Miért szerinted a 13% az mi ha nem jelentős? Vagy te azt mondanád, hogy ha valaki azt mondaná neked, hogy megkapod ugyanazt az autót mondjuk 2-3 millió kedvezménnyel, akkor mondanád, hogy ez a 13% neked nem kell.....
Nem értem, hogy mire jó ez a kötekedés??? Amúgy van olyan modell, amire nem 30 hanem több mint 40% kedvezmény is lehetséges....
Szerdán voltunk a mercedesnél, és előrehozták a gyártást az MLeinkre, szóval januári gyártásba sikerül őket áttenni, és elvileg legkésőbb márciusban átvehetőek az autók. 4db 320CDI ről van, konkrétan szó, mert az 5. már el is van adva. Ha komolyan rédekel az ML akkor hívjál fel, és foglaló ellnében tiéd lehet az egyik, persze azzal az előnnyel, hogy te állíthatod össze az autót, nem azzal a felszereltséggel kell beérned amit mi kérünk (bár az is szinte teljes). Sajnos a döntésre igen rövid az idő, mert szerdán megyünk ki ismét, és akkor kell lezárnunk a megrendelést, szóval ha érdekel a dolog, akkor mindenképpen jelentkezz addíg. Amúgy a következő 5 autóra a várakozási időnk már 1 év (!!!!) szóval igencsak megéri gyorsan dönteni, a kedvezőbb árról már nem is beszélve...
A régi Passat variantból biztos, hogy el tudok csípni raktárkészletet még, és ezekre elég jelentős kb(13%) kedvezményeket kapunk...
5db új ML ünk van előrendelve, de legalább még fél év míg megjönnek, ugyanis 1 év a rendelési ciklus.Kb fél éve rendeltük le. Erről és a cherokeeröl is telefonban tudunk tovább egyeztetni.
Ami hamarabb lesz szerintem az az Audi Q7 mert az most rendeljük éppen...
Ez természetesen csak egy előkalkuláció, hiszen pontos árat, a kinti partnerrel egyeztetve tudok adni, ami szeritnem lejjebb lesz ennél, de ez csak akkor megy, amikor te is egy konkrét árajánlat kéréssel keresel meg. A többi részletről is akkor tudunk tájékztatást adni (THM, stb), hiszen direkt azért írtam be a mobilomat, hogy ezt ne itt az index forumán egyeztessük.
Amúgy szerintem egy 10 milliós autónál ez az 1 milliós külömbség igenis jelentős, hiszen menj be egy szalonba, és kérdezd meg a kedvezmény mértékét amit kaphatsz. Tapasztalataim szerint 3-as kombinál 0 és 3% között mozog... Egyébként jelentősebb kedvezményeket az Audi és BMW modellekre tudok neked adni. Ahogy nézegettem ennyiér már ha nem is egy ilyen felszereltségű, A6 Avant audit is kapsz. Inyencségképpen: AudiA6 Avanat 2.0PDTDI alap: 8,4 millió körül lenne
Saját erö változó, de 1 millió forinttol már megy a dolog.
Ezekrea midellekre szerintem elég jó a kedvezmény, ezek a MAGYARORSZÁGI árak: 318i: 7 529 000
320i: 7 965 000
318d: 7 382 000
320d: 8 435 000
amint látod, akár 1 millió kedvezményt is tudok adni, teljesen azonos garanciális és egyébb feltételek mellett. Természetesen a regadót és egyébb dijakat (szállítás, vizsgadíj) a mi áraink is tartlmazzák.
-A hitelt mi intézzük, ha neked is megfelel (Porsche Bank). Szokásos papírokkal, különleges lehetőségekkel.
-6-7 Millás ÚJ BMW-k E90: 318i 6 699 999
320i 6 999 999
318D 6 999 999
320D 7 699 999
Természetesen ezek az árak csak tájékoztató jellegű árak, a konkrét árajánlat kérésnél szinte biztos, hogy jobb árakat tudok adni, főleg az extra felszereltsége van nagy kedvezmény.
- Használttal nem foglalkozunk, illetve csak szalon, vagy vezetői autókkal, de ezek álltalában azonnal el is fogynak.
- E38 750-re nem tudok mit mondani, azon kívül, hogy sokáig jártam ilyennel, nagyon jó autó, de borzalmas a fogysztása városban, és brutális az értékvesztése.
