Keresés

Részletes keresés

fruh Creative Commons License 2005.10.27 0 0 5

nem tudom :) nagyautó-nagyautó! :) nekem ezzel nem volt bajom! tervezem, hogy megnézem még egyszer és majd jobban figyelek!
Előzmény: amatőr (4)
amatőr Creative Commons License 2005.10.25 0 0 4

A jeepről azt mondták az öregek, akik anno vagy 20 (?) éve is látták a darabot, hogy már akkor is volt benn, csak épp az a zöld honvédségi... :)

Egyértelműen a hatalom jelképe, pluszban benne lehet egy kis kikacsintás a mai macsó státuszszimbólumra. Báár, ez nem egy Suzuki Vitara volt? :)

Előzmény: fruh (3)
fruh Creative Commons License 2005.10.22 0 0 3
ó, én egész addig nem jöttem rá, hogy valami nagyobb készül itt, míg az első felvonás végén meg nem ölték szegény Mária Magdolnát!! :) a jeep néhányunkat kiakasztott! hogy reagáltatok rá? engem spec. nem zavart....
profika Creative Commons License 2005.10.21 0 0 2

Szerdán voltunk a Próbán, és már menet közben is megpróbáltuk értelmezni.

Hm.

A Passiójáték ugye egyértelmű. A rivalizálás két táncos között, közös hölggyel magyarázva, szintén patent. Ott van még a hatalom vs egyén ügy. Hatalom és szex.

Eddig jutottunk jelenleg a nagy közhelygyűjteménnyel, ami persze minket minősít, nem a darabot. :)

fruh Creative Commons License 2005.10.21 0 0 1
nemér nemér nemér, ez nem lehet a válasz! :)
Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.10.21 0 0 0
ez benne a pr0ba megérted vagy nem:))
fruh Creative Commons License 2005.10.21 0 0 topiknyitó
megnéztem, a zene és a tánc jó, de a darabot magát nem értettem! velem van a baj? mindenki nagyokat kurjongatott a végén én meg olyan dühös voltam, hogy tapsolni is alig tapsoltam. csak értetlenkedtem....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!