Keresés

Részletes keresés

Konnektororrú Creative Commons License 2006.01.11 0 0 24
Nekem most azt a befejezést tolta, hogy Lucas ül egy elég elcseszetten megrajzolt ligetben, és elmélkedik, hogy a digó zsarutyúk terhes lett tőle, hát vajon a kölök is örökli-e a Chromát:))
Konnektororrú Creative Commons License 2006.01.10 0 0 22
Most fejeztem be a játékot. Nem rossz játék, és látszik, hogy franciák írták, ilyen egyedi, firnájszos játékkezelést utoljára a szintén béka Delphine Software termékeinél láttam. Mindazonáltal a történet bonyolítása - főleg a játékfolyam második felében - igencsak hagy maga után kívánnivalót, főleg, ha az olyan nagyokhoz viszonyítjuk, mint a Mafia, a Max Payne-ek, vagy a Half-Life 2. Szóval, mindenkinek tudom ajánlani:))
TaXiN Creative Commons License 2006.01.06 0 0 21
"a crack beüzemelés"

Hűezámavalami :)

Mire vered itt magad?
Még az a kispurdé is különb nálad, aki elemel egy csokit a közértből. Ahhoz kell szakértelem, nem az internetről letöltött progik beüzemeléséhez
:)
Előzmény: BadGuy (19)
fair Creative Commons License 2006.01.04 0 0 20
warez.... Van autód? Ha igen akkor majd jól ellopom és használom, Te pedig békében csöndben maradsz! A warez az lopás és aki használja az ugye tolvaj! Mondván azért a programért sokan sokat dolgoztak és ezek munkájának lenyúlása.....
Előzmény: BadGuy (19)
BadGuy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 19
Erre csak annyit tudok mondani hogy aki hülye ahhoz hogy a cracket működésre bírja az vegye meg a játékot. Megérdemli.

Én kegyetlenül le szoktam szólni az ilyen embereket, kapnak egy tonna szarkazmust. Ez jó, mert ilyenkor általában begőzölnek és lehet rajtuk mosolyogni.

Arra persze egyik butus sem veszi a fáradtságot hogy elolvassa a crackhez járó readme.nfo filet.

Abban egyetértek hogy a lusta, önálló gondolatokra képtelen droidok postjai bizony elszomorítóak. Dehát már minden hülyének vesznek gépet a szülei, a crack beüzemelés viszont már nem pénz kérdése. Nem mintha bonyolult lenne, dehát nem szabad alábecsülni zümmögő géptársainkat.
Előzmény: Seifer (14)
IST Creative Commons License 2005.11.05 0 0 18

Már próbáltam anno, de már akkor sem élt. :-(

Azért köszi.

Előzmény: Törölt nick (17)
IST Creative Commons License 2005.11.02 0 0 16

Zenek kinyerese: bonusok kozott van egy soundtrack menupont (lehet, hogy kisse maskent hivjak) de a jatek soran kapott pontokert unlockolni lehet a zeneket, sorrendben. Innen mar nem nagy ugy oket digizni...

Bocs, de én ehhez láma vagyok. Unlock-oltam a zenéket már, tehát a bónuszok között meg tudom hallgatni őket. Hogyan lehetne mindezt mp3-ba kinyerni?

Előzmény: Dr. Zook (15)
Dr. Zook Creative Commons License 2005.10.31 0 0 15
Hi!

En egy par hete hagytam abba (ps2-n), egy hasonlo hiba miatt... Egy teton egy verekedes soran kerultem hasonlo helyzetbe, csukott szemmel megcsinalom mar a szekvenciakat, altalaban GREAT! felirat villan utanuk a kepernyon, majd a csavom, fuggetlenul attol, hogy vissza adtam minden kello lepest, meghal... Ez van, valami bug, senki sem tud ra mondani semmit (kiveve olyan okos kommenteket, hogy "add oda valakinek, csinalja meg o, hahaha...) de meg az atari supportja sem mondja, hogy bug lenne vagy mifene... Tehat game kuka, sajnalom, mert igen igen tetszett...

Zenek kinyerese: bonusok kozott van egy soundtrack menupont (lehet, hogy kisse maskent hivjak) de a jatek soran kapott pontokert unlockolni lehet a zeneket, sorrendben. Innen mar nem nagy ugy oket digizni...

zook
Előzmény: Seifer (14)
Seifer Creative Commons License 2005.10.31 0 0 14
Félreértettél szerintem. Sajnos én sem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyek egy programot eredetiben, még ha úgy gondolom is, hogy egy-egy darabért igenis megérdemlik a támogatást a készítők. Ritka az, hogy rá tudok szánni ilyesmire pénzt.
Én azt nehezményeztem, hogy egy fórumon 500-1000 hozzászólásnak arról kell szólnia, hogy a crack hogy működik, mert olyakor a fórumozók KETTŐ hozzászólást nem tudnak visszaolvasni, ahol már le van írva a kérdésükre a válasz...

