Annyira sz@rok voltatok már megint, nem is tudom, azt hiszem többet kellene gyakorolni ezt közönség előtt :-)))))
Szóval, köszönet a fellépésért, én olyan jól éreztem magam, mint már régen zene közelében, nekem nagyon tetszett minden. 400 km-rel és fergeteges élményekkel lettem gazdagabb! BIG THX!
Fülcsengés, meg álmosság van itt is :) Mi nagyon-nagyon élveztük, többek szerint(szerintünk is) a legjobb koncertünk volt! Persze a videó majd "elmondja" mi az igazság...Legközelebb Vácon találkozunk, ott már "hosszú" szettet nyomunk! Minden jót!
Fülcsöngés, rekedtség... :-)))))) Hangos volt, amikor nem túl hangos, akkor eszement jó, de néha masszává állt össze nálatok is, és INXS-éknél is. Szóval a hiba a készülékben vala...
Október 27. szerda, (az új) Morrison's Közgázban lépünk fel az Inexit társaságában, akik a szintén ausztrál INXS dalait játszák! Pontos (!) kezdés 20 órakor! 21 óráig a belépés díjtalan.
Köszönjük szépen, de nem túlzó a dícséret? ;-) Akkor még jól bírtad a favágás után a bulit(3,5 TONNA???)! Nekünk is "kellemesen" hosszú volt a nap: vasárnap reggel 5- fél 6 körül értünk haza...Még nem tudtuk megnézni a felvételt, természetesen Tiéd egy tisztelet-példány ;-)
Legközelebb bő két hét múlva játszunk, a már említett INXS tribute bandával, az Inexit-tel az új Morrisons-ban, a Közgázon(volt Közgáz pince-klub)! "http://www.morrisonskozgaz.hu/ # 17.00-21.00-ig ingyenes a belépés! # 20.30-tól élõ duplakoncert: Midnight Oil Tribute & INXS Tribute Javasolt érkezés: 20.00. # 17.00-21.00-ig a sör és a tequila csak 300.- Ft, összes koktélunk 600.- Ft! # 2 tánctér: R'n'B/magyar retró, és disco!"
Minden jót, vigyázz magadra! Remélem, még sok koncerten találkozunk! A póló pedig egyszerűen járt Neked! :)
Ez ZSENIÁLIS volt gyerekek, le a kalappal! Örök hála, kb. 3 óra tömény Oil, hagyjuk a többit, szóra sem érdemes, szóval a pólót bekereteztettem :-) Nagyon szépen köszönöm itt is, kisebb "merénylet" volt, igyekszem majd valahogy viszonozni.
Egyébként jól tette az, aki nem jött el, mert nem érzi majd magát igen-igen szarul, ha a következők egyikét netán kell kihagynia :-) Sikerült utána kemény 4 órát aludnom, így a vasárnapi verseny, hogy is mondjam, nem "rólam szólt", kemény csatákat vívtam - önmagam álmos pszichéje ellen, de sebaj, majd legközelebb :-) ...
... nem alszom semmit, hátha az zavart meg :-))))
Azt már meg sem említem, hogy a nap előzőleg emellett azzal telt, hogy reggel 8-tól este 6-ig apummal ketten összefűrészeltünk és behordtunk/betáraztunk kb. 3,5 tonna tüzifát. (Közben elfogyott kb. 7 liter folyadék, egy méternyi sültkolbász, és a hozzávalók.)
De ha ezt a koncertet felvételről hallom, ott helyben dőlök saját kardomba.
Ha lesz belőle videjóanyag, valahogy lehetne szó róla, hogy egy lemezt félretesztek nekem is? Sztem lesz még alkalom, hogy odaadjátok személyesen. :-)
Egyszóval, BIG THX for the EVENING, look forward for the mixed mode (INXS/OIL) gig
Köszönjük mindenkinek a- közel teltházas- pénteki koncertet! Legközelebb két hét múlva játszunk az Amigoban! Itt csak mi leszünk, tehát eljátszuk a teljes repertoárt!!! Oil rajongóknak kötelező a részvétel!
Szept.2-án csütörtökön giga-mega koncsertó a Vadvirágban(http://vadvirag.eu/, 1148. Budapest Kerepesi út 26.- a Stadionoktól 2 percre)! Fellépnek: FitFat(jóféle surf mjúzik), Greenchillerz(RHCP tribute) és persze mink is(azaz a Blue Sky Miners- Midnight Oil tribute)! Mindenkit szeretettel várunk! Kezdés 20 órakor.
Midnight Oil dalok élőben! BLUE SKY MINERS koncert július 10-én, a Gitárpontban (XX ker. Nagy Győry István u. 4-6. CSILI Művház)! A szervező Hangrobbanás és a Sputnik társaságában este héttől tízig rock 3 rock koncert! A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
A május 13-i koncert a Fészek étteremben sajnos elmarad tulajváltás meg egyéb mizériák miatt! Kárpólásul május 15-én szombaton az Állomás presszóban játszunk(1163 Budapest, Batsányi János út 2., a sashalmi hév-megállónál)!
"Sziasztok! A Lompos Farkas május-júniusi programjai technikai nehézségek miatt a Fészek étteremben lesznek megtartva! Tehát minden program marad, csak a Fészekbe gyertek, Dob utca – Kertész utca sarok, a Wesselényi utcához közel!"
Május 13-án, csütörtökön tehát NEM a Fiumei úton, hanem a FÉSZEK KLUBBAN, a 1073 Budapest, Kertész u. 36.-ban láthatjátok, hallhatjátok Magyarország egyetlen MIDNIGHT OIL tribute zenekarát, a BLUE SKY MINERS-t! Kezdés: 21 óra! Mindenkit szeretettel várunk!
Köszönjük szépen! Jó volt újra látni Téged!Nagyon jól éreztük magunkat, az eddigi legjobb bulink volt! Azért a felvételre kíváncsiak vagyunk, vajon utána is ezt mondjuk? :-)
A következő koncert május 13-án, csütörtökön lesz a Lompos Farkas pubban! (1081 Budapest Fiumei út 8.)