Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 74

Buék.

:)

Thsaba87 Creative Commons License 2013.11.26 0 0 73

Hello!

Tudok ajánlani egy póker oldalt, főleg CG-re. Amennyiben regisztráltok egész magas (kb 30 százalék) RB-et tudok biztosítani. Az oldalon nincs túl magas szintű játék, lehet nyerni :) 

amennyiben valakit érdekel, szivesen elbeszélgetek vele a százalékokról stb.. 

üdv :)

Csaba 

MrZadir Creative Commons License 2013.11.06 0 0 72

Sziasztok,

Szombaton, November 9.-én második alkalommal kerül megrendezésre a Cotton Clubban a jótékonysági póker bajnokság. Részletek és regisztrálás a http://jcipokerbajnoksag.weebly.com illetve a https://www.facebook.com/events/527686747311554 Facebook oldalon.

Az eseményen amatőrök és profik egyaránt részt vehetnek.

MrZadir

KaszinosJatekok Creative Commons License 2013.10.30 0 0 69

Üdv!  

Pár oldal rovid leírása kezdőknek ahol 5-10 dollár kezdőtőkét lehet szerezni :  Online póker ingyen

Kaszinós játékok online   : online kaszinó játékok

KOGYO19 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 68

Sziasztok! Magyar Pókeriskola,1000 euró kezdőtőkével,gyertek!

http://allthatpoker.net/index.php?site=regisztracio&barat=KOGYI

gyikarcok Creative Commons License 2011.09.08 0 0 67

Friss pókervidók itt:

http://www.legjobbvideo.hu/legjobb_poker_video

A heti toplistát is érdemes figyelni. Meg persze ott a legeslegjobb oldal is.

pókerboy Creative Commons License 2011.08.12 0 0 66

Sziasztok!

Egy - szerintem - nagyon jó pókeroldalt ajánlanék a figyelmetekbe. Itt mindent megtaláltok: stratégiák, termek, fórumok, és még sok más. Az oldal címe: www.pokertudas.com 

Jó szórakozást mindenkinek!

Pokermester38 Creative Commons License 2011.04.18 0 0 65

Üdvözlet.

A Pokerme$ter csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen neked abban, hogy profi, vagy legalábbis nyereséges póker játékossá válj.
Ehhez az oldal minden segítséget megad, amire szükséged lehet a pályafutásod során. Utadat kísérni fogják a bónuszok, a rake back ajánlatok és az extra díjak, amiket a Pokerme$ter csapatától kaphatsz, ha teljesíted a feltételeket.
Célunk az, hogy támogassunk, és megkíméljünk téged és a pénztárcádat az esetleges nagyobb veszteségektől. Persze garantálni sajnos nem tudunk semmit, csupán segíteni abban, hogy könnyebben átvészeld tanulópályád kezdő időszakát.
A termek bónusz ajánlatain felül, tőlünk külön díjakban részesülhetsz.

http://www.pokergift4you.com

Üdvözlettel.
Pokermester

NANO.D Creative Commons License 2011.02.24 0 0 64

Névre szóló, egyedi pókeres pólókat festek (airbrush technikával), a haveroknak és mindenkinek akit érdekel. Jelenleg csak világos színű pólókra lehetséges(alapvetően fehérre). Normál unisex-re, és kerek nyakú nőire is. (egyébként jó minőségű, vastag, Fruit of the loom pólók)
Ha tetszik, és szeretnél magadnak, vagy valamelyik családtagodnak (pl. ajándékba adni) ilyet, akkor írj az e-mail címemre, és megbeszéljük.
A háttérszín sokféle képpen variálható, és az egész nagyobb mint A3.

rahhan Creative Commons License 2011.02.02 0 0 63

Befizetés nélküli Ingyen Poker  kezdotokék a legismertebb internetes pókertermekbe.Ha szeretné kipróbálni a pókert a világ leghíresebb online poker termeiben anélkül, hogy 1 forintot is be kellene fizetnie akkor a legjobb helyen jár ! Az oldalon olyan online poker promóciók listáját találja melyek befizetés nélküli kezdotokét adnak az új játékosoknak.

rahhan Creative Commons License 2010.11.03 0 0 62
Ingyen 50$ póker pénz, nyerő stratégiákkal. Haladóknak extra pénzek First Deposit bónuszok mellé. Akár 200% rakeback.

http://www.ingyenpokeronline.net
50ingyen Creative Commons License 2010.07.11 0 0 61
Hello!
Ha szeretnél pókerezni és nem akarsz saját pénzböl akkor keress meg mert tudok neked segiteni.
qqqq24@freemail.hu
Icelady64 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 60
Szia!
Honnan szedted ezt a pókeres dolgot?
Előzmény: Sunny777 (55)
Mazsika800 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 59

Karácsonyi pókeres ajándékok minden mennyiségben: http://pokerholdem.hu

pompos Creative Commons License 2009.12.09 0 0 58
Mostanában egyre többször lehet olvasni az ingyen póker pénzről. Bárki kaphat pár tíz, vagy száz dollárt a póker számlájára teljesen ingyen. Újabban már tesztet sem kell kitölteni. Hogy is van ez? Miért éri meg a termeknek? Itt olvashatsz róla részletesen:

Ingyen póker pénz
Applemonkey Creative Commons License 2009.12.03 0 0 57

:)

Heh, én még nem is hallottam erről :)))

Zealander Creative Commons License 2009.12.02 0 0 56
Sziasztok!

