakozzanak a kormány be nem váltott választási ígéretei miatt.

Mindegyik helyszínen megcsörgették az ébresztőórákat, Bencsik András, a Magyar Demokrata című újság főszerkesztője, a demonstráció ötletgazdája szerint ezzel jelezve, hogy "itt az idő" a váltásra.

Bencsik Andás az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának hangsúlyozta, hogy spontán szerveződő civil kezdeményezés volt a szombati séta, amelynek ötletgazdái a Demokrata Televízió Sajtóklub című műsorának résztvevői.

Az eseményt nem jelentették be a rendőrségnek. A tömeget kezdetben nem kísérték rendőrök, a Parlamentnél, illetve az azt követő útszakaszon viszont egyre több rendőrautó követte a sétálókat. Az utolsó helyszínen, a Sándor-palotánál pedig már ötven egyenruhás jelent meg.

http://index.hu/politika/belhirek/?main:2006.09.02&278388
horhavak01 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 89
Én a Hírszerzőn találtam. Ez volt a napi nonszensz.
Előzmény: Törölt nick (88)
horhavak01 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 86
"Egyre szembetűnőbb, ahogy Orbán Viktor fokról fokra átveszi az ország irányítását. Formálisan még nem ő a miniszterelnök, a gyakorlatban már az történik, amit ő akar. (...) Orbán Viktor és csapata olyan részletes országprogrammal rendelkezik, amelynek legfőbb értékét az adja, hogy nem alkalmi, rohammunkában készített dolgozatról van szó, hanem egy többéves, több száz ezer ember véleményét összegző és ilyenformán lesöpörhetetlen kollektív akaratról, amelynek részletei egymással összhangba kerülvén egy koherens államvezetési modellt rajzolnak ki.

Bencsik András a Demokratában "

ehhez mit szóltok?
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.10.31 0 0 83
Hát ahogyan látom ez a Bencsik féle molotov koktél-disc még nagyon robbant.
stansfield Creative Commons License 2005.10.31 0 0 82
Aszittem, hetente adja Bandi a hülyeségdózist.
Előzmény: Törölt nick (80)
drzyx Creative Commons License 2005.10.31 0 0 81
már alig várom...
Előzmény: Törölt nick (79)
stansfield Creative Commons License 2005.10.29 0 0 77

Mit válaszolt?

És milyen a Vakond TV 2. adása?

Előzmény: Törölt nick (72)
Szeretetreméltó jobbos Creative Commons License 2005.10.28 0 0 76
Az bíz' jó lenne. Felvehetné megint azt a divatos maszkját és hadonászhatna a baseball ütőjével. Az klassz volt nagyon. Pont jól állt egy bencsik-féle ostoba seggnek.
drzyx Creative Commons License 2005.10.28 0 0 75
'szerkesztőség':)))
Előzmény: Törölt nick (74)
drzyx Creative Commons License 2005.10.28 0 0 73

melnyikov vernyákol a kuruc.hu-n, hogy Bencsik meghamisította a mijép-jobbik demonstrácijó képeit a demagógkratában...

pedig milyen szép pár voltak a sajtóklubban...:)

Előzmény: Törölt nick (72)
stansfield Creative Commons License 2005.10.28 0 0 70
Ne becsüld le Bandi és Kerényi taszító hatását, már most látszik munkájuk eredménye.
Előzmény: syrius (65)
Horger Attila Creative Commons License 2005.10.28 0 0 69
Megrökönyítő, but true...
Előzmény: Filburt (68)
Filburt Creative Commons License 2005.10.28 0 0 68
Elhallgattatták az ide írókat, mindekit kinyírtak. Én is csak egy orosz proxyn át, Mongólián keresztül merek írni, útban Mozambik és Elefántcsontpart között, hátha akkor nehezebben leszek lenyomozh..........&@#&ˇ˘ˇ^˘!!!! NO CARRIER.
Előzmény: Horger Attila (67)
Horger Attila Creative Commons License 2005.10.28 0 0 67

Hirtelen csend lett. Elképesztő....

