Köszönöm, mindenkinek! Újratelepítettem a Nero-t, és most jó!
A Pioneer-en kívül, van egy Samsung Combo Drive olvasóm is. Azt sajnos nem tudom megoldani, hogy amit a Samsung leolvas, azt a Pioneer 110D írja meg, pedig nagyon fontos lenne! Van valakinek ötlete?
Tesztelés céljából meg lehet próbálni az XP beépített cédé-dévédé-íróját (nem valami nagy durranás, az ember nem nagyon használná tényleges feladatokra, de ilyen tesztre elmegy).
nekem is ilyen van, kb 2-3 hete vettem. először én is így jártm, hogy nem ismerte fel a dvd-t. aztán letöröltem a nerot a gépemről, és ráraktam egy frissebb verziót, és azóta minden szuperjól működik.
fogalmam sincs, hgoy mi lehetett a hiba, de szerintem valami beállítási gubanc lehet (de én abszolut hozzánemértő vagyok, csak azért gondoltam, hogy írok ide, mert nekem is pont ugyanez volt a problémám eleinte)
Nekem Pioneer 109-es íróm van, de nem volt vele ilyen, sőt másjellegű, gondom sem. Persze nem árt lekopogni :) Általában nagyon megbízható márka, másoktól és ismerőseimtől is ezt hallom. Próbáld meg a Vezérlőpultban, a Hardver, Eszközkezelő menüben eltávolítani a dvd-meghajtó illesztőprogramját. Ezután indítsd újra a gépet, hátha az újbóli konfigurálásnál már rendesen beállítódik és így már működni fog teljeskörűen. Ha van automatikus indítású dvd-d, pl. magazinok lemez melléklete, akkor érdemes azzal is kipróbálni.