Hátha tudtok segíteni... Lehet Magyarországon valahol venni hand held póker masinát? Ezek olyan kis kvarcjátékszerű bigyók:)

köszi!

Z
Sunny777 Creative Commons License 2009.12.01 0 0 55

Lehetőség van rá, hogy ingyen pókerezz valódi pénzzel, befizetés nélkül. Íratkozz fel az alábbi oldalon, kövesd az utasításokat és nyiss számlát a pókerteremben (Titanpoker). Utána csak meg kell várnod, míg a számládra utalnak 30 USD-t, melyet megkötések nélkül használhatsz. Amit nyersz pénzt bármikor kifizettetheted, de a bónuszt csak 4500 pókerpont megszerzése után veheted fel. További 120 USD ingyenpénz üti a markod, ha tovább játszol, és teljesíted a rájuk vonatkozó pontkövetelményeket. Azonban amint írtam, a nyereményed ettől függetlenül bármikor igényelheted. Ebben ez a bónusz egyedi, sehol máshol az interneten ilyen feltételekkel ingyen pókerpénzt nem találsz, mert máshol nem engedik, hogy bizonyos pontszám elérése nélkül ki tudd venni a nyereményed. Ráadásul ha úgy tartja kedved, még a pókerteremben elérhető kaszinójátékokon is játszhatsz az ingyenpénzzel, és ha azokon nyersz, azt a nyereményt is igényelheted bármikor. A roulette pl. már centes téten is játszható. Ez a bónusz ideális tehát akkor is, ha roulette startégiádat szeretnéd kipróbálni, de nam akarsz hozzá befizetni. Ha működik, így saját tőke nélkül nyerhetsz vele igazi pénzt.

Itt íratkozz fel: Pokernetonline

bencuri Creative Commons License 2009.11.14 0 0 54

Üdv mindenkinek!

Egy elég jó lehetőségre hívnám fel a figyelmeteket. Ha van rá mód, jó lenne, ha utánanéznétek az oldalon is annak, amit írok, mert elég jó üzlet, és nem hülyeség. Szóval van egy Freebiejeebies nevű oldal, ami azzal foglalkozik, hogy beregisztrálsz, választassz egy ajándékot (csupa Apple cucc, laptop, iPhone, iPod, meg ilyenek), aztán választassz egyet az oldal reklámjai közül, és résztveszel a reklámozott dologban. Ha ezzel megvagy, akkor ha meghívsz másokat is a Freebiejeebies -re, és ők is - ha kedvük tartja- részt vesznek az egyik reklámban, akkor megkapod ingyen az ajándékod, és ingyen el is postázzák neked.

Most gondolom páran már furán néztek erre a dologra. Viszont ha elmentek erre az oldalra, akkor, láthatjátok, hogy van póker, meg kaszinóajánlat is. Ha abban résztvesztek, akkor pl. póker esetében annyi a teendő, hogy befizettek a kiválasztott terembe 20 dollárt minimum, és lejátszotok 20 raked hand-et. Asszem aki valamennyire vágja már a pókert, az ebből simán ki tud jönni veszteség nélkül, akár még nyer is rajta. Utána meg vissza lehet máris utalni a pénzt. És akiket meghívtok, azoknak is csak ennyit kell tenni. Te meg azért, mert 20 raked hand-et lejátszottál, akár még Apple Macintosh Macbook Pro-ot is kaphatsz, ami amúgy boltban 340 ezer-től kezdődik. Asszem ezen már érdemes elgondolkodni. Tehát ha van egy pókeres haveri körötök, velük összefogva jó cuccokat lehet így szermányolni.

Mondanék egy konkrét példát is arra, hogy mi mennyibe van. Pl 5. generációs, 8 megás iPod nano: 1 ajánlatban való részvétel(ez akkor lehet a póker) + 5 meghívott, és mind az öt szintén kell hogy részt vegyen egy ajánlatban (lehet az is a póker). Ennyi. Itthon boltban ez a cucc ált. 55000, szóval ez azért nem rossz biznisz. Ha pl. van 5 pókeres haverod még, ha összefogtok, ezt meg lehet csinálni sec perc alatt.

