A magát Demokratának nevező bármi hiányzó és fájó űrt kíván végre betölteni, újra láthatunk Kerényit, Pörzsét, Sajtóklub-ot, amely műsorok mindannyiunk szívébe belopták magukat. Miért nem adja le ezeket közszolgálati TV, vagy csak a hnagot legalább! Követeljük együtt a sajtó hőseit a képernyőre!
Ezren vonultak keresztül Budapest belvárosán ébresztőórákkal a kezükben szombaton, hogy tiltakozzanak a kormány be nem váltott választási ígéretei miatt.
Mindegyik helyszínen megcsörgették az ébresztőórákat, Bencsik András, a Magyar Demokrata című újság főszerkesztője, a demonstráció ötletgazdája szerint ezzel jelezve, hogy "itt az idő" a váltásra.
Bencsik Andás az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának hangsúlyozta, hogy spontán szerveződő civil kezdeményezés volt a szombati séta, amelynek ötletgazdái a Demokrata Televízió Sajtóklub című műsorának résztvevői.
Az eseményt nem jelentették be a rendőrségnek. A tömeget kezdetben nem kísérték rendőrök, a Parlamentnél, illetve az azt követő útszakaszon viszont egyre több rendőrautó követte a sétálókat. Az utolsó helyszínen, a Sándor-palotánál pedig már ötven egyenruhás jelent meg.
"Egyre szembetűnőbb, ahogy Orbán Viktor fokról fokra átveszi az ország irányítását. Formálisan még nem ő a miniszterelnök, a gyakorlatban már az történik, amit ő akar. (...) Orbán Viktor és csapata olyan részletes országprogrammal rendelkezik, amelynek legfőbb értékét az adja, hogy nem alkalmi, rohammunkában készített dolgozatról van szó, hanem egy többéves, több száz ezer ember véleményét összegző és ilyenformán lesöpörhetetlen kollektív akaratról, amelynek részletei egymással összhangba kerülvén egy koherens államvezetési modellt rajzolnak ki.
Az bíz' jó lenne. Felvehetné megint azt a divatos maszkját és hadonászhatna a baseball ütőjével. Az klassz volt nagyon. Pont jól állt egy bencsik-féle ostoba seggnek.
Elhallgattatták az ide írókat, mindekit kinyírtak. Én is csak egy orosz proxyn át, Mongólián keresztül merek írni, útban Mozambik és Elefántcsontpart között, hátha akkor nehezebben leszek lenyomozh..........&@#&ˇ˘ˇ^˘!!!! NO CARRIER.
Strange but true... Mao kulturális forradalma alatt a bohócsipkába öltöztetett értelmiségieket köpködte a tömeg. Állítólag ugyanaz a tömeg még mindíg szerencsét hozónak tartja a Mao képeket.
A legújabb balról előzés már ennek a DVD-nek köszönhető, vagy ez csak a jövő havi eredményt fogja befolyásolni? A Magyar Vizsla is fokozhatja a hatást.
Fenébe is. Anno figyelmetlenségem miatt lettem katona. :(
Ha jobban megfigyelem a katonatisztek lábát, akkor biztosan nem kell lehúznom 20 hónapot.
Bizonyára akkor is volt olyan tiszt, aki western csizmát húzott a sorozás idejére. :)))
istenem, a szittyák, amint beizzítják a rovásírásos made in taiwan feliratú dvd lejátszójukat, hogy a Bencsik rovásírásos dvd-jét behelyezzék, lobog a tábortűz a jurtában, az íjjon az ideg is aluszik és megy a rovottmultú...
Két-három hozzászólás egy napra szétosztva: nem olyan nagy túra ez, hogy ne bírnám, még az én koromban is... Amúgy javíthatatlan optimista vagyok, ha rajta már nem lehet segíteni, talán még jó lesz másnak, mindig ezzel bátorítom magamat... :-)
Se zsidókártya, se karvalytőke a vonalnak ezen az oldalán, de legalább mostmár biztosan tudom, hogy ott a túloldalon viszont eleresztett a kényszerzubbony. Hát talán majd az ápoló beállítja a DVD-lejátszót, addig is nyugton lesz.
Szerintem feleslegesen túráztatod magadat. A fickó tisztán és érthetően azt mondta, hogy B+ nyuszika a tökgyaludat. Hát mit érdekel téged, hogy milyen tökgyalu?
Szegény hunt frusztrálja, hogy csak látja az Igét, de nem hallja. Az ilyennel nem szabad tréfálkozni, mert megüti a guta.
Azért írtam, hogy gyönyörûen hangozzék; az sehol nem volt elôírva, hogy értelme is kell legyen... Mint ahogy az imént az eredeti címzettnek is megjegyeztem volt, amilyen a kérdés, olyan a válasz... Az, hogy az iróniát hírbôl sem ismeri, és ahelyett, hogy valami szellemes riposzttal fôzött volna le, begorombult, az már nem az én bajom...
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál: Fórum > Technika és használata > Számítástechnika > Windows XP. A kérdésedben ne felejtsd el leírni az érintett programokat, verziószámukat, javítócsomagjaikat, számolj be minden részletrôl pontosan, és akkor akár én, akár valaki más az ottani buta emberek közül, akik naponta hatvanszor oldanak meg ilyen problémákat, segíteni fog.
Hagyd, már látom, csak szórakozik ez a karvalytökés.
Láthattam volna, hogy zsidó-magyar dzsembori van.
Már várom mikor kér kárpótlást ez a szerencsétlen üldözött az átélt izgalmakért.