Bátorkodom ezt a topicit megnyitni ami a következőről szólna.Engem és remélem Másokat is érdekel,h melyik légitársaság milyen új gépeket rendelt ill. vett meg legyen az akár Airbus v. Boeing vagy bármilyen más típus.Estleg egy listát is lehetne felrakni ide,h melyik légitársaságnak épp hogy áll vagy bővül a flotája.Egy viszonylag friss hír.A LOT 14db B787 rendelt meg..
Üdv, nem találtam ennél alkalmasabb topicot a kérdésemhez, remélem nem off. Ha mégis előre is bocs!
Az Aero Magazinban olvastam hogy a Fedex számára elkészült az első Boeing 777-300F. Nah most a kérdésem az, ha egyáltalán valaki tud rá választ adni, hogy biztos ez? Mármint én az egész netet feltúrtam (igen a boeing.com-ot is) hogy találjak bármit is a B773F-ről, de sehol semmi, egyedül az Aero magazin ír erről. Isten ments hogy kérdőre vonjam az AM hitelességét, mert nem holmi komolytalan bulvár magazin, de ettől függetlenül érdekesnek találom ezt a hírt. Mert sűrűn olvasok különböző külföldi és hazai szakforumokat, és általában jól informált vagyok a témával kapcsolatban, de én se nem halottam soha 777-300 Freighter-ről, se nem találtam semmit. Valaki tud valamit?
Kb 3-4 nappal ezelőtt már voltak olyan képek, amiről EGYÉRTELMŰEN leovasható a lajstromjel! Ez a kép nem mutat semmi újat, azt írnak mellé, amit akarnak!
Egy kis segítség kéne, nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdésem, de hátha (máshol is érdeklődök, de talán itt is meg kell tennem):
Egy nagyon- nagyon fontos kérdésem lenne és nagyon sürgősen kellene a válasz.
Tud valaki valamit a Smart Wings légitársoságról? Tudom nagyon friss a dolog, mivel október óta indítanak járatokat.
Hugom Párizsban dolgozik és szeretné az ünnepeket itthon tölteni, kiszámoltam, hogy a Wizz Air akciós útjával (csak oda lenne 0 Ft) és a 2x13 €-os buszozással együtt csak 10 €-val kerülne többe az SW-vel az út és az a CDG-n landol.
Mivel 13-a itt van a nyakunkon gyorsan kell dönteni. Sajnos az üzleti szabályzatuk nem érhető el magyar nyelven (vagy csak én vagyok a béna, de a gyors utánajárásban nem találtam), ezért kicsit tartok is tőle.