Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kyo22 Creative Commons License 2005.10.14 0 0 13
Na hát én pont nem ilyen vagyok. Megmosolygom azokat akik így viszonyunak a négykerekűikhez. Viszont nem ítélem el, megértem ezt is. Nem ítélem el a gemigdinbil-es srácokat sem. Jó móka lehet ott élőben ezt csinálni, csak sajnálja az ember fia ha komolyabb autó megy tönkre mint a sajátja.
Előzmény: Vámpír (12)
Vámpír Creative Commons License 2005.10.13 0 0 12

Mivel én imádom az autókat, eleve nem szeretem az ilyesmit.

A sajátomat meg imádom, ápolom, simogatom, törölgetem állandóan, még neve is van... :)

Amikor az előzőt eladtam, még könnyeztem is. Komolyan, nehéz volt otthagyni a kereskedésben a kis 206-ost, de hát...

Szóval, én nem tudnék ilyet tenni egy autóval...

Mr. 0 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 11
Nyugaton az csodabogár aki állandóan az autóját istápolja, nálunk meg az a 0 aki nem. Fiatalabb koromban nekem is volt autóm és jókat keféltünk benne, ugráltunk a tetején és mikor kitört a lámpája egy jót röhögtünk. Ha az apósom látott volna akkor, nyilvánvalóan infarktust kapott volna.
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.13 0 0 10

Azért igysem kicsit őrültek ezek:)Olyanokat megcsinálnak minden felkészítés nélkül,amit kaszkadőr csoportok felkészített autókkal sok gyakorlással.Talán néha +hal valaki,talán füveznek,hogy nincs veszélyérzetük,vagy csak hibbantak.

Azért tetszik amiket a régi autók kibírnak.Volt valami ilyen film,ahol azt élvezték,hogy életveszélyesen ütköztek..ezek is hasonlóak lehetnek.

Előzmény: Mr. 0 (8)
Mr. 0 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 8
Ha nem 0 pénzt fizetett ki érte, akkor nyugodtan széttörheti otthon a garázsban, szívesen be is szállnék segíteni.
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7

Nolátod,akkor lennének a faxagyerekek,ha azokat törnék.Lehetőleg 160nál benne ülve betonfalon:)

Előzmény: Mr. 0 (6)
Mr. 0 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 6
Engem 0-ra zavar, felőlem az újakat is törhetik.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.13 0 0 5

Kicsit félre vagytok informálva,ezek az emberek autószerelők,és csak hülyülnek néha.Ugyan nem beszélem a nyelvet,de ennyit kihámoztam.Ez kb olyan mint a kaszkadőr show-k ahol a látványosságért törik a kocsikat.

Különben meg nálunk is van az országban számos alkatrésznek behozott,papír nélküli,gyakorlatilag használhatatlan,senkinek nem kellő,jogilag forgalombahelyezhetetlen,de még 90%-osan működő autó.Gyakorlatilag jelképes áron lehet régi hetes bmwtől,nagy opelokon és volvón át minden tömegtípust megvenni.

Odakint a régi autó olyan,hogy szemétként tekintenek rá,hiába működik még.Nálunk sem azért drága autózni,mert nem tudna akárki venni egy még működő acona-t pl,hanem mert nem tudná parkolni,tankolni,súlyadó,kötelező,szervíz,átírási illeték,végül nem hagyhatja az erdőben,de a bontó sem veszi be,kinek kell ascona alkatrész?

Akkor most ez hogyan is van? Miért baj,ha pár lökött szerelő poénból leamortizál néhány megsemmisítésre váró roncsot?

Mr. 0 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 3
Ezt gondolom nem rám értetted, hisz nekem 0 autóm van.
Előzmény: kyo22 (2)
kyo22 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 2
Sekélyes f@szok vagytok! Biztos ti is a verdáitokért éltek!
Előzmény: Mr. 0 (1)
Mr. 0 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1
Sajnos nem 0 ember van aki inkább az autójának akaszt be mint a feleségének.
Előzmény: kyo22 (-)
Hogyisvanez Creative Commons License 2005.10.13 0 0 0
Szinte  0 az esélye, hogy ez engem érdekeljen :)
Előzmény: kyo22 (-)
kyo22 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 topiknyitó
Találtam egy honlapot, ahol pár kellően idióta gyerek régebbi tipusú, ámde még jócskán működőképes autókat barmol szét. Jópár autót sajnáltam azért, hiszen az én 20 éves Peugeot 205 ösömnél komolyabb volt a legtöbbjük, mégis vmilyen szinten szórakoztattak, megnevettettek ezek a videók. Ki tudja? Talán azért, mert nem vagyok az a fajta aki állandóan vakszolgatja, fényezgeti a járgányát. Ha hozzám kerül egy autó az használódik, hiszen ő van értem és nem én őérte. Megmosolygom az olyan embert, aki ha rászarik a légy a kocsijára, már idegesen rohan oda és törölgeti a légypiszkot, viszont ennek ellenkezője is érdekes sztem. Na ezzel kapcsolatban ha van kedvetek írjatok.

Az oldal: www.gemigdinbil.nu

ui.: ...norvégok vagy svédek lehetnek asszem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!