A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó KMZ Horizont panorámagépem. Záridők jónak tűnnek, mechanikusan jól működik, viszont a torony egyik oldalán ereszti a fényt, csatoltam képeket róla. Eredeti tokja és markolata megvan. Pesten átvehető, vagy Foxpostolom előreutalással. Email publik, vagy +36hetven40három37hetven6 50.000
Chinon Obi max 15.000 Ft és a vázért én legalább 15-20.000 Ft-ot is elkérnék, merthogy az egyik legjobb és elég ritka Chinon vázról beszélünk, és ahogy nézem az állapota kifogástalan, gyönyörű :-)
99%-hogy Pentax K-bajonettes, emiatt a Pentax csoportokban is meghírdetném.
A Praktica váz elég kommersz, sok is van belőle, én nem adnék érte több mint 7-8000 Ft az állapotára való tekintettel.
Persze, amennyiben mindegyik kosz, gomba és minden más mentes, gépek esetén működnek a fénymérők és a záridők helyesen lefutnak.
Sziasztok! Keresek Olympus OM -1, vagy OM-2 hibás/roncs vázat. Állapota nem számít, az sem baj, ha átment rajta az úthenger, egy apró alkatrész kellene belőle csak, ami az enyémben eltört. Hú, de jó lenne, ha lenne valakinek. Előre is köszönöm!
Eladó Minolta TC-1 prémium kompakt fényképezőgépem. A gép szép állapotban van, eredeti dobozán és papírjain felül jár hozzá egy (igazi) bőrtok és egy tartalék akkumulátor. 300k Budapesten átvehető, vagy Foxpostolom előreutalással. +36hetven4033776
Valóban, én sem találtam belőle eladó példányt a limitált fadobozos szériából. Tombol a nyár, még inkább nyomottak az árak... Még gondolkodom az eladásán, de ősszel lehet hogy esetleg felkerül majd valamelyik "kalapácsos" oldalra. Egy fővárosi prominens fotós céget kerestem meg néhány napja kb. 40db. fényképezőgépem eladása okán, de a közölt árelképzelésem után elakadt a kommunikáció, azaz nem válaszoltak, pedig nem Szmena meg meg müa. kompaktok képezik a gyűjteményt...
Ez egy jó kis cucc és a doboz nélküli verziója 200-220 EUR körül kezdődik eBayen (dobozosat nem is találtam).. viszont nem egyszerű a magyar piac mostanság szerintem, meg egyre nehezebben mozognak ezek a félig-meddig prémium cuccok is talán. A kérdés, hogy "elfér" még és ráérsz kivárni a vásárlót, vagy inkább pörögjön ki. Személy szerint egy 50-60e alá nem mennék ha nekem kellene eladnom a kicsikét (már az állapota és a fadoboz miatt sem), de ennél akár többet is tudhat!
Oké, az rendben is van hogy nem chat, de azért ez a kihaltság (nem csak ebben a topikban), borzasztó. De valahol megértem, jobban élünk, elfordultak sokan a régi gépektől még hobbi "játszós" szinten is, és megtehetik sokan hogy új(abb) gépet vegyenek. Ki a fene foglalkozna valóban egy 60+ éves történettel, filmelőhívatással, költségeivel? Más felületen ezt egy gyűjtő jellegű személy részére, továbbá másik vázamat (Minolta 7000 AF) sikerült eladnom, ellenben a harmadikra nincs vevőm 1.5-2 kg sajt áráért... Szóval az marad nálam, majd én elszórakozok vele a Ricoh tükrös mellett...
Eladó Zorki-C modell PM1525 verziójú távmérős analóg fényképezőgép váz, saját objektívjével (Industar 22 50mm f3.5) korának megfelelő esztétikai de jó műszaki álapotban.
Záridők mind szemnek, mint fülnek szépen lefutnak, a rövidek is, jó erős egészséges hangja van, nincs elgyengülve. A távmérő része viszont szorul, kézzel mozgatva a kis kallantyút működik, tehát helyrehozható, én nem szedem szét.
Az objektív üvegen hajszálkarcokat látok elöl, egyébként por, gomba és olajmentes, továbbá nincs szétkopva, rekesz működik ami azért ritka! Normál m39 menetes, digitális gépre minden további nélkül adaptálható, fókuszálható.
A redőnyt átvilágítani nem tudom mert nem levehető ezeknek a hátulja.
Képen látható kicsit kopottas de eredeti saját tokja, valamint spulni jár hozzá, film tehető bele, magyarán használható állapotban, 65+ éves létére. Még én is használnám, gondolkodtam is, hogy eladjam-e... Pont ezért örülnék ha értő kezekbe kerülne, és megbecsült darab maradna továbbra is.