A siker kulcsa: "Merjünk Aprónak lenni!" - mondta idegen ajkú kedvesem, idézvén Aranyszájú Kovács eus energo-adóbiztosunkat, exkülügyért és az emeszpé legkipusztíthatalanabb főtitkárát.
"Merjünk Aprónak lenni!"- mondta a betoji kisznyikháj s lőn Apróházy Lopcsány Fletkó! (Magyarország megmentője)
Szeretném, ha ezt a topicot árnyékban hagynák. Félek, Nem akarok Apróházyak aprószaros Magyarországában élni!
Éppen most néztem: 152 vagyok ülve a forgószékemen (+- 2 cm) Úgy hiszem, hogy Apróházy kb 188 cm, a feje alulméretezett, az orra túlméretezett, a nyálbősége pedig fenomenális!
Csak nem azt akarja mondani, hogy alig magasabb a kalasnyikovjánál? Hihetetlen! Vigyázzon, mert beakad a térdhajlatába menet közben, oszt meglesz a baj.
Hagyd már rá.. A legfőbb kisebbségvédő ballibesek bizton tudják, hogy még cigány is, persze pejoratíve. De az hogy náci az teljesen tuti. Ettől már csak az világosabb, hogy kommunista. ;)
Orbán nem Apró, nem kicsi, legfeljebb alacsony: 169 cm. Az átlag magyar férfi magassága 167 cm.
Ha ismernéd a fotográfiai optikák, az objektívek típusait, a deformációs jellegzetességeit, ha volna fogalmad a perspektíva törvényszerűdégeiről akkor nem csodálkoznál e kétségtelenül mulatságos fotón
Úgy tudom, pillanatnyilag Apróházy Fletkó is apróra húzza magát Klárcsival együtt, hogy törvényesen bérbe tudják adni(venni) - visszamenőlegesen - önmaguknak(tól) a saját maguk által(nak) saját maguktól(által) lizingelt, eddig saját maguk által(tól) lakott aprófalvi lakrészt, melyben saját maguktól(által) vették(adták) bérbe a csillárt, a liftet és az Aprópalota atombiztos, földalatti bunkerében berendezett aprócska olimpiai uszodát és látványfürdőt...