Ha meg azzal van gond, hogy nem hiszitek, hogy az ajándékot kiküldik, akkor a Freebiejeebies honlapján ha felíratkoztok és beléptek az accountotokba, lesz egy olyan menüpont, hogy "Support", és ha arra kattintotok, akkor a bejövő lapon a "Proof it works"-részt keressétek. Abban le van írva, hogy hol vannak a neten azok videói, akik lekamerázátk, hogy megkapták az ajándékot. Én ilyen szisztémával szereztem most Motorola telefont. Ha kell, belinkelem ide róla a képet, akár még a csomagról is amiben jött.

Na, akkor itt a link, ha érdekel valakit:

Freebiejeebies

bergoe01 Creative Commons License 2009.11.13 0 0 53

Budapest Poker Open 2009 Szatelitek a Corona Poker-en nov 22-ig. Last minute jegyek...

http://www.coronapokerhungary.com/

A versenystruktúra az oldalon.

Cashgame-eken szinte kizárólag olasz halak...

moneymaker12 Creative Commons License 2009.11.06 0 0 52
esetleg konkrét oldalt is tudsz nekem mondani?
Előzmény: miazasul (51)
miazasul Creative Commons License 2009.11.06 0 0 51
Az a legoptimálisabb, ha kezdőként megnézed, hogy hol milyen bónuszok vannak. Sőt bónuszvadászkodni a leggazdaságosabb még mindig. Ez ugye úgy működik, hogy mástól nyered el a pénzt végülis, a bank meg keveset von le, de ha azokat a ekveseket összeeadod, és a bank nem vonja le, akkor már pluszba is ki tudsz jönni!
Előzmény: moneymaker12 (50)
moneymaker12 Creative Commons License 2009.11.06 0 0 50
sziasztok!
engem az érdekelne hogy melyik teremben érdemes online pókerezni?
mik a tapasztaltok ezzel kapcsolatban?
Mazsika800 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 49

Sziasztok!

Látom megy itt a szép és jó pókeres oldal vita.

Én nemrég rendeltm  erről az oldalról és szerintem átlátható és jó az oldal, és szép is :)

http://pokerholdem.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=51

Nézzétek meg, én csak ajánlani tudom!

rod5 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 48
Szevasztok!

Ha valakit komolyabban érint a póker és még úgy érzi fejlődnie kell, akkor elemezgessük a játékunkat együtt! Ez a legjobb módja, hogy fejlődjünk.
http://www.profipoker.hu/index.php?oldal=elemzesek.php=poker_elemzes=sitngo_strategia

Pókertőke építésben meg ezt a segítséget tudom ajánlani:
http://www.profipoker.hu/index.php?oldal=kaszinobonuszok.php

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni és olvasni, olvasni, olvasni és...így tobább. :)

Z
Sign Creative Commons License 2007.07.31 0 0 47
POKER-77 Creative Commons License 2007.06.13 0 0 46

Részemről nincs harag! :) És osztom is a véleményed! Én is egy szép weblapot akartam csináltatni, de az sajna több 100000Ft lett volna. Ez az egyszerű is 80+áfa volt.

Ha kezdek jobban állni, akkor majd csináltatok egy szebbet. Egyenlőre jól behúzott egy szemét gagyi márkákat forgalmazó garanciaviselő cég 3,5 millióval és azt próbálom kiheveni!

A céget felszámolták, és a lóvé sehol! :( Több év pereskedés és talán lesz belöle vmi.

A másik gond pedig, hogy nekünk nem a póker felszerelés a főprofilunk, így a pókeres cuc csak ideiglenesen van az elektronikai cucok között. Szóval ennyi röviden.

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 45
Van sok sok sokkal szimpatikusabb oldal is, ennyi. Ha megy a szekér örülj neki, a flamet meg hagyd meg másnapra :)
Előzmény: POKER-77 (44)
POKER-77 Creative Commons License 2007.06.12 0 0 44

Elhiszed, hogy rohadtul nem érdekel a véleményed? :))))))))

A célnak megfelel, majd ha lesz több creditem, akkor csináltatok egy jobb oldalt!

Most ez van! Aki meg póker felszerelést akar venni az úgysem az oldal szépségét nézi, hanem az árakat! Azok meg elég jónak mondhatóak! Főleg, hogy hivatalos számlás árak! Több ember véleménye is ez volt!

Előzmény: Törölt nick (41)
nmiki23 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 42

Ide is nézzetek be, 150 dollárt ad az oldal,ebböl 50-et kezdére és további 100-at lejátszott partyszámok után. én még az 50-est költöm vagy épp gyarapitom. mikor hogy.sok sikert!

[ul]http://www.pokerstrategy.org.uk/about/?referer=nmiki[/ul]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!