Látom, hogy döglött a topic, de gondoltam, megkérdezném, hogy tetszett nektek a srácok idei új albuma, az EBM. Én imádom, szerintem a második legjobb Editors-lemez az In This Light után. Kedvenc számaim a Karma Climb, az Educate és a Picturesque.
Ha meg ugyanazok a gitárok lennének, azért menne a fanyalgás hogy önismétlés. Egy reggeli gyors hallgatás után nekem ez a lemez bejövősebb mint az előző kettő. Ami a lényeg, elég erősek a dalok.
Temetni mentem őket, de megmondom őszintén óriási kellemes csalódás volt a koncert. Nem voltak túlerőltetve a új számok, végig dinamikusan váltakoztak a lemezek anyagai, nem volt üresjárat, a két újgyerek láthatóan tehermentesítette Tomot, aki élvezte a megváltozott szerepet, többet lézenghetettcsak mikrofonnal, jól szólt ( legalábbis ahol én álltam ), teljesen rendben volt nekem a koncert, kimondottan tetszett. Plusz az előzenekar óriási volt, a hírolvasó space-rock stílus annyira bejött, hogy vettem is egy CD-t
Hát ez az új lemezt tényleg szokni kell. Egyébként nem rossz kb ötszöri meghallgatás után, csak ez megint más. Két számról azért nekem beugrott más előadó. Az egyik a Salvation refrénje ami akár egy Mike Oldfield szám refrénje is lehetne. A másik az Our Love szintis része ami meg Moby szám is lehetne.