"Sziasztok....a csütörtök reggeli meccsért elnézést kérek mindenkitől.....a bíró kérdés...mindenkit foglalkoztat...sajnos... a Daninak igaza van....ha Ő vagy a Sanyi nem kelne fel reggelente akkor eléggé sok meccs maradt volna el...de nem tom h miért baj ez...a suli történetében edddig is így mentek a dolgok h diákok is fújták a meccseket...sőt elmondom nektek.....ti nem ismertétek a Kovács Petrát...Ő is fújtt meccseket..Lány...és senki senm hibáztatta ha valamit mellé fújt ..mert volt nem egyszer mikor hibázott..szóval mindneki ember...mindnenki hibázhat.."
Válasz erre:
"Amugy Kovács Petrát meg igen is ismerjük. Ő indított el minket tavaly ezen az egészen. És Jóban vagyunk vele még mindíg"
:) csak úgy felraktam, mert unatkozom.. de megyek is takarítani:(
ez az Annának, KicsiPronak és a Petrának szól, meg még nemtom kinek... és csak azért másolom be ide, mert sztem nem szoktátok nézni a fórumot, ahol ezt találtam..:) jahh...és már régen írtunk ide:D
5 év után végleg bucsuzunk a HB-től. Szeretném megköszönöm a 13.AB ismertebb nevén Oxigén Fostalicska Futball Club nevében a bajnokság szervezőinek odaadó munkáját, idén Topiéknak, tavaly Annáéknak elötte Kovács Petráéknak (elsőbe nem tom kirendezte de nekik is) jó volt részt venni ezen a versenyen 5 éven keresztül minden meccsen itt voltunk és szivesen jöttünk mindig ha nyertünk ha nem, ha jól játszottunk ha nem. Mégegyszer köszönjünk és sok sikert a továbbjutott csapatoknak és a következő bajnokságok játékosainak és szervezőinek egyaránt
Mint a 13.AB csapat csapatkapitánya kezeskedem róla,hogy a lányok hnap nem lépnek (foci)pályára,így vállaltuk a meccset a 2 hiányzóval. Tanárurat is szívesen látjuk a szurkolók között!
Amennyiben valaki holnap reggel pályára lép - a pénteki megállapodásunktól eltérően! - annak eltekintek a játékától és nem engedem, hogy a Nokia Kupán részt vegyen!!! Tessék ezt komolyan venni és köszönni annak, aki a háttérben kavarja a lapokat...