Keresés

Részletes keresés

metromumus Creative Commons License 2005.10.16 0 0 8
Köszi! Rájöttem magamtól!
Előzmény: metromumus (7)
metromumus Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7

Köszönöm, mindenkinek! Újratelepítettem a Nero-t, és most jó!

A Pioneer-en kívül, van egy Samsung Combo Drive olvasóm is. Azt sajnos nem tudom megoldani, hogy amit a Samsung leolvas, azt a Pioneer 110D írja meg, pedig nagyon fontos lenne! Van valakinek ötlete?

DJG Creative Commons License 2005.10.09 0 0 6
Tesztelés céljából meg lehet próbálni az XP beépített cédé-dévédé-íróját (nem valami nagy durranás, az ember nem nagyon használná tényleges feladatokra, de ilyen tesztre elmegy).

Üdv,
Gábor
Előzmény: em (4)
em Creative Commons License 2005.10.09 0 0 5
kiegészítésül még annyit: olvasni olvasta a dvd-ket, csak írni nem akarta
em Creative Commons License 2005.10.09 0 0 4

szia!

nekem is ilyen van, kb 2-3 hete vettem. először én is így jártm, hogy nem ismerte fel a dvd-t. aztán letöröltem a nerot a gépemről, és ráraktam egy frissebb verziót, és azóta minden szuperjól működik.

fogalmam sincs, hgoy mi lehetett a hiba, de szerintem valami beállítási gubanc lehet (de én abszolut hozzánemértő vagyok, csak azért gondoltam, hogy írok ide, mert nekem is pont ugyanez volt a problémám eleinte)

Előzmény: metromumus (-)
Loreto Creative Commons License 2005.10.09 0 0 3
Nekem Pioneer 109-es íróm van, de nem volt vele ilyen, sőt másjellegű, gondom sem. Persze nem árt lekopogni :)
Általában nagyon megbízható márka, másoktól és ismerőseimtől is ezt hallom.
Próbáld meg a Vezérlőpultban, a Hardver, Eszközkezelő menüben eltávolítani a dvd-meghajtó illesztőprogramját. Ezután indítsd újra a gépet, hátha az újbóli konfigurálásnál már rendesen beállítódik és így már működni fog teljeskörűen.
Ha van automatikus indítású dvd-d, pl. magazinok lemez melléklete, akkor érdemes azzal is kipróbálni.

Előzmény: metromumus (2)
metromumus Creative Commons License 2005.10.09 0 0 2

Igen.

Előzmény: Loreto (1)
Loreto Creative Commons License 2005.10.09 0 0 1
A Cd-ket egyébként felismeri?
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.08 0 0 0
0
metromumus Creative Commons License 2005.10.08 0 0 topiknyitó
Help! Ez a drága jó szerkezet nem ismeri fel a DVD-t! Töltöttem le frissítést, azt a 22-es végű exe-t a Pionner honlapjáról, de ez sem segített!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!