Horger Attila Creative Commons License 2005.10.27 0 0 66

Strange but true... Mao kulturális forradalma alatt a bohócsipkába öltöztetett értelmiségieket köpködte a tömeg. Állítólag ugyanaz a tömeg még mindíg szerencsét hozónak tartja a Mao képeket.

syrius Creative Commons License 2005.10.27 0 0 65
A legújabb balról előzés már ennek a DVD-nek köszönhető, vagy ez csak a jövő havi eredményt fogja befolyásolni? A Magyar Vizsla is fokozhatja a hatást.
drzyx Creative Commons License 2005.10.23 0 0 63
látod, látod, ehelyett kiszolgáltad a komenistákat...:))
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (62)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2005.10.23 0 0 62
Fenébe is. Anno figyelmetlenségem miatt lettem katona. :( Ha jobban megfigyelem a katonatisztek lábát, akkor biztosan nem kell lehúznom 20 hónapot. Bizonyára akkor is volt olyan tiszt, aki western csizmát húzott a sorozás idejére. :)))
drzyx Creative Commons License 2005.10.23 0 0 61
istenem, a szittyák, amint beizzítják a rovásírásos made in taiwan feliratú dvd lejátszójukat, hogy a Bencsik rovásírásos dvd-jét behelyezzék, lobog a tábortűz a jurtában, az íjjon az ideg is aluszik és megy a rovottmultú...
Előzmény: Törölt nick (60)
voks02 Creative Commons License 2005.10.23 0 0 59
Igazán nincs mit. Jó szórakozást!

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: kalóczy (57)
kalóczy Creative Commons License 2005.10.23 0 0 57
Köszönöm, már megoldódott a problémám.
Előzmény: voks02 (51)
voks02 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 56
Két-három hozzászólás egy napra szétosztva: nem olyan nagy túra ez, hogy ne bírnám, még az én koromban is... Amúgy javíthatatlan optimista vagyok, ha rajta már nem lehet segíteni, talán még jó lesz másnak, mindig ezzel bátorítom magamat... :-)

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (53)
ghostmaster Creative Commons License 2005.10.22 0 0 55
Se zsidókártya, se karvalytőke a vonalnak ezen az oldalán, de legalább mostmár biztosan tudom, hogy ott a túloldalon viszont eleresztett a kényszerzubbony. Hát talán majd az ápoló beállítja a DVD-lejátszót, addig is nyugton lesz.
drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 54
nem is szólva arról, hogy ma egész nap a gondolát is nélkülöznie kellett, csodálnád, ha megütné a guta?:)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (53)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2005.10.22 0 0 53
Szerintem feleslegesen túráztatod magadat. A fickó tisztán és érthetően azt mondta, hogy B+ nyuszika a tökgyaludat. Hát mit érdekel téged, hogy milyen tökgyalu?

Szegény hunt frusztrálja, hogy csak látja az Igét, de nem hallja. Az ilyennel nem szabad tréfálkozni, mert megüti a guta.
Előzmény: voks02 (52)
voks02 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 52
Azért írtam, hogy gyönyörûen hangozzék; az sehol nem volt elôírva, hogy értelme is kell legyen... Mint ahogy az imént az eredeti címzettnek is megjegyeztem volt, amilyen a kérdés, olyan a válasz... Az, hogy az iróniát hírbôl sem ismeri, és ahelyett, hogy valami szellemes riposzttal fôzött volna le, begorombult, az már nem az én bajom...

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: Törölt nick (49)
voks02 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 51
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál: Fórum > Technika és használata > Számítástechnika > Windows XP. A kérdésedben ne felejtsd el leírni az érintett programokat, verziószámukat, javítócsomagjaikat, számolj be minden részletrôl pontosan, és akkor akár én, akár valaki más az ottani buta emberek közül, akik naponta hatvanszor oldanak meg ilyen problémákat, segíteni fog.

Amúgy pedig, hülye kérdésre hülye válasz...

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: kalóczy (47)
drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 50
maximalista vagy, elég, hogy jól hangozzék és bennelegyen a New York-Tel Aviv tengely:)
Előzmény: Törölt nick (49)
ninive3 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 48

Te írtad, hogy "Láttátok már a cd-t? én láttam, megnéztem az ujságosnál - rovásírással van ráírva a címe! :-DDD"

Akkor most tudsz, vagy nem tudsz?

Előzmény: AliceCsodaországban (22)
kalóczy Creative Commons License 2005.10.22 0 0 47
Hagyd, már látom, csak szórakozik ez a karvalytökés. Láthattam volna, hogy zsidó-magyar dzsembori van. Már várom mikor kér kárpótlást ez a szerencsétlen üldözött az átélt izgalmakért.
Előzmény: Törölt nick (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!