Keresés

Részletes keresés

PAPEN Creative Commons License 2005.10.13 0 0 513
Ez nem igazol semmit.

Attól, hogy azt írtam, hogy neki vannak a legpontosabb előrejelzései (adott időben és nem az összes eddigi vezetők között), még nem azt írtam le, hogy kedvencem lenne.

Mint ahogy Grünspan is jól prognosztizál, de ettől még nem kedvelem:-)
Előzmény: Törölt nick (508)
PAPEN Creative Commons License 2005.10.13 0 0 512
Elég furcsa fogalmad van a feljelentés szóról.
Előzmény: Törölt nick (502)
verdensende Creative Commons License 2005.10.13 0 0 511
Pincsi, az MNB honlapjáról letöltheted az összes negyedéves inflációs előrejelzést. Olyan 50-80 oldalas doksikról van szó, melyekben a makrogazdasági kilátásokat elemzik. Aztán vesd össze a többi megjelent prognózissal, nyilatkozattal, meg a tényszámokkal. Mersz fogadni egy hordó sörben, hogy kinek a prognózisai esnek a legközelebb a tényszámokhoz?
Előzmény: Törölt nick (508)
verdensende Creative Commons License 2005.10.13 0 0 510
Arra nem telik nekik, de nem ez volt a meszidzs. (A bangladesieknek az angol wc használatát, villanykapcsolót, stb. mutatják meg.)
Előzmény: dolphin (507)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 509
nem, csak dodgy alakoknak tartjak oket.
Előzmény: dolphin (507)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.13 0 0 508

369  hozzászólásodban: "A pénzügyi felsők között Járai prognózisai voltak a legpontosabbak."

Majd mikor rákérdeztem, kik azok a pénzügyi felsők a 394-es válaszod: "Gondolok az eddigi pminiszterekre, puklira (aki legitimálja az adatokat)."

Előzmény: PAPEN (485)
dolphin Creative Commons License 2005.10.13 0 0 507
"tiszta olyan erzes volt, mintha bangledesbol jottem volna."

Miert, Bangladesben doppingolnak .... ?
Előzmény: Első Polgár (466)
verdensende Creative Commons License 2005.10.13 0 0 506
Nyomjad, nyomjad!
Előzmény: Törölt nick (505)
verdensende Creative Commons License 2005.10.13 0 0 504
Holnap valamelyik Andersent adod elő?
Előzmény: Törölt nick (503)
PAPEN Creative Commons License 2005.10.13 0 0 501

Mint ahogy írtam: az mnb nem jelentett  fel senkit.

De látom, az téged nem zavar, hogy mit írtam...

Előzmény: Törölt nick (493)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 500
Szuret van vazze, preseljuk a mustot Viktornak.
Előzmény: Törölt nick (499)
originalqszi Creative Commons License 2005.10.13 0 0 494

Hát ki tud itten eligazodni??????:DDDDDD

- Rohadt Járai!!! Túl erős a Ft!!!!!

- Rohadt Járai!!! Túl gyenge a FT!!!!!

Ez olyan "mindenért Orbán tehet" kategória!!!!!

"EMBEREK, HA EGY CSÖPP JÓ ÉRZÉS VAN BENNETEK, AKKOR ELSÖPÖRJÜK EZT A TOLVAJBANDÁT":)))))))

Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 492
jolvan, ezt magyarazd meg a kulfoldi befektetoknek is. talan megveszik a MOLodat 22.200-on. most eppen 20.600.
Előzmény: Törölt nick (491)
PAPEN Creative Commons License 2005.10.13 0 0 490
Ahhoz a 2007-es költségvetésnek már többé-kevésbbé rendben kellene lennie. Hm...
Előzmény: Törölt nick (484)
PAPEN Creative Commons License 2005.10.13 0 0 489
EP arra a kijelentésedre reagált, hogy jobb helyeken nem jelentik fel az országot.

Más kérdés, hogy az mnb nem jelentette fel, ezt párszor már leírták itt más olvtársak. Neki ellenjegyezni kell a jelentést, amit nem tettek meg. Mondjuk, én sem jegyeznék ellen olyan jeletést, amely nem igaz. A ksh megtette, de az legyen az ő gondja.

Azt persze, senki nem tagadja, hogy az mnb jogosan nem jegyezte ellen a kormány jelentését.
Előzmény: Törölt nick (479)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 488
Igen, itt en jatszom a hulyet. A piacon meg te.
Előzmény: Törölt nick (486)
lms Creative Commons License 2005.10.13 0 0 487
Sir-wolf egy vitatkozó szoftver bétaverziója, nem kell túl komolyan venni.
Előzmény: Első Polgár (482)
PAPEN Creative Commons License 2005.10.13 0 0 485

1. Mikor írtam én le, hogy Járai a kedvenc bankelnököm?

2. Mikor írtam én le, hogy Járai az eddigi legjobb pénzügyminiszter?

Ha a többi megállapításod is ilyen erős érveken alapul, akkor gratulálok.