IST, sajnos ebben az elakadásban nem hiszem, hogy bárki tudna segíteni, próbálkozni kell. Esetleg behozni egy korábbi állást és megcsinálni úgy, hogy ennél a résznél több életed legyen.
Egyébként nekem volt olyan is, hogy amikor többedszer nem ment valami a játék végefelé, akkor a program hozzámvágott +1 bónusz életet, de ez lehet, hogy csak valami bug volt.
A zenék kinyerése engem is nagyon érdekelne, mert nem csak a játékban szeretném meghallgatni és sajnos neten eddig sehol nem láttam letölthető formában (eredetiben sem adják ki)...
Előzmény: BadGuy (12)
IST Creative Commons License 2005.10.30 0 0 13

Én csak pár napja ültem neki, igaz csak fél-egy órákat tudok vele játszani, de fantasztikus. Nagyon élvezem a sztoriját, a hangulatát, utoljára a Mafiánál volt ilyen.

Viszont simán elakadtam az egyik résznél.

SPOILER!!!

Amikor Lucas menne vissza a lakására, ahol ugyebár zsaruk várják, megérzi ezt, így nem megy fel. Cserébe körbeveszik, majd jön némi bunyó meg autók közötti szaladgálás, majd helikopterre való felugrás. Eddig megy. Csakhogy a helikopternél jön az a rész, hogy jobbra-balra kellene nyomkodni, itt mindig leesek. Pedig eddig ezt a típust is simán megcsináltam, ennél viszont nem hagy megkapaszkodni. Ráadásul össz-vissz egy életem van, tehát mindig kezdhetem onnan, hogy a zsaruk körbevesznek. :-(

Más:

A játék zenéjét ki lehet nyerni valahogyan a programból?

BadGuy Creative Commons License 2005.10.29 0 0 12
Hopp erre elfelejtettem reagalni!

Ez abbol kovetkezik hogy sajnos nagyon dragak a jatekok, tudom, osregi indok, de meg (pechunkre) mindig eleteros. 10000-12000 ft, akkor inkabb letolti torrenten 0 ft, eddig sem mentek csodbe a jatekfejleszto cegek azert mert Cserno Bela Budosberek kozsegbol letoltotte a fahrenheitet bittorrentrol. Aki letolt egy jatekot es lemasolja 100 peldanyban majd 1000-3000 ft-ert ertekesiti, na az okoz karokat. Kishal vs nagyhal elv.
Előzmény: Seifer (9)
BadGuy Creative Commons License 2005.10.28 0 0 11
Bezzeg a cs topic, na ott megy az elet
Előzmény: Sedyl (8)
Seifer Creative Commons License 2005.10.15 0 0 9
Igaz, de az sg.hu-val is megvannak a rossz tapasztalataim... Ott a topicok nagyrészét az foglalja el, hogy ki honnan tudta letölteni az adott progit abban a pillanatban, hogy kikerült a netre és hogy hogyan tudta megcrackelni/kiírni/stb... Egy kicsit szerintem ez is szánalmas... Ha pedig ez a téma kimerült akkor jön az, hogy mberek hogy akadnak el a létező legegyszerűbb részeken a játékokban... Szóval azértezt sem nevezném kifejezetten életnek...
Persze van, hogy belendül kicsit jobban a téma, de úgy vettem észre, hogy ez ritka...
Előzmény: Sedyl (8)
Sedyl Creative Commons License 2005.10.14 0 0 8

"Csodálom, hogy ilyen kevés reakciót váltott ki eddig"

Én nem csodálom.Ez a gamez szekció szánalom.Röhej, hogy csak a sportjátékokban meg idióta focimenedzseres gammákban van élet.Ezzel szemben pl. a  Black&White2 topikban 2 hsz. van(az is értelmetlen), F.E.A.R. vagy Q4 topik meg nincs is stb.És ezek a legnagyobb nevek, amik már megjelentek(na jó, a Q4 a napokban fog).Ha szeretnél bármelyik játékról olvasni, akkor szvsz gyere az sg.hu-ra.

Előzmény: Seifer (2)
LizardX-MAG Creative Commons License 2005.10.04 0 0 6
Oké, köszi, akkor rárabolok.
Előzmény: Törölt nick (5)
LizardX-MAG Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3
Bocs, csöppet lemaradtam. Nem arról volt szó régebben, hogy a teljes sztori csak folytatásokban lesz letölthető? Mégiscsak egyben kiadták az egészet?
Előzmény: Seifer (2)
Seifer Creative Commons License 2005.10.03 0 0 2

Alátámasztom!

Ma délután kezdtem, kb 2 órája fejeztem be. Áll a padlón, ész megállt...

Azt hiszem még hosszú ideig hatással lesz rám a sztori és a zenét sem fogom tudni egy darabig kiverni a fejemből :).

Mindenkinek kötelező darab! Csodálom, hogy ilyen kevés reakciót váltott ki eddig.

Előzmény: D.Ö.G.G. (1)
D.Ö.G.G. Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1
Ez egy ISTEN játék mindenkinek csak ajánlani tudom!
IanStuart Creative Commons License 2005.09.20 0 0 0
0-ra ismerem
Előzmény: D.Ö.G.G. (-)
D.Ö.G.G. Creative Commons License 2005.09.20 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!