János, ide is bemásolom a levelet, amit írtam neked, mert ma valami gond lehet a freemaillal:
Szia János!
A kérdéseidre válaszolva: Akár a teljes összeget is fizetheted euróban, amelyet napi árfolyam szerint állpítunk meg. Árak: E220 CDI metálfényezéssel 7G tronic automata classic: 10 369 999 Passat 2.0 TDI DSG confortline, metál: 6 999 999
Temérmészetesen a fenti árak csak tájékoztató jellegűek, és a pontos árat csak konkrét árajánlat kérésnél tudom megadni (faxon, vagy e-mailben tudod megtenni). Elvileg az árak ennél olcsóbbak lesznek. Mindenképpen fontos elmondanom, hogy a VW-nél nincsenek csodák. Amiben érdemes gondolkodni az az AUDI vagy leginkább a mercedes és a BMW. Ezeknél a márkáknál jóval nagyobb a kedvezmény. Jó példa, hogy most rendeltek nálunk egy A6 3.0 TDI-t elég sok extrával. Az itthoni legjobb ajánlat 15,4 millió volt a mi ajánlatunk 12.9. Első szuszra kb ennyi
Droopyka! Asszem már megvan a jogi diplomád, ergó tudsz olvasni! Nem jahreswagenek, hanem ÚJ AUTÓK A GYÁRTÓTÓL AKÁR EGYEDI MEGRENDELÉS ALAPJÁN. Szóval valami ilyesmi...Ráadásúl, hogy tovább rontsam a helyzetet, nemhogy német autókkal kereskedem, de céges autóként már a 3. Opel omegát hajtom, és ami a vicc tökéletesen elégedett vagyok vele. Bár a mostani rá is szolgált, mert ez már tényleg fullextrás plusz 2.5 DTI szóval még megy is... Amúgy tényleg üzközhetnénk egyszer
Környezetemben már mindenki kicserélte legalább kétszer a kocsiját nekem még mindig ugyanaz. ;-)) Korának megfelelően tökéletesen üzemel, összefutást támogatom !
Ez nem hírdetés szeretne lenni, hanem autós "barátaimnak" segítség. Gyorsan meg is válaszolom az első kérdést, hogy hogyan lehetséges ez: Igen magas külföldi nagykereskedői kedvezményeket van módunk igénybevenni, melyet nem szeretnék parlagon hagyni.
PL: Mercedes E 200 CDI Autómata
Kárpát utcai akciós ár: 11 599 999 Cégünk ára: 8 299 999 ugyanara az autóra, ugyanolyan 2 év mercedes europai garanciával és természetesen BEFIZETETT JÁRULÉKOKKAL REGADÓVAL.
Aki új autót szeretne vásárolni mindenképpen fusson egy kört, hátha tudok segíteni, egy árajánlatot megér. Pár paraméter vam amit érdemes azért tudni:
- Az autó legyen drágább alapáron 6 millió forintnál itthon
- Legfőképpen a Mercedes, BMW, AUDI, VW csoport tipusaira érhető el a legnagyobb kedvezmény (akár 40%-is!!)
- Egyedi megrendeléseknél mindenképpen rendelkezni kell legalább 10-20% előleggel amelyet bizalmatlanság esetén a gépkocsi megérkezéséig akár ügyvédi letétbe is helyezhetünk.
- Igen kedvező hitel megoldható (pl 11 milliós autó már 1 millió hiteltől)
- Minden autó teljeskörű garanciával és gyári állapotban gyári csomagolásban kerül átadásra , vizsgáztatva, 0 kilóméterrel és minden centimétert tréleren tesz meg, akárcsak a szalonban!!!
- Márkafüggetlenek vagyunk, és egyedi igények is megoldhatóak, kérésre árajánlatot küldünk.
- Raktárkészletről is elérhetőek autók, legfőképpen Mercedes (leginkább E osztály dízel modellek), BMW, és AUDI típusok
Első nekifutásra kb ennyi. Nincs a dolog mögött semmi susmus, átverés, régi forumos tag vagyok, sokan ismernek, és persze ügyvédi lehetőség is adott a bizalmatlanok számára. Imádom az autókat, van ez a lehetőségég, és persze nem titok, hogy talán meg is lehet belőlle élni szóval keressetek.
Telszámom (remélem h lehet ilyet írni) 30 551-5260 vagy e-mail nismo4@freemail.hu bár a telefon jobb...