Előzmény: Törölt nick (429)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 483
Fogalmam nincs rola, hogy minden sulyemelo doppingol e. De ha a hivatalos adatok azt mondjak, hogy nem, akkor valoszinu, hogy nem, tekintve a modern analitikai technologiak fejlettseget.
Hasonlokeppen az MNBnel sem tudom mire akarsz kilyukadni, az MNB folyamatosan figyelmeztette a kormanyt, hogy ne jatszon a tuzzel, most vegre az MNB-tol fuggetlenul az EU is felfigyelt Gyurcsany pilotajatekara.
A fidesszel se tudom mi van, egy ellenzeki part, 3.5 eve semmi hatalmuk nincs.
Előzmény: Törölt nick (481)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 482
Dehogy ismertem el, csaqk egyet ertettem azzal, hogy jobb helyeken nem aruljak el az orszagot, sajnos Gyurcsany nem ezt tette Washingtonban.
Előzmény: Törölt nick (479)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 480
Nezd, hogyha te az euro csatlakozasi folyamatot elethalalharcnak fogod fel, akkor nem egyszerubb lenne nem csatlakozni?
Előzmény: Törölt nick (471)
verdensende Creative Commons License 2005.10.13 0 0 478
Persze, persze, csak ne izgasd fel magad.
Előzmény: Törölt nick (471)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 477
Ez nem teny, mert nem egyezik a hivatalos adatokkal, tehat gyakorlatilag alap nelkul vadaskodsz.
Előzmény: Törölt nick (475)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 476
Igen, es mit csinalt Gyurcsany Washingtonban?
Előzmény: Törölt nick (474)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 473
MINDEN SÚLYEMELŐ DOPPINGOL... Ezt pedig jobb ha készpénznek veszed...
marpedig ez a legocskabb balkani szoveg, tipikus bugris magyar gondolkodas.
tudod fejlettebb orszagokban, de Mon is jobb helyeken egy kicsit furcsan neznek rad, ha igy probalsz ervelni.
nagyon ciki, es nem eppen szalonkepes velemeny ez, ezt jobb, hogyha meg igy diploma elott megtanulod, mert erhetnek meglepestesek a valos eletben.
Előzmény: Törölt nick (467)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 470
Ja, hogy te vagy az 3TGP, urvandor, vegtelenlehtoseg?
Hogy all a MOLod?
Előzmény: Törölt nick (467)
verdensende Creative Commons License 2005.10.13 0 0 468
Az MNB a lépéssel javította Magyarország hitelességét. Az Eurostatnak küldött statisztikát a KSH és az MNB ellenjegyzi, ha mindegyikük benne van az ordító simliben, ami a részletes vizsgálatkor mindenképpen kibukott volna, akkor az egész ország hitele oda. Így csak a simlis kormányé.

És tévedsz, nem egyszerűen a PPP konstrukciót fúrta meg az Eurostat: a kiadásokat bevételként máshol még nem próbálták meg elkönyvelni.
Előzmény: Törölt nick (458)
Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 466
Hat egyreszt semmi negativ dicseret nincs benne. Az FT az MNBben olyan intezmenyt lat, amely nem csak a magyar, de az euroovezet stabilitasanak, szavahihetosegenek fenntartasaban is jeleskedik.
Egyebkent meg kezdtek lekesni egy brossuraval.
Ugy latszik Gyurcsany egyedul maradt az euroelhalasztasos bizniszevel. Mar se az MSZP sorvirsli platformja, se az SZDSZ nem all mogotte a kamikaze akciojaban. Egy hivatasos politikus tobb valasztasi ciklusra is gondolkodik, es mar mindenki kezd rajonni Gyurcsanyon kivul, hogy a tuzzel jatszik, es ekkora kockazatatot nem er meg a valasztasi gyozelem. Ld Uj pEter cikk a nepszabiban.
Nyilvan nem mindenkinek van tobbmilliardos osszelopott vagyona, ahova visszaterhet, miutan tonkretette 10 millio embere jovojet szorakozasbol.

DOPPINGBOTRÁNY... Mindenki doppingol, mindenki tud róla, mindenki elnézi, de ha feljelentés érkezik, akkor már nem lehet mit csinálni... PISILNI KELL... MÉG EGYSZER!!! És akkor vissza kell adni az aranyat és az ezüstémes kapja meg, aki szintén DOPPINGOLT...

ocska szar cigany szoveg, NEM DOPPINGOL MINDENKI, ez csak a zsivanyok onmentegeto szovege.
utalom az osszes kocsog doppingost! mar vagy 3szor vagtak a szemembe kulfoldon ezt a botranyt, amikor bemutatkoztam, hogy magyar vagyok. tiszta olyan erzes volt, mintha bangledesbol jottem volna.
Előzmény: Törölt nick (458)
lms Creative Commons License 2005.10.13 0 0 463
A sínen a magyar gazdaság topicban Geonak válaszolva épp az imént írtam le.
Előzmény: Törölt nick (461)
rodnas Creative Commons License 2005.10.13 0 0 462

Magyarországon szinte minden drágább, mint az uniós országokban. Többek között ez a nadrászíjösszehúzás állandó okozója. De ha a forintot leértékelik, ami kell a gazdaságnak, több hitelt az ország az elmúlt három évben megnövelt  eladósodottsága miatt  NEM FOG KAPNI! 1989 - es szindróma. Ugyanis ha leértékelik a forintot, az adósság törlesztéséért több forintot kell adni, amit az ország megint nem tud kifizetni. Hacsak el nem adnak minden eladhatót. Ha nem értékelik le a forintot, a külkereskedelmi deficit rohamosan tovább nő, hisz aki teheti külföldön vásárol. Az elvtársak visszajöttek, de nem tanultak semmit. Még óvatosak sem voltak! Szavazáskor bíztatok mindenkit, szavazzanak az MSzP - re, mert a legnagyobb kitolás velük szemben az lenne, ha megnyernék a választásokat, és utána a tehetségtelen politikájuk miatt a saját szavazótároruk tenné fel őket a lámpavasra.

A szocik egyedüli menekülési lehetőségük az, ha a hatalmat át tudják passzolni a FIDESZ-re, és ez így folytatódna tovább. A FIDESZ a gazdaságot rendbetenné, ezek meg a következő ciklusban megint tönkre tennék a gazdaságot. Be kellene már ezt fejezni. ELÉG VOLT! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!