Róbert Gida elment hazulról ezzel a Dógomvannal vagy Van Dógommal, ami mindegy, dán, illetve holland származású egyénről lévén szó. Együtt mentek el, közös célzatú tevékenység szempontjából. Nem láttad az Erdőben, az utóbbi napokban Van Dógomot? - Nem tudom - mondta Nyuszi kis habozás után. - Azért jöttem, hogy megbeszéljük.
Drága Ildi! Ne bánd, hogy itt beszélsz a legmagánügyebb magánügyedről, mert ez egy kicsit olyan, hogy "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek".
Köszönöm a drukkot, hú ez nagyon hízelgő, amiket itt írsz, szeretnék valóban ilyen lenni. Már egy kicsit bánom, hogy itt erről írtam, de kijött belőlem, mert most ez egy kicsit többet forog most az agyamban... azért bízok abban én is, hogy ez nem "az"
Ildi! Én nagyon-nagyon drukkolok neked. Egy annyira kedves, csupaszív és -megértés ember, mint te, csak a legjobbat érdemli az élettől, a sorstól. Hiszem, hogy nem lehet semmi baj. Vigyázz magadra nagyon!!!!
Örülök, hogy megúsztátok a bárányhimlőt, és , hogy sikerült egy kicsit kiruccanni otthonról. Mostanában én is kevesebbet vagyok itthon, mert a fiam elment egy céghez dolgozni és így én vagyok mindennap, (csak szombaton nem) a boltban.
Így most van dógom... közben elkapott egy takonykór is, de már jobban vagyok.
Láttam, hogy voltál a Cukrászdában, sajna pont nem voltam ott. Van az üzletben is internet de egy másik vállalkozással közösen, így napközben kevesebbet tudok én is fenn lenni.
Még 2005. novemberben elkeztem a kontroll vizsgálatokat, az utolsó vizsgálat (csont) most szerdán volt, eddig viszonylag jó volt minden, de most valami nem egészen jó, ezért jövő hét szerdán további vizsgálatokra megyek, most ezért egy kicsit izgulok, hogy mi lesz az eredmény. Majd szerdán szoríts nekem...
Már én is nagyon várom, hogy tavasz legyen, itt a virágládáimban és csrepekben már kezdenek kihajtani a jácintok és a nárciszok...
Megúsztuk a bárányhimlőt és végre engedte az idő, hogy kimozguljunk egy kicsit otthonról. Most már jól érzem magam! A héten bementünk Pestre, elmentünk Gyömrőre a játszóházba! Nyilas vagyok, nekem kell a nyüzsi.
Szép napot kívánok! Régen jelentkeztél, gondoltam, hogy valami betegség lehet nálatok. Enikőnek jobbulást kívánok, és hátha nem kapja el a bárányhimlőt, bár egyszer úgyis túl kell esni rajta. Csak szerencsésebb a dolog ha akkor történik, amikor már megérti, hogy nem szabad elkaparni a sebeket. Az én Lucám hiúságára apellálva már megértette és nem kaparta el. Még fénykép is készűlt róla amikor pöttös volt, nem teszem ide, nehogy megijedjetek tőle... mert ez egy gyrekbetegség. További szép napot kívánok, ha a dógod engedi jelentkezz...
Remélem, megoldódtak a munkahelyi stresszes napjaid és végre lazíthasz egy kicsit. A munkahelyet sajnos nagyon meg kell becsülni, ezért sűrűn be kell fogni a szánkat, mert "ha valami nem tetszik, akkor el lehet menni" , "sorban állnak a munkavállalók az ajtó előtt" és "nincsen pótolhatatlan ember". Reméljük, hogy mi pótolhatatlanok vagyunk. Én jelenlegi "állásomban" biztos az vagyok, a lányom nagyon anyás. :o)
Utólag, születésnapod alkalmából én is nagyon sok boldogságot kívánok Neked és azt, hogy mindig légy pótolhatatlan!
Szerencsére egészségesek vagyunk mindhárman, de sajnos az évet betegségekkel kezdtük. Enikőnek begyulladt a torka, 4 napig 39,2 fokos lázza volt. Azután jött egy makacs hasmenés, majd az orvosnál találkoztunk egy bárányhimlős kislánnyal, aki ráadásul még köhögött is. Ma telik le a 14. nap a lappangási időből, lehet, hogy hamarosan hét pettyes katicabogárkám lesz. :o) Jobbulás kívánok a kis Lucának!