Nem tudom, milyen témában folyt a beszélgetés a TV2-n, csak arra kaptam fel a fejem, mikor Havas azt mondta (nem állítom, hogy 100%-ig pontos az idézet) "... heteket töltöttem a lipótmezőn..." (gyk. lipót=elmegyógyintézet)
:-))
Tudja valaki, hogy valójában mit keresett ott? Nem vagyok eléggé naprakész Havasból.
annyiban igaza van Havasnak, hogy a Fidesz vezérkar és csatolt részei tudják a leginkább aktiválni a szavazóikat.
itt van Orbán: eszem ágában sem lett volna elmenni szavazni most vasárnap, ha ez a kis pöcsköszörű nem kezdi nyomatni a népszavazásos-kormánybuktatós vakert. de elkezdte. én meg elmegyek, és ahol "MSZP" feliartot látok, oda húzok két egymást metsző vonalat.... :-)))
Ma reggel eza Havas a Mokkában, a Szekeressel beszélgetet, hogy azt mondja:
- Tegnap a Hír tv-t néztem, és a Csintalan műsorába betelefonált a Kerényi.....nem veszi észre ez a Fidesz, hogy ameddíg nem beszél az Orbán addíg megy föl a népszerüségük? Ahogy megszólal zuhanni kezd?
1.TE SZEMÉT, DIÁKOK PÉNZÉT ELBUGÁZÓ TOLVAJ! Ha nem tetszik a hír tv, minek nézed!
2. Te szemét, diákok pénzét elbugázó tolvaj, minek kevered a fekáliát? Akkor is ezt mondtad, amikor az Orbán az előző választások elött beszélt. És akkor is te magyaráztad félre a beszédét- és most esett le az embereknek, hogy miről is beszélt.
ZAVAR? HOGY AZ EMBEREKNEK VALAKI MEGMONDJA AZ IGAZAT?
GONDOLKOZZ EL AZON, HOGY MIÉRT A TV.SZÉKHÁZÁT VERÉK SZÉT AZ EMBEREK? A verés neked is szól!