Keresés

Részletes keresés

Demim úr Creative Commons License 2006.09.27 0 0 15

annyiban igaza van Havasnak, hogy a Fidesz vezérkar és csatolt részei tudják a leginkább aktiválni a szavazóikat.

itt van Orbán: eszem ágában sem lett volna elmenni szavazni most vasárnap, ha ez a kis pöcsköszörű nem kezdi nyomatni a népszavazásos-kormánybuktatós vakert. de elkezdte. én meg elmegyek, és ahol "MSZP" feliartot látok, oda húzok két egymást metsző vonalat.... :-)))

Előzmény: borosodó (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 14
ez egy egészséges és szimpatikus ember által adott jellemleírásnak tűnik, kétség nem fér hozzá
Előzmény: Vámpír (1)
Membrando Creative Commons License 2006.09.27 0 0 13

Újságíró? Ne röhögtess!

Tudod, aki tudja, csinálja, aki nem tudja, az tanítja. Ő ez utóbbi kategóriába tartozik.

Előzmény: Szőke herceg (-)
nszethi Creative Commons License 2006.09.27 0 0 12
Szólj az ápolóknak, hogy hozzanak valamit, mert rohamod van! :-)
Előzmény: borosodó (10)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.09.27 0 0 11
Könyvíróként.
Előzmény: Szőke herceg (-)
borosodó Creative Commons License 2006.09.27 0 0 10

Ma reggel eza Havas a Mokkában, a Szekeressel beszélgetet, hogy azt mondja:

- Tegnap a Hír tv-t néztem, és a Csintalan műsorába betelefonált a Kerényi.....nem veszi észre ez a Fidesz, hogy ameddíg nem beszél az Orbán addíg megy föl a népszerüségük? Ahogy megszólal zuhanni kezd?

1.TE SZEMÉT, DIÁKOK PÉNZÉT ELBUGÁZÓ TOLVAJ! Ha nem tetszik a hír tv, minek nézed!

2. Te szemét, diákok pénzét elbugázó tolvaj, minek kevered a fekáliát? Akkor is ezt mondtad, amikor az Orbán az előző választások elött beszélt. És akkor is te magyaráztad félre a beszédét- és most esett le az embereknek, hogy miről is beszélt.

ZAVAR? HOGY AZ EMBEREKNEK VALAKI MEGMONDJA AZ IGAZAT?

GONDOLKOZZ EL AZON, HOGY MIÉRT A TV.SZÉKHÁZÁT  VERÉK SZÉT AZ EMBEREK? A verés neked is szól!

Campeche Creative Commons License 2005.09.26 0 0 9
havas egy bűzös balkáni figura
e_dora Creative Commons License 2005.09.26 0 0 8
nekem semmi bajom vele, a lipótos könyve meg egyenesen kitűnő
Gerenda Creative Commons License 2005.09.21 0 0 7
No mi van fiúkák, mára kihánytátok magatokat? Szájacskákat megtörölni, oszt lehet menni a pénztárba a zsoldért.
G
cserép virág Creative Commons License 2005.09.21 0 0 6

Látszik, hogy nem gyógyulni ment!

Előzmény: McFart (5)
McFart Creative Commons License 2005.09.21 0 0 5
mivel irt konyvet ebben a temaban es lipotmezo eleg nagy reszt foglal ebben a konyvben, szerintem ujsagirokent ment oda nem betegkent.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 4
Ha klinikai őrült lenne, rokonszenvessé válhatna. Így csak gennygóc, akinek a könyveit is más (fizetett "néger") írja.
Szőke herceg Creative Commons License 2005.09.21 0 0 3
nem értesz... nagyon nem értesz... :-D
Előzmény: torban (2)
torban Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2

Ha mindenből topicot nyitsz amiből nem vagy felkészült....nagyon tele lesz veled az index.

(Egyébként könyvet írt a pszihiátriáról)

a lényeg: nem kell mindenből topicot csinálni !

Vámpír Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1
Szerintem újságíróként, mivel ő nem őrült, csak egyszerűen egy visszataszító, torz lelkű szar ember.
Vámpír Creative Commons License 2005.09.21 0 0 0

0

Szőke herceg Creative Commons License 2005.09.21 0 0 topiknyitó

Sajnos a szövegéből nem derült ki, hogy ápoltként vagy újságíróként volt jelen. ( :-D )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!