A szakmai színvonalnak kellene a legfontosabb fokmérőnek lennie sportújság esetén, engem azonban az zavar (most) a legjobban, hogy a cikkek, a megnyilvánulások mögött nem lehet nem észrevenni a szándékokat, ugynakkor ezt nyíltan egyikük sem meri/tudja/akarja felvállalni.
Marad a sötétben sunnyogás, meg ködösítgetés :(
attila.p
A szakmai (nem újságírói!) hozzáértés meg ugye mérhető lenne (végzettség, elismerés, publikációk, stb...)
A szines sport abban az időben sokkal szinvonalasabb volt mint az ns. Én mindig azt vettem, sokkal hamarabb voltak benne a friss infók, mellesleg az írások is élvezhetőbbek voltak benne.
Gyakorlatilag ugyanaz volt a két újság. Abban az időben nem volt akkora elutasítottsága a Nemzeti Sportnak. 2 hétig ingyen adnák az újságot, aztán mehetne a NemSport a picsába.
Jó lenne, volt is próbálkozás 2000-ben, de az emberek annyira hozzá vannak ehhez szokva, hogy akármennyire szar, megveszik, pedig már régen nem az elvárható színvonalú. Lassan össze lehetne vonni a blikkkkkel.
A NS nem független. Az elmúlt időszakban a Blikk stílusában és színvonalán butítja a közt.
Folyamatosan szítja a viharokat a pohár posvány vízben.
Még mindig ott tartunk, hogy levitézlett újságírók szeretnék megmondani, hogy melyik levitézlett, ezerszer megbukott edző legyen a szövetségi kapitány és ki a fradi edzője. röhej.
Egyébként végre van egy ember (Lothar) aki elvei szerint él, nyilatkozik, dolgozik. Azt hiszem mondhatjuk, hogy konzekvensen. Nos a NS nem ilyen. Naná, hogy nem tetszik a gerinctelen NS-os csürhének.
Vajon az NS munkatársai vették-e fáradtságot és/vagy vállalták-e (a "szakmai" munkájukkal megkeresett pénzükből) az áldozatot, hogy a asját újságuk SMS-szavazásán a saját vélményüket is hangoztatssák. A szakmai függetlenség jó szöveg, ugyanakkor jó búvóhely is lehet.