Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, kiszemeltem egy 1985-ös 944-est, 2.5 modell. Nagyon hanyag állapotban van szegény, valószínűleg évekig ki volt téve az időjárás viszontagságainak. Láthatóan be is ázik. A kérdésem, hogy mennyi az az ár intervallum amiért érdemes lehet megvásárolni? Előre is köszönöm a válaszokat!
A légtömegmérőd megszakadt. Ha tudsz vegyél, ha nincs ismeretséged és-vagy pénzed sem, akkor keress meg és elmondom, hogy hogyan lehet megjavítani.9 évig volt 44-em és magam szereltem.
A nickneven egyben a számmal, kis kezdőbetűvel és déligyümölcsposta.
( Megjegyzem, hogy egy másik topic-ban egy kedves felhasználó odáig jutott, hogy beírta, hogy déligyümölcsposta.hu és utána reklamált, hogy nem tud megtalálni, mert ez egy kamú cím. Hát akinek annyi intelligenciája nincs, hogy ezt megfejtse az nem érdemli a találkozást!
Segítségeteket szeretném kérni! Van egy 944 esem , és olyan problémám keletkezett, hogy 1800as fordulat felett megszünik a befecskendezés vezérlése. Valahogy így tudnám megfogalmazni a problémát. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj! Üdv!
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Tovább »
Üdv Porsche-s Társaim! Mivel semmi hasonló csoportot nem találtam és a froneinginedporscheklub eléggé haldoklós,alig bukkantam rá én is, a regisztráció meg nem megy és a communitytől se kapok választ..... ezért létrehoztam egy Facebook Csoportot
Magyar Porsche 924 944 Klub néven találjátok Facebookon
Természetesen azért hoztam létre ezt a csoportot hogy megosszuk informácioinkat,tapasztalatainkat,ötleteinket egymással! Adjunk Vegyünk dolgokat és segitsük egymást! Esetleges Találkozókat szervezhessünk a későbbiekben!