Keresés

Részletes keresés

hour Creative Commons License 2007.04.29 0 0 13
én 1990-ig értékeltem. utána elfelejtettem.
Előzmény: gugugaga (12)
gugugaga Creative Commons License 2005.10.26 0 0 12
már évek óta gagyi..
Előzmény: Wác (11)
Wác Creative Commons License 2005.10.26 0 0 11
Én akkor vettem mindkettőt, de tényleg bulvárosodik az NS, és ez nem jó :-(
Előzmény: Törölt nick (5)
Tonhalacska Creative Commons License 2005.10.26 0 0 10
xc
k_dako Creative Commons License 2005.09.26 0 0 9

Még ő az egyik legjobb.

Az ns is Lothar kezében van. Kellett neki ez a felhajtás, higgyétek el. Milyen érdekes, minden nap Lothar-interjú az ns-ben?

Javaslom a topik címének megváltoztatását: Lothar = NS

Előzmény: Ljungberg (7)
fika2 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 8
MARADJ LOTHAR
Ljungberg Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7
A sport egy bulvárgagyi. Élen a megahumoros Pietsch Tiborral.
attila.p2 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 6

A szakmai színvonalnak kellene a legfontosabb fokmérőnek lennie sportújság esetén, engem azonban az zavar (most) a legjobban, hogy a cikkek, a megnyilvánulások mögött nem lehet nem észrevenni a szándékokat, ugynakkor ezt nyíltan egyikük sem meri/tudja/akarja felvállalni.

Marad a sötétben sunnyogás, meg ködösítgetés :(

attila.p

A szakmai (nem újságírói!) hozzáértés meg ugye mérhető lenne (végzettség, elismerés, publikációk, stb...)

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.26 0 0 5
A szines sport abban az időben sokkal szinvonalasabb volt mint az ns. Én mindig azt vettem, sokkal hamarabb voltak benne a friss infók, mellesleg az írások is élvezhetőbbek voltak benne.
Előzmény: IanStuart (4)
IanStuart Creative Commons License 2005.09.26 0 0 4
Gyakorlatilag ugyanaz volt a két újság. Abban az időben nem volt akkora elutasítottsága a Nemzeti Sportnak. 2 hétig ingyen adnák az újságot, aztán mehetne a NemSport a picsába.
Előzmény: k_dako (3)
k_dako Creative Commons License 2005.09.26 0 0 3

Jó lenne, volt is próbálkozás 2000-ben, de az emberek annyira hozzá vannak ehhez szokva, hogy akármennyire szar, megveszik, pedig már régen nem az elvárható színvonalú. Lassan össze lehetne vonni a blikkkkkel.

Előzmény: IanStuart (2)
IanStuart Creative Commons License 2005.09.26 0 0 2
Már én is csak szombat-vasárnapra korlátoztam a vételt. Jó lenne valami más helyette.
Előzmény: Tonhalacska (1)
Tonhalacska Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1

A NS nem független. Az elmúlt időszakban a Blikk stílusában és színvonalán butítja a közt.

Folyamatosan szítja a viharokat a pohár posvány vízben.

Még mindig ott tartunk, hogy levitézlett újságírók szeretnék megmondani, hogy melyik levitézlett, ezerszer megbukott edző legyen a szövetségi kapitány és ki a fradi edzője. röhej.

Egyébként végre van egy ember (Lothar) aki elvei szerint él, nyilatkozik, dolgozik. Azt hiszem mondhatjuk, hogy konzekvensen. Nos a NS nem ilyen. Naná, hogy nem tetszik a gerinctelen NS-os csürhének.

Megoldás: nem vásárolunk NS-ot. Én sem teszem.

_ Liar _ Creative Commons License 2005.09.26 0 0 0
0
Előzmény: attila.p2 (-)
attila.p2 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 topiknyitó

Vajon az NS munkatársai vették-e fáradtságot és/vagy vállalták-e (a "szakmai" munkájukkal megkeresett pénzükből) az áldozatot, hogy a asját újságuk SMS-szavazásán a saját vélményüket is hangoztatssák. A szakmai függetlenség jó szöveg, ugyanakkor jó búvóhely is lehet.

Szerintetek?

attila